FC Barcelona (Gefufna i prijatelji :kava)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona (opšte diskusije)
Sveti je napisao/la:Sjajna messijeva partija

let3 je napisao/la:Sveti je napisao/la:Sjajna messijeva partijahajd, bar malo srece u ovoj sjajnoj sezoni po vas

Al fakat mu se ne da. Dobro su i dogurali kakve ćutuke u vidu Higuaina imaju u ekipi

naprijed rejal
Agent korejanskog čuda od djeteta Leea Seung Wooa potvrdio je da će ovaj 17-godišnjak od naredne sezone nastupati za Barçu B. On će se pridružiti pripremama rezervne ekipe koje počinju 13. jula/srpnja, ali će na zvanični debi morati čekati do januara/siječnja 2016. godine, kada će isteći FIFA-ina kazna.

kakav je ovo talenat ,
nadam se da ce se na vrijeme poslati na posudbu u neki tim primere da se razvije kako treba a ne da stagnira
malac je moc,igra se sa djecom svog uzrasta
,najveci talenat la masije u zadnjih nekoliko godina ,
radi njega su i dobili ban ,barca ugrabila djecaka a klub koji je bio donji i nije doveo malca je i prijavio barcu
[youtube][/youtube]

kakav je ovo talenat ,
nadam se da ce se na vrijeme poslati na posudbu u neki tim primere da se razvije kako treba a ne da stagnira
malac je moc,igra se sa djecom svog uzrasta

radi njega su i dobili ban ,barca ugrabila djecaka a klub koji je bio donji i nije doveo malca je i prijavio barcu
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
I kad sad moze Arda zaigrat za vas ?
u januaru ,do tad ce il trenirat sa barcom il ce ga posuditi negdjeMElloo je napisao/la:I kad sad moze Arda zaigrat za vas ?
a vece su sanse za prvu opciju iako meni je nelogicna
u galatu bi ja njega poslo da igra 6 mjeseci ostane u formi i nazad u barcu u januaru
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ma ne bi ga ja nigdje davao niti posuđivao...neka trenira kao Suarez lani i pustiti ga sa lanca u januarubarca_87 je napisao/la:u januaru ,do tad ce il trenirat sa barcom il ce ga posuditi negdjeMElloo je napisao/la:I kad sad moze Arda zaigrat za vas ?
a vece su sanse za prvu opciju iako meni je nelogicna
u galatu bi ja njega poslo da igra 6 mjeseci ostane u formi i nazad u barcu u januaru
i u Galati i u Barci B se može ozljediti (nedo Bog) e onda bi baš ispali smiješni....mislim, može do ozljede doci i na treningu na kraju krajeva (opet nedo Bog), ali tad bi mi bilo manje krivo
"Neymar puede acabar costando 222 millones"
Finalmente, Oliver se mostró muy preocupado por el 'Caso Neymar'. El exdirectivo del Barcelona advierte de que la operación por el brasileño le puede salir carísima al club. "Creo que cuendo uno mira las perspectivas financieras de los próximos años sale un interrogante, cuánto será el precio definitivo de Neymar. El coste hasta ahora es de 100 y con los procesos judiciales puede engordar en 122 más por responsabilidades pecuniarias. Neymar puede acabar costando 222 millones de euros", sentenció.Marca.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
E yebi ga sad, malo je 220 miliona, ja sam mislio da ćeš je nabit bar preko 300.
Opao si mi sarma :kava
Opao si mi sarma :kava
Laportista + Marca. Nema se tu šta više dodati.
Samo me zanima jel i Neymarova plata, koju će dobiti kroz pet godina u Barceloni uračunata u transfer?
Samo me zanima jel i Neymarova plata, koju će dobiti kroz pet godina u Barceloni uračunata u transfer?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na zadnjem suđenju je rečeno 86 miliona. Kako ti je to promaklo, bilo je sada već podavno ?Saurman je napisao/la:Žali se Marci a ne meni.
Poštujmo sud a ne madridsko-fašističku MARCU :kava
Maltene svake sedmice sud dolazi do novih saznanja.I Cosa Nostra se ibreti kako je Barcelona ispod stola riješila transfer.Rajaz je napisao/la:Na zadnjem suđenju je rečeno 86 miliona. Kako ti je to promaklo, bilo je sada već podavno ?Saurman je napisao/la:Žali se Marci a ne meni.
Mogao bi i Uli Hoeneß naučiti par stvari od Rosella :kavaSaurman je napisao/la:Maltene svake sedmice sud dolazi do novih saznanja.I Cosa Nostra se ibreti kako je Barcelona ispod stola riješila transfer.Rajaz je napisao/la:Na zadnjem suđenju je rečeno 86 miliona. Kako ti je to promaklo, bilo je sada već podavno ?Saurman je napisao/la:Žali se Marci a ne meni.
Sarma ne odustaje dok se ne dođe do cifre od 500 miliona. Valja zaračunati sve tople obroke koje je dobio. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Čuj ne odustajem, kao da ja šaljem nove dokaze španskom pravosuđu. 

Nisu ovo nikakvi dokazi nego obična šuplja priča čovjeka iz Laportinog tima pred izbore. Valjda si uspio skontati šta si uopće postavio, a ne samo pročitao naslov i potrčao da to ovdje postaviš.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jedno je sigurno transfer Neymara će prekucati transfer Velšanina.
Pitanje je kol'ko ste vi ponudili za Neya ?Saurman je napisao/la:Jedno je sigurno transfer Neymara će prekucati transfer Velšanina.
I mene zanima.Rajaz je napisao/la:Pitanje je kol'ko ste vi ponudili za Neya ?Saurman je napisao/la:Jedno je sigurno transfer Neymara će prekucati transfer Velšanina.