AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 11 jul 2015, 12:24

Ma ako njega prodaju nek se svi kolektivno gone u sto pizdi materini, i istog trena odustajem od svega sto se veze uz ime Milan :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 jul 2015, 12:26

milanist, znaš gdje si uvijek dobrodošao :cool:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2015, 12:27

Ma dobro, i vi malo pretjerujete sa tim povredama, lik je igrao od marta do januara bez prestanka, bez ijedne povrede. :mrgreen:
Druga stvar sto je peh i sto je zbog frustracija ulazio u duele gdje je zijanio, ovaj zadnji put je slomio stopalo u 95-toj minuti protiv Lazia jer se strovalio na stopera, a gubili smo dva/tri razlike, vise se ni ne sjecam.

Meni je strasno zao, ali iz njegove perspektive podrzavam njegov potez, pohvalno je to sto mu je stalo do karijere, a nije mogao izabrati bolji klub i ligu da povrati staru formu. A onda je samo nebo granica i to mu najiskrenije zelim, zasluzio je.

joj yebo te babo babin, rasplakat ce me :plac: :plac:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 jul 2015, 12:32

Chinaglia je napisao/la:milanist, znaš gdje si uvijek dobrodošao :cool:
Reci da mislis na Slobodu :P
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 11 jul 2015, 12:33

Milan’s El Shaarawy spends his last day at Milanello, on Monday medical & signatures with Monaco
http://gianlucadimarzio.com/en/news-en/ ... th-monaco/
:sick:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jul 2015, 12:37

Teška srca ću ovo reći, ali neka ide. Nije zaslužio da mu Milan upropasti karijeru.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 11 jul 2015, 12:44

Sky reports that Monaco will pay €2m to loan El Shaarawy with a €15m buy-out clause that becomes mandatory after 15 matches.
:lolno: :clap:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 jul 2015, 12:45

Tuzno Bgmi.
Sad jos vise vjerujem u dolazak Ibre,ali to vise nije to.
Vjerujem da odlazi zbog toga sto su ga htjeli vratiti u vezni red a na njemu se vidi da gori od zelje da igra blize golu.
Jos jedna ogromna greska uprave,uvjerit ce se u to za par sezona.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 jul 2015, 12:46

Sky reports that Monaco will pay €2m to loan El Shaarawy with a €15m buy-out clause that becomes mandatory after 15 matches. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2015, 12:50

Ta posudba je jos gora jer neces ni pare dobiti, a tih 20 miliona bi nam dobro doslo (kad je vec moralo doci do toga).
A jos ako proigra, otkupit ce ga, mi tu nemamo sta traziti. Al' haj, momak hoce spasiti karijeru jer vidi da u Milanu vise ne ide i ok, postujem.

valjda se oprasta u milanellu sa suigracima :plac: ne daj ti boze da postave neku sliku i video toga, rasplakat cu se ko kisna godina :plac:

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 11 jul 2015, 13:13

To samo Milan može napraviti, davati ovakvog igrača na posudbu je bruka, kad ga već prodaju mogli su uzeti keš koji je klubu potreban. Ostali smo bez dva odlična igrača, Saponare i Faraona. Nayebem se mamice čitavoj upravi. Prestajem sa pisanjem na forumu i praćenjem đubradi, neka se gone u 3pm :puke:
Forza Milan!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jul 2015, 13:16

Ma nema brige, prijatelju. Dolazi Ibra, osvojit ćemo scudetto. :mrgreen:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 jul 2015, 13:38

Nevjerovatno Bgmi, ovom sam se najmanje nadao. Bas zacudjujuca i nelogicna odluka uprave, prodat ovako velik potencijal kako bi se napravilo mjesto za Ibru koji ce izgleda bit doveden (dogovoreni licni uslovi, plata 6 mil po sezoni :crazy: ) uprkos tome sto su vec doveli dva odlicna napadaca. Pa majku mu daj pogledaj ostali dio ekipe, kao da nije bitno ko su bekovi, ko je play (kojeg nemamo vec 5 godina). :crazy:

A opet se postavlja pitanje sta ce bit sa ostatkom ekipe iz napada, ne mogu se ni sjetit koliko ih ima. Honda, Cerci, Niang, L. Adriano, Menez, Bacca plus vjerovatno Ibrahimovic. U formaciji sa dva klasicna napadaca ima da se nasjede na klupi ako ne budu prodani, sto se iskreno nadam bar za Cercija i Hondu. Valjda su se panja Matrija rijesili, nesto nisam upratio situaciju oko njeg, samo da se jos i on pridruzi ovoj ekipi :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jul 2015, 14:29

Ne diraj Matrija :lol: Tu je i on. Ja sam imao osjecaj da ce se ovo desiti tako da nisam pretjerano iznenadjen. Razocaran sam ali ne iz razloga sto ode Faraon, jer kad sam prebolio Silvin odlazak, preboljet cu i njegov. Razocaran sam sto su u vrijeme ovakve inflacije na trzistu pustili momka za sicu.
Il Club più titolato al mondo!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 11 jul 2015, 14:38

Stephan El Shaarawy has only scored 3 goals in his last 36 Serie A games, after scoring 17 in the previous 36. Opportunity.

slika

slika

:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

Naravno ovdje će doći World Class vezni igrač na mjesto Bertolaćija.

Galliani and Raiola have agreed upon the details of Ibra’s contract in case he returns to Milan: €6m + bonuses per year for 3 years. [GdS]

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jul 2015, 14:54

Kanite se Bertollacija 8-)
Jel ima neko ko misli da De Jong treba igrati ovu poziciju?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2015, 15:19

Meni se De Jong u prvoj postavi uopste ne svidja, pa me sad razapnite :mrgreen:
Al' ajd neka ga tu jos malo, al' obavezno u iducim merkatima traziti zamjene, tanka je ova sredina jos uvijek. Treba lagano zahvaliti i Montu, kad smo vec kod toga.

Mene zivo zanima kojih 36 sansi je saravi imao jer se ja za citavu sezonu sjecam samo onog interovog promasaja (uz ona dva gola torinu), obicno je uvijek tamo negdje predaleko od centra zbivanja, na beku npr. :mrgreen: Malo je sad nezahvalno zavirivati u statistiku, prvo sto su ga povrede sjebale drugo sto tip u citavoj sezoni kao napadac nije imao ni 5 iole dobrih sansi.

Ma meni je strasno zao zbog svega jer sam se bas vezao za njega, al' mislim da je sam zelio ici tako da se ne mozes ni na koga ljutiti, momak hoce spasiti karijeru, ovi mu izasli u susret i to je to. Vec odavno vidim da bi on kao htio ici, vidite da se vec par mjeseci u javnosti vodio dogovor sa Monacom, nije mu bas odjednom dunulo u glavu da ide.

Kako god, sretno ti bilo faraon, bas me sjebala ova vijest ko da mi je brat rodjeni, bit ce tesko gledati milan bez njega. :plac:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jul 2015, 15:25

De Jong ako bude igrao u ovoj formaciji moze samo desno u veznom redu (ala Gatuso) a nikako na registi

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jul 2015, 16:01

Hoces ti Saravi da i dalje forsiras svoju furku i frizuru. Nisi znao da je Miha unistio repku Srbije radi svojih fiks ideja i uveo "Sporazum o ponasanju" te odstranio Ljajica? E sad znas :D

Sretno Saravi, zelim ti da postanes najbolji fudbaler svijeta i pljunes u lice Upravi Milana.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2015, 16:29

Ma nije radi frizure, to ona grupa po fejsbuku nesto sere, a vazda Saravija imaju na zubu. Da ironija bude veca, tip se okanio irokeze vec tamo u januaru tako da ne znam o kakvim frizurama pricaju, jedino da se na celavo obrije pa da zadovolji sve strane (mada bi i tad po njihovoj logici privlacio paznju celavicom). :zzz:

Ma ne moze se ovdje niko kriviti, covjeku doklincilo ovdje, odlucio krenuti iz pocetka jer ovdje stagnira i vozdra.
Jedino da su mu dali do znanja da nece imati mjesta radi dva metuzalema u timu dok on truhne na klupi, al' ne vjerujem, mislim da je ovo prvenstveno njegova zelja. I neka je otisao, pametan potez, imam osjecaj da ce tamo vaskrsnuti, kao uostalom svaki igrac koji se uhvati noge iz Milana, to je vec ustaljen postupak. :zzz:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.