posteno..najzvucnije ime,najbolji igrac...najveci autoritet...TzBulevar87 je napisao/la:Zeba novi kapiten, a prvi zamjenik Efendic... Danasnje izdanje havaza.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
još samo da maknu Efendića iz početnog sastava 
Chinaglia je napisao/la:još samo da maknu Efendića iz početnog sastava
kad skontaš gdje smo bili prije 2-3 godine, a sad transfer Pirije, poslije Saida, naš najveći transfer, a sve pare će završit' u Slobodi
neka bude prvi transfer od mnogih 
Koji će to biti pozitivan bum, podstrek i satisfakcija predsjedniku da radi još više

husic odgovaramerak je napisao/la:Iduca Skupstina prvo pitanje " dje pare od Pirica yeboti obitelj"
eno ih kod arkade i davuda **** vi obitelj
RUDARSKA2 je napisao/la:najsmjensiji forum definitivno , zakukaste pravo na citave dvije stranice ... IZGUBISMO PRIJATELJSKU . I " dje " nestade ono SAMO BAHATO ???
Ja ne znam samo sta bi se desilo da nas kojim slucajem Rudar iz Prijedora iznenadi u drugom kolu na Tusnju nedaj boze .... ??? A mi forumasi BAHATO usli u sezonu , sa SPAHICEM , SALIHOVICEM , IBRICICEM , STEVANOVICEM .
Ne pisem ovo na nekoga isrovociram , nego jednostavno pozivam na STRPLJENJE , oprez , pokusavam objasniti da nismo puno dominantniji od npr jednog Radnika iz Bijeljine , mozda nismo NIKAKO dominanniji od njih .
Ja se i dalje nadam da cemo mi biti HIT prvenstva , da cemo ove "neafirmisane" igrace koje smoveli ...AFIRMISATI i da ce njihov talenat bas na Tusnju doci do izrazaja .
Meni se ova nasa ekipa jako svidja , prezadovoljan sam , ali da su moguce oscilacije u igri moguce su ... i ja sam se vec psihicki spremio na njih , spremite se i vi .
Mi nismo doveli niti jednog "ne afirmisanog" igrača.Jesmo trebali "škartirati" neke igrače iz prethodne sezone.
Ja volim FK Tuzla City
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Juce lik kupio, 306. broj

ili 206? 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mora ti znaciti broj koji ti je da si taj po redu, mozes uzeti danas i dobiti nizi broj od nekog ko je uzeo prije par dana 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bolje nemoj nista govorit, da mi malo radost trajetuzlak1987 je napisao/la:Ne mora ti znaciti broj koji ti je da si taj po redu, mozes uzeti danas i dobiti nizi broj od nekog ko je uzeo prije par dana
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebas biti sretan jer postoji dosta ljudi koji imaju visi broj od ovog na clanskoj, znaci prodano je viseNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bolje nemoj nista govorit, da mi malo radost trajetuzlak1987 je napisao/la:Ne mora ti znaciti broj koji ti je da si taj po redu, mozes uzeti danas i dobiti nizi broj od nekog ko je uzeo prije par dana
Efendica za kapitena zbog defektasa!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:

ovaj tim je dovoljan za ostanak u ligi bez ikakvih problema..za nesto vise potrebna su 2-3 dobra pojacanja..
imamo jos jednu jako tekmu i vidjet cemo protiv Anzija za koji dan da li je ovo bio samo los dan ili se nesto mora popraviti hitno...
a nazalost Tuzla je ovo, utice ovo na sve..
ps sto se tice sezonskih obzirom da gigant kakav je Sarajevo u svakom smislu proda oko 1400 karti uz svu euforiju, kupovnu moc, rezultate i NAVIKU kupovine sezonskih ulaznica, mi ako prodamo 500 komada prvi put kada ozbiljno prodajemo sezonske karte trebamo biti prezadovoljni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da hoće zapet protiv Anžija, da cijelu utakmicu igra tim koji bi trebao i u ligi. Al hajd struka zna šta radi. 
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja mislim da se ta tekma nece igrati.Znas da je prije mjesec dana pislo da cemo igrati sa Kubanom i jos nekim pa je onda zbog plana priprema dogovoreno da se igra sa Anzijem i Palermom.Ali to me i ne cudi jer smo neka Saban liga pa ljudi mjesaju klubove u BiH kao neki dan nas i Slaviju.staragarda je napisao/la:Jel ima ova sa Kubanom u nedelju...bila bi to jos jedna super jaka utakmica i provjera sa ruskim superligasem
Ne znam sta ocekujete protiv Anzhia njihov jedan osrednji igrac vrijedi ko nas citav tim 
Nije to taj Anži od prije par ljeta kad su imali para ko blata, sad je pipa zavrnuta.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg posto im je to zadnja utakmica protiv renomiranog protivnika ocekujemo da odigraju najbolje sto mogu i da nam se ukaze na sto vise problema koji se moraju rijesiti do pocetka lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.