Kako imam osjecaj da je Sevilla fenomenalno pogodila sa ovim transferomAndrej je napisao/la:Sevilla have agreed a fee of around £7m for Stoke midfielder Steven Nzonzi, according to Sky ****.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kako imam osjecaj da je Sevilla fenomenalno pogodila sa ovim transferomAndrej je napisao/la:Sevilla have agreed a fee of around £7m for Stoke midfielder Steven Nzonzi, according to Sky ****.
klupa je tamoSlevinKelevra je napisao/la:Kako imam osjecaj da je Sevilla fenomenalno pogodila sa ovim transferomAndrej je napisao/la:Sevilla have agreed a fee of around £7m for Stoke midfielder Steven Nzonzi, according to Sky ****.
BlueBosnian je napisao/la:John Guidetti i Federico Mancuello blizu prelaska u Celtu.
-----------------Sergio------------------
Mallo----Cabral----Fontás-----Jonny
-----------Augusto----Mancuello------
------------------Orellana--------------
Aspas---------Guidetti----------Nolito
Simpatizer si Celte?Bertrand je napisao/la:BlueBosnian je napisao/la:John Guidetti i Federico Mancuello blizu prelaska u Celtu.
-----------------Sergio------------------
Mallo----Cabral----Fontás-----Jonny
-----------Augusto----Mancuello------
------------------Orellana--------------
Aspas---------Guidetti----------Nolito
Vrlo lijepo ekipa izgleda.
Ma igrat ce vise od pola tekmi zajedno njih dvojca, forsira Em ry dosta tu igru sa dva zadnja vezna, a po meni profitrali su nzonzien i kobop... itekakolet3 je napisao/la:![]()
![]()
istina, Nzonzi može igrati samo kad Krychowiak odmara ili cisti žute kartone
inace, ne bi bilo loše dogodine zaganjati onu poljsku mrcinu, svakako nas idu transferi sa Seviljom....strašan igrac
i Gai Assulin aka Jevrejski Messimessilla je napisao/la:Gio vječiti talenat. Kad se sjetim da su on i Bojan trebali da čine ubojiti tandem sa Messijem.
Onaj buraz mu je još slabiji igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.