RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BICE GUSTO
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BICE GUSTO » 28 apr 2010, 15:04

Ma sve i da se krene sa gradnjom stadiona u Sjevernom,neko (gradonacelnik ili neko njemu slican) bi poslao gradjevinsku inspekciju,ko fol "bespravna gradnja" i prekid radova.Volio bih da ne bude tako,ali plasim se da bi to bio tzv. slucaj "Ruza 2".Ideja mi se svidja,ali da ne ulazim u detalje ( u velikoj sam zurbi) mislim da je ne realna. NAZALOST !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 28 apr 2010, 15:06

cunami je napisao/la:Mi smo bili uz klub kad je bilo najteze i mislim da ce svaki navijac ali,iskreni navijac uvijek biti uz Velez i izgubili smo svaku priliku za evropu i mislim da bi trebali iz kluba dat priliku nasim mladim igracima da igraju uz Zaima,Mrkvu,Asima,Kajtu pa da vidimo dokle smo i na cemu smo.Imamo mi Demica,Durakovica,Kazazica koji je otisao u inostranstvo sto znaci da vrijedi i treba gurat nasu djecu maksimalno i u prvu ekipu i u reprezentaciju jer je sramotno da Velez nema reprezentativca.Vecini istice ugovor na kraju sezone i treba vidit sa upravom kako oni razmisljaju i sta kontaju jer evropa nije realnost,bar jos nije jer se treba pocet definitivno ispocetka kako sa ekipom tako i sa pravljenjem stadiona i ostalih stvari.Imamo mi nasih igraca samo treba dovest nekog po meni,domaceg trenera i dat mu priliku i slobodu i ja mislim da ce se napravit nesto i mislim da Velez moze zaradit na nekim domacim igracima ali u nas je poslje rata vazda bilo,svaki sa starne je vazniji i daje mu se veca paznja nego domacem i mislim da i to treba mjenjat.Mozemo s.rati po ovom forumu ali treba se skoro sve mjenat...
Bravo,nesto slicno sam mislio i ja napisati.Citas mi misli,frajeru.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 15:33

BICE GUSTO je napisao/la:Ma sve i da se krene sa gradnjom stadiona u Sjevernom,neko (gradonacelnik ili neko njemu slican) bi poslao gradjevinsku inspekciju,ko fol "bespravna gradnja" i prekid radova.Volio bih da ne bude tako,ali plasim se da bi to bio tzv. slucaj "Ruza 2".Ideja mi se svidja,ali da ne ulazim u detalje ( u velikoj sam zurbi) mislim da je ne realna. NAZALOST !
Vec provjereno :D Ne, da ne bi kocili, nego bi i pomogli ...Da je Djuba ostao, vec bi pola bilo zavrseno...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 apr 2010, 17:00

Previse snage i sredstava potrosismo u Vrapcicima. Cjela generacija osta fudbalski neskolovana radi nemogucnosti ici na utakmice i treninge u Vrapcice.

Al neka , tko je napravio ono u Vrapcicima napravit ce jos ljepse u North Camp ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 apr 2010, 17:06

Ona lokacija u Vrapcicima je, ajd necu reci idealna, ali skoro pa idealna, samo je steta sto jos bolja propada u Sjevernom Logoru, ali se bojim da sve sta pisemo i o cemu pricamo izmedju sebe, sta mastamo, ostaje samo masta, u narednih Bog zna koliko godina. Uvijek sam bio optimista kad je Velez u pitanju, unatoc svim nedacama koje nas prate, ali sto se tice toga stadiona, i ne nadam se bas necemu u dogledno vrijeme. Ako ovi nasi carevi iz Saveza ikada usvoje zakon da se klub moze privatizovati, pa da neki od bivsih igraca (?) uzmu Velez "pod svoje", tada i nekako.

Eto, neko napisa da je u nedjelju tekma sigurno, ljepota, g.ovno mu ko ne dodje :P
Support Velez, It's logical! ★

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 28 apr 2010, 17:38

nisam bas u toku ali sam vidio preview dokumentarca mostar united
kad i gdje ce se moci to zbavit?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 18:37

O trenerima, Guardioli i Mourinhu Kodro kaže:

''Pepa izuzetno dobro poznajem, igrao sam sa njim u Barceloni i prije svega rekao bih da je to jedan sjajan momak, inteligentan, radan, takav je bio kao igrač, takav je kao i trener. Na neki način je napravio jednu ravnotežu u ekipi, posložio je dobro ekipu, zna motivirati igrače i za sve ono što je Barcelona napravila u posljednjih godinu dana najveći dio zasluga pripada upravo njemu

E ovo ja necu nikad shvatit, i ne mogu. Jednog Mehu Kodru, broj 9 Barcelone, znaci vrh. Nema preko toga, ne postoji. Ne da nijedan igrac iz BiH nije nikad napravio takav uspjeh, i nikad nece, nego nikad niko u istoriji iz BiH nije nesto takvo napravio u svojoj karijeri, i nas ga Iljo, Munib i ekipa skinu ko zadnje smetlje. Dobro mi igramo ikako i u Vrapcicima ko nam kolo vodi :oops:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 apr 2010, 18:58

Zeljo je meni drag pravo al zelim da vam spucamo najmanje 3 komada u mrezu u nedjelju. Tako da vam na zelenom trenu dokazemo da jos niste zreli za prvaka,....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 28 apr 2010, 19:13

Ma bola pokrali nas dva puta jesenas i očekuju bodove ovdje,ma nemoj. :lol:
Onako nešto nismo doživjeli poslije rata,računajući i utakmice u 1.ligi.
Grandmaster.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 19:26

Hehhe...ovo ti ga dodje ko ona emisije zelje i pozdravi. Bola, nismo ti mi Enver Sadinlija :D Jeli se ono tako zove.
Jadna majka nasem igracu koji se ne bude zalagao 100% u nedelju. Jadna mu majka, samo cu to reci. Dok mu dusa na usta ne izadje, nece izaci sa stadiona...
Pa ako dobijete, dobicete i aplauz. Jos sto imam predosjecaj da ce "Mensin mali" eksplodirati :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 19:27

Grandmaster je napisao/la:Ma bola pokrali nas dva puta jesenas i očekuju bodove ovdje,ma nemoj. :lol:
a naucili ste da vi kradete ono domacinski:) heh sto ne mogu licemjera
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 apr 2010, 19:29

Sretno Velezu, da se revansirate komsinicama za svu nepravdu sto su vam pocinili...i da aBd zajedno sa Sarajevom izborite Evropu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 19:31

Evo kazu, kad izadju u Europu, da ce morati igrati na vasem stadionu. Je li to istina, hocete li ih pustiti?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 19:32

carina je napisao/la:Evo kazu, kad izadju u Europu, da ce morati igrati na vasem stadionu. Je li to istina, hocete li ih pustiti?
na cijem stadionu :D ova je najjaca danas :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 apr 2010, 19:36

carina je napisao/la:Evo kazu, kad izadju u Europu, da ce morati igrati na vasem stadionu. Je li to istina, hocete li ih pustiti?
Ako budu slusali :) :) :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 19:38

:D Heheh..ma slusaju, samo ih malo ponijelo ove godine. Pa udarali gdje se smije i gdje se ne smije :D

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 28 apr 2010, 19:40

nick je napisao/la:
Grandmaster je napisao/la:Ma bola pokrali nas dva puta jesenas i očekuju bodove ovdje,ma nemoj. :lol:
a naucili ste da vi kradete ono domacinski:) heh sto ne mogu licemjera
Stipu te priče,znamo i ti i ja dobro ko je koga zakinuo. ;)
Grandmaster.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 apr 2010, 19:44

Joj mama draga kada se sjetim onih Zeljinih faca prije rata kada dodju u Mostar... To sto su bili zgodni to je jedna stvar nego njihovi dresovi uvjek nekakvi iskrivljeni,zguzvani i odbojeni prilikom pranja ... ono je bila antipropaganda sportskog atletskog izgleda :lol: :lol: .... koja su to hakanja bila sa stajanja ...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 19:55

To je zato sto Strumpfeta prije rata nije imala Mr. Muscolo. Jbg, sad ima :D Haha...pusti zahebanciju.
Golemo smo dobili licencu za Premier ligu. Hahahha...zar je moguce iz prve, lijepo, lijepo... :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 20:04

kimbo je napisao/la:Joj mama draga kada se sjetim onih Zeljinih faca prije rata kada dodju u Mostar... To sto su bili zgodni to je jedna stvar nego njihovi dresovi uvjek nekakvi iskrivljeni,zguzvani i odbojeni prilikom pranja ... ono je bila antipropaganda sportskog atletskog izgleda :lol: :lol: .... koja su to hakanja bila sa stajanja ...
ma dobro znamo mi da su vama uvijek samo pete virile iz pitarske guzice :)ali hajde to vam je najbolje islo...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.