FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li neko sta je s forumasem @ficobahtic. Vec duze vrijeme ga nema da pise na nasoj temi.Fale njegovi postovi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- bistrikboy
- Kontakt:
Uclanjeno do sada cca 320.Danas se Amar uclanio ode kaze nazad.Sretno sefe i brzo se vrati.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bilo bi dobro kad bi negdje bilo na stranici online koliko clanova imamo. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Danas u 14:00h se uclanio i bio sam 316. Dolazi jos neke raje. Svratio do Fan Shopa kaze ona radnica da dresovi idu odlicno i da se pohvalim da je bijeli legao samo da štampa bude gotova. I jos da napomenem da su me pojedinci sa foruma inspirisali da danas odem do Grbavice i kao sto oni kazu ispunim svoju duznost. Nema vise opravdanja za ove da je nesta komplikovano. Sve se zavrsi za 5 minuta. Momak koji radi je ljubazan i kaze da ce biti jos pozitivnih stvari ubrzo.AsharaK je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi negdje bilo na stranici online koliko clanova imamo.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

obavljena sveta dužnost, časno i pošteno ...
ono što mi je bilo drago vidjeti u šopu došao babuka sa 2 sina (15-18 god), žive u sloveniji, mariboru tačnije ali vole želju
jedan uzeo plavi dres, drugi ako se ne varam naručio plavi (ili bijeli sad ću slagati), i sva trojica uzeli članske kasnije + i za mamu koja nije bila sa njima = 4
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
... bio je i uvijek biće simbol naše Grbavice - Dževad Begić Džilda legenda ...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Ako neko ima iz Visokog ovdje da ce ici do Grbavice u toku sedmice neka mi se javne
Fakat nemam vremena 
Željeznicar za život cijeli !

Ulica je Kralja Tomislava (danas ul. Koševo), godina je 1990. - 25. april
Na slici su navijaci Sarajeva na putu ka Olimpijskom stadionu, a u sredini je Đilda sa bubnjem. Ako može neko da mi objasni ovu sliku?
Das Ist Walter
Mislim da su horde zla bojkotovali utakmicu (bili su na sjeveru al nisu navijali)razlog sam zaboravio a dilda i nas pedesetak smo bili sa hordama i povremeno davali podrsku igracima sarajeva
Nemali broj puta navijaci Zelje su isli zajedno sa hordama na gostovanje i obratno cak je bilo momenata i kuci da su bili gosti jedni drugima.Rivalitet na kakv ste vi danas navikli nije postojao.miden je napisao/la:
Na slici su navijaci Sarajeva na putu ka Olimpijskom stadionu, a u sredini je Đilda sa bubnjem. Ako može neko da mi objasni ovu sliku?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To ti je buraz Sarajevo,nekAdasnje Sarajevo.miden je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hvala na odgovoru.zeljo1974 je napisao/la:Mislim da su horde zla bojkotovali utakmicu (bili su na sjeveru al nisu navijali)razlog sam zaboravio a dilda i nas pedesetak smo bili sa hordama i povremeno davali podrsku igracima sarajeva
Nevjerovatno koliko naš derbi sve više lici na onaj Beogradski.
Das Ist Walter
Nista cudno i ja sam iso sa Hordama u Zenicu Mostar sa Campom Drogom Hasetom i ostalim Bila normala nije me niko smjeo pogledat poprjeko.Protiv Italije bio na sjeveru zajebancija neki levat lafo me provalio ovaj navija za Zelju nije ni odgledo utakmicu.Ali kad je derbi 7 dana se nevidjamo nemamo zivaca moze puc jaranstvo i onda se cuvas da ne zijanis jarana jer znas proce derbi a havera ces tesko opet istog nac.Pa kad nam Borovnica uvali go u zadnjoj minuti samnom na sjeveru bila dva pitara na kraju smo jednom navijacu zajedno ugurali zastavu u usta jer je previse maho.To je bio zajednicki grad svi za jednog jedan za sve.**** vremena se mjenjaju.
pile87 je napisao/la:Nemali broj puta navijaci Zelje su isli zajedno sa hordama na gostovanje i obratno cak je bilo momenata i kuci da su bili gosti jedni drugima.Rivalitet na kakv ste vi danas navikli nije postojao.miden je napisao/la:
Napisi i ostatak price, kada je prekinuto sve to i zbog cega...
Dzevad Begic Dzilda legenda
[WINKING FACE]
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
-
BlueFamily
- Kontakt:
Bilo je to dobro vrijeme,sve na kredit,sve za raju.Sada je skroz druga prica,moderna vremena,gdje ti imas rivalstvo ,a da jedni sa drugima na gostovanja idu?Nema toga vise,ali ja sam zadovoljan sve dok nema vecih problema.pile87 je napisao/la:Nemali broj puta navijaci Zelje su isli zajedno sa hordama na gostovanje i obratno cak je bilo momenata i kuci da su bili gosti jedni drugima.Rivalitet na kakv ste vi danas navikli nije postojao.miden je napisao/la:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Nije bio nikakav bojkot Hz, nego je prosto vazilo pravilo kada dolaze klubovi velike cetvorke da se islo kao pojacanje, prva ekipa TM s nama, i prva ekipa Hz s vama. I 90% akcija i po gradu i po Bg, Zg, Sp...se radilo tako.
Dosta je tome kumovala cinjenica da su ekipe velike cetvorke imale jako puno navijaca i iz BH. A vala i iz Sarajeva i okolnih mjesta oko grada. Narocito Zvezda i Partizan. Plus ekipe koje bi dosle iz Bg.i drugih dijelova. Zato smo se zajedno i udarali protiv njih, drugacije bi bilo tesko, a ovako smo bili dosta ravnopravni. Sada mozda to djeluje cudno, al je fakat tako bilo.
Dosta je tome kumovala cinjenica da su ekipe velike cetvorke imale jako puno navijaca i iz BH. A vala i iz Sarajeva i okolnih mjesta oko grada. Narocito Zvezda i Partizan. Plus ekipe koje bi dosle iz Bg.i drugih dijelova. Zato smo se zajedno i udarali protiv njih, drugacije bi bilo tesko, a ovako smo bili dosta ravnopravni. Sada mozda to djeluje cudno, al je fakat tako bilo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Sad sam provjerio na nekoj stranici NK Dinama,taj dan se igrala na Koševu utakmica Sarajevo - Dinamo. Stadion je bio dobro ispunjen, dosla je i poveca grupa BBB, a na sjeveru je pored Hordi stajala i manja grupa nas Manijaka (možda oko 50 ljudi), naravno okupljeni oko našeg Đilde r.a.miden je napisao/la:
Koliko se sjećam navijali smo protiv Dinama i BBB (njihova tadašnja nacionalistička furka je nailazila na veliko negodovanje kod raje u Sarajevu), malo za FKS, a Boga mi malo i za Želju
Nije baš da su svi u Hordama bili oduševljeni našim prisustvom, bilo je i skandiranja tipa "...em te Željo" od jedne grupe, ali incidenata nije bilo. Đilda je bio tu
I dalje svoji, svojim snagama, na svojoj zemlji
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Google [Bot], Levin i 42 gosta.