FK Mladost DK

Tifoz
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Tifoz » 09 jul 2015, 23:29

Tek vam sada uprati temu pa da vam cestitam ulazak u PL i poželim dobrodošlicu u Mostar u narednoj sezoni. Nije mi puno trebalo da vas pođem simpatisat kada sam vidio vašu boju dresova :bih:
DŽELO ODLAZI

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 jul 2015, 03:24

ziher je napisao/la:Sad znam na sta mislis ali ja licno s tim komentarima nemam nista, cak ja sam misljenja da se ulaz nije trebao naplacivati jer se nije naplacivao ni na jednoj prijateljskoj do sada. Uprava je donijela zakljucak kakav je donijela i valja nam ga ispostovati, iako napominjem ja smatram da nije trebalo ovako biti. Razumijem da treba para ali isto tako treba zauzeti jedan stav i uvjek ga se drzati a ne malo ovako malo onako. Opet kazem to je moje licno misljenje. Isto tako zene i djevojke nikad nisu placale ulaz ali im je naplacivano protiv Goska a i sutra ce to sam siguran. Meni licno to nije u redu i stojim iza svog stava, ali mislim da i komentar na koji se pozivas ima sasvim drugu stranu nego si shvatio i da je upucen odredjenim osobama a ne svima koji dodju da gledaju Mladost i koji su tu svaku tekmu. Ali isto tako mislim da je to trebalo rijesiti na drugi nacin.
Znam da ti nemas, al isto tako znam da mozes malo uticat na to da se okrenemo puno bitnijim stvarima. Iskreno, mnogo sam se iznerviro na onaj dio, niste nam trebali prije, ne trebate nam ni sad. I htio sam onda ja da napisem da je Mladost postojala i prije 3-4 godine kad se igralo po kukuruzistima, kad su nas ljudi gadjali kamenjem, kad su pravili teferice i seoske praznike kad je Mladost gostovala itd itd. Pa da upitam gdje je tad bilo 90% legionara, gdje su bili ti koji ostavljaju takve komentare da im niko ne treba. Svima nama treba da je jedan cilj, a to je da punimo stadion i da se izbori opstanak. Treba da se krene od vrha, od Uprave pa preko navijaca. Sto se cijene karata tice, da se moze bilo kako uticat na to, a Legija mozda i moze, stavljo bi ulaz po 3KM kad budu dolazile manje atraktivne ekipe, a 5KM kad su ove iz vrha. Stadion bi stalno bio pun, a momcima na terenu bi to sigurno puno znacilo. Pojedinci su poceli previse svojatat rezultate u zadnje dvije godine, kako se meni cini, a to nije nikako dobro. Ili svi, ili nikako.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 10 jul 2015, 10:40

Ja sam pisao komentare o kospicarima jer smatram da je tako. Gledaj jednu stvar: Legija placa punu cijenu karte cijelu proslu sezonu. Dakle cijelu sezonu sve i jednu utakmicu. Ne zato sto smo puni para nego zato sto zelimo da pomognemo klub. Svako ko ima imalo mozga moze shvatiti da su troskovi ogromni. Mozda ne vadi nikoga nasih 200 karata po 3 km ali htjeli smo dati primjer. Imali smo situaciju da je na stadionu 500 ljudi a naplaceno 100 karata. Onda smo mi preuzeli na sebe prodaju karata i uredili da 90% ljudi plati kartu. Sto se tice ovog o kospicarima, poenta je bila da su se bunili svi koji nikada ne idu na gostovanje, koji nikada ne ucestvuju u nekim nasim akcijama kada cistimo stadion, peremo tribine, nikada ne navijaju kuci ali svaku seru ko foke. I sad su isto to uradili. Takvi nam ne trebaju i to opet ponavljam. Nece nikomo biti nikakva zbrana niti iko ima pravo na to, ali mi se apslutno J**+ hoce li takav biti na stadionu ili nece. N jedan pravi navijac nije rekao ni A na cijenu karata jer smo svjesni da je ovo prilika da se uzme koja para. Komercijala i nista vise pa sta? Niko nije rekao gledao sam 4 utakmice za 5 km. Niko nije pomislio pa te pare idu u nas klub. Najglasniji ljudi koji trose svaki dan 20 a puno im 2 puta mjesecno po 5 km za ulaznicu. Ko hoda po gostovanjima zna koliko se potrosi po utakmici, i jos poderem grlo, vozim se 500 km tamo ovamo na 40 stepeni u smrdljivom busu mokar do koze i sad se treba neko od njih pitati kakva je cijena karte? Kazes gledala se Mladost i prije? Pa gledali su je ljudi koji i danas gledaju i hodaju po BiH za njom. Nije bilo Legije ali daleko od toga da nije bilo navijaca. Kazes svojataju neki uspjeh? Pa ko je zasluzan za uspjeh? Onaj kospicar a? Ili grupa koja svaku utakmicu kuci pere tribine kao svoju avliju?

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 10 jul 2015, 10:44

A prugu cemo brzo zagraditi. Kaze voli mladost a nije sprema dati 3km za kartu? Ko god je dosao i rekao nemam dobio je kartu od nas. Zna Ziher nek potvrdi. Tim na pruzi je bitna flasa i rostilj a ne mladost. I uskoro ce se zagraditi pa da vidimo ko voli. Cuj nemam 3 km za kartu a na pruzi popijem 10 piva i dam za rostilj cenera? Neko lud a?

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 10 jul 2015, 13:04

Sve sto je Addict rekao stoji 100% zato sam ja i u svom postu izdvojio da se oni komentari koji su se pojavili na FB upuceni pojedincima a ne svim onim koji dodju i gledaju tekmu.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 jul 2015, 14:56

Addict je napisao/la:Ja sam pisao komentare o kospicarima jer smatram da je tako. Gledaj jednu stvar: Legija placa punu cijenu karte cijelu proslu sezonu. Dakle cijelu sezonu sve i jednu utakmicu. Ne zato sto smo puni para nego zato sto zelimo da pomognemo klub. Svako ko ima imalo mozga moze shvatiti da su troskovi ogromni. Mozda ne vadi nikoga nasih 200 karata po 3 km ali htjeli smo dati primjer. Imali smo situaciju da je na stadionu 500 ljudi a naplaceno 100 karata. Onda smo mi preuzeli na sebe prodaju karata i uredili da 90% ljudi plati kartu. Sto se tice ovog o kospicarima, poenta je bila da su se bunili svi koji nikada ne idu na gostovanje, koji nikada ne ucestvuju u nekim nasim akcijama kada cistimo stadion, peremo tribine, nikada ne navijaju kuci ali svaku seru ko foke. I sad su isto to uradili. Takvi nam ne trebaju i to opet ponavljam. Nece nikomo biti nikakva zbrana niti iko ima pravo na to, ali mi se apslutno **** hoce li takav biti na stadionu ili nece. N jedan pravi navijac nije rekao ni A na cijenu karata jer smo svjesni da je ovo prilika da se uzme koja para. Komercijala i nista vise pa sta? Niko nije rekao gledao sam 4 utakmice za 5 km. Niko nije pomislio pa te pare idu u nas klub. Najglasniji ljudi koji trose svaki dan 20 a puno im 2 puta mjesecno po 5 km za ulaznicu. Ko hoda po gostovanjima zna koliko se potrosi po utakmici, i jos poderem grlo, vozim se 500 km tamo ovamo na 40 stepeni u smrdljivom busu mokar do koze i sad se treba neko od njih pitati kakva je cijena karte? Kazes gledala se Mladost i prije? Pa gledali su je ljudi koji i danas gledaju i hodaju po BiH za njom. Nije bilo Legije ali daleko od toga da nije bilo navijaca. Kazes svojataju neki uspjeh? Pa ko je zasluzan za uspjeh? Onaj kospicar a? Ili grupa koja svaku utakmicu kuci pere tribine kao svoju avliju?
Pod broj jedan, da se razumijemo, cijenim i postujem to sto Legija ko navijacka grupa nije saka nekih huligana kojima je bitno otic na utakmicu, opsovat par puta Boga, spomenut familiju protivnicima i da ne nabrajam dalje. Cijenim i postujem to sto se radi i kako se radi u zadnje vrijeme i puno se ljepsa slika salje iz Doboja. To na jednu stranu. Na drugu stranu onaj tvoj komentar, kojim si uvrijedio 80% ljudi koji dodju na utakmicu. Stvarno ne razumijem kako neces da shvatis da ima ljudi koji dodju pogledat utakmicu, koji vole Mladost, ali koji ne skacu i ne navijaju, nego uzivaju u utakmici na svoj neki drugi nacin. Sta hoces, da imas na stadionu 2000 ljudi i da svi oni pjevaju i deru se sve vrijeme. To nikad neces gledat, da smo odma jasni. Evo ja ne idem na gostovanja, ne idem po tim radnim akcijama, ne dodjem da navijam sa Legijom, ali dodjem gledat utakmicu u Doboju i platim kartu zato sto u tome uzivam, nagradim aplauzom svaki dobar potez nasih momaka. I ja sam onda za tebe tu uljez i visak. I nisam ja tu jedini, nego je 80% tribine takva publika. Kazem igrala je Mladost i prije, a ti mi kazes da su je gledali ljudi koji i danas gledaju i hodaju. Kako to da vas nisam vidio po Porijecanima, po Mostru, po Seheru, nego samo u Doboju kad se mezilo i pilo. I nemoj da mi pricas da si iso, jer znam da nisi i znam jako dobro koliko ljudi nas je tad podrzavalo i moze ih se nabrojat na prste jedne ruke. Kazes dao sam pare, ja sam dao noge, hajde mi kazi onako iskreno, sta tu po tebi vise vrijedi? Sto se uspjeha tice, zasluzne su prvenstveno Musijine pare, pa tek sve ostalo. Lijep pozdrav i opet kad stignes nadji vremena da se nagovoris nama koji gledamo i volimo, a nismo Legionari.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 10 jul 2015, 20:20

Ko je bio od vas na utakmici, hajde kratki izvjestaj?

Hvala.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 11 jul 2015, 02:14

AdiFKS je napisao/la:Ko je bio od vas na utakmici, hajde kratki izvjestaj?

Hvala.
Imas ovdje
http://kakanjlive.com/vijestiPrikaz.php ... m=&ucat=22&

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 11 jul 2015, 14:36

Kakav vam je ovaj gorazdak Sinan Ramovic? Jeste zadovoljni?

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 11 jul 2015, 17:30

bega_afc je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ja sam pisao komentare o kospicarima jer smatram da je tako. Gledaj jednu stvar: Legija placa punu cijenu karte cijelu proslu sezonu. Dakle cijelu sezonu sve i jednu utakmicu. Ne zato sto smo puni para nego zato sto zelimo da pomognemo klub. Svako ko ima imalo mozga moze shvatiti da su troskovi ogromni. Mozda ne vadi nikoga nasih 200 karata po 3 km ali htjeli smo dati primjer. Imali smo situaciju da je na stadionu 500 ljudi a naplaceno 100 karata. Onda smo mi preuzeli na sebe prodaju karata i uredili da 90% ljudi plati kartu. Sto se tice ovog o kospicarima, poenta je bila da su se bunili svi koji nikada ne idu na gostovanje, koji nikada ne ucestvuju u nekim nasim akcijama kada cistimo stadion, peremo tribine, nikada ne navijaju kuci ali svaku seru ko foke. I sad su isto to uradili. Takvi nam ne trebaju i to opet ponavljam. Nece nikomo biti nikakva zbrana niti iko ima pravo na to, ali mi se apslutno **** hoce li takav biti na stadionu ili nece. N jedan pravi navijac nije rekao ni A na cijenu karata jer smo svjesni da je ovo prilika da se uzme koja para. Komercijala i nista vise pa sta? Niko nije rekao gledao sam 4 utakmice za 5 km. Niko nije pomislio pa te pare idu u nas klub. Najglasniji ljudi koji trose svaki dan 20 a puno im 2 puta mjesecno po 5 km za ulaznicu. Ko hoda po gostovanjima zna koliko se potrosi po utakmici, i jos poderem grlo, vozim se 500 km tamo ovamo na 40 stepeni u smrdljivom busu mokar do koze i sad se treba neko od njih pitati kakva je cijena karte? Kazes gledala se Mladost i prije? Pa gledali su je ljudi koji i danas gledaju i hodaju po BiH za njom. Nije bilo Legije ali daleko od toga da nije bilo navijaca. Kazes svojataju neki uspjeh? Pa ko je zasluzan za uspjeh? Onaj kospicar a? Ili grupa koja svaku utakmicu kuci pere tribine kao svoju avliju?
Pod broj jedan, da se razumijemo, cijenim i postujem to sto Legija ko navijacka grupa nije saka nekih huligana kojima je bitno otic na utakmicu, opsovat par puta Boga, spomenut familiju protivnicima i da ne nabrajam dalje. Cijenim i postujem to sto se radi i kako se radi u zadnje vrijeme i puno se ljepsa slika salje iz Doboja. To na jednu stranu. Na drugu stranu onaj tvoj komentar, kojim si uvrijedio 80% ljudi koji dodju na utakmicu. Stvarno ne razumijem kako neces da shvatis da ima ljudi koji dodju pogledat utakmicu, koji vole Mladost, ali koji ne skacu i ne navijaju, nego uzivaju u utakmici na svoj neki drugi nacin. Sta hoces, da imas na stadionu 2000 ljudi i da svi oni pjevaju i deru se sve vrijeme. To nikad neces gledat, da smo odma jasni. Evo ja ne idem na gostovanja, ne idem po tim radnim akcijama, ne dodjem da navijam sa Legijom, ali dodjem gledat utakmicu u Doboju i platim kartu zato sto u tome uzivam, nagradim aplauzom svaki dobar potez nasih momaka. I ja sam onda za tebe tu uljez i visak. I nisam ja tu jedini, nego je 80% tribine takva publika. Kazem igrala je Mladost i prije, a ti mi kazes da su je gledali ljudi koji i danas gledaju i hodaju. Kako to da vas nisam vidio po Porijecanima, po Mostru, po Seheru, nego samo u Doboju kad se mezilo i pilo. I nemoj da mi pricas da si iso, jer znam da nisi i znam jako dobro koliko ljudi nas je tad podrzavalo i moze ih se nabrojat na prste jedne ruke. Kazes dao sam pare, ja sam dao noge, hajde mi kazi onako iskreno, sta tu po tebi vise vrijedi? Sto se uspjeha tice, zasluzne su prvenstveno Musijine pare, pa tek sve ostalo. Lijep pozdrav i opet kad stignes nadji vremena da se nagovoris nama koji gledamo i volimo, a nismo Legionari.
Nisi me shvatio. Ne trazim ja 3000 navijaca, niti ce ih ikada biti. Cijenim svakoga ko dodje i makar gleda Mladost. Ne igra se fudbal radi 200 ljudi. Poenta je da su najglasniji oni koji samo seru cijelu sezonu a ne misle kako pomoci, ne kontaju koliko se ulaze i najvece im je na svijetu njihovih 5 KM a radi na elektrani. Poenta je da svojataju Mladost a ne micu nicim da pomognu na bilo kakav nacin. Cijenim svakoga ko dodje na stadion a ne gleda s pruge ispijajuci 20 piva. O takvim je rijec, ne o tebi.
A sto se tice Sehera i Porijecana ne da sam isao da gledam nego sam i igrao tamo. Tu grijesis.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 11 jul 2015, 17:36

AdiFKS je napisao/la:Ko je bio od vas na utakmici, hajde kratki izvjestaj?

Hvala.
Jucer vasa djeca odrzala lekciju kako se igra ga svoj klub. Nasi manekeni mislili uvalice 6 komada od toga ce biti 3 auto gola. Momci su vam za 10, a nekoliko nasih 'pojacanja' za sramocenje kluba jucer ce dobiti papire i mars. Uglavnom sasvim zasluzeno. Htio bi da se javno izvinem navijacima FKS zvog ponasanja naseg igraca Salkanovica koji to vise nece biti. Tuce seljak djecu iz nemoci. Nismo seljacki klub i takvi nikad nece biti dio Mladosti.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 jul 2015, 17:56

Addict je napisao/la: Nisi me shvatio. Ne trazim ja 3000 navijaca, niti ce ih ikada biti. Cijenim svakoga ko dodje i makar gleda Mladost. Ne igra se fudbal radi 200 ljudi. Poenta je da su najglasniji oni koji samo seru cijelu sezonu a ne misle kako pomoci, ne kontaju koliko se ulaze i najvece im je na svijetu njihovih 5 KM a radi na elektrani. Poenta je da svojataju Mladost a ne micu nicim da pomognu na bilo kakav nacin. Cijenim svakoga ko dodje na stadion a ne gleda s pruge ispijajuci 20 piva. O takvim je rijec, ne o tebi.
A sto se tice Sehera i Porijecana ne da sam isao da gledam nego sam i igrao tamo. Tu grijesis.
Zbog tog je trebalo uprijeti prstom u te ljude, licno imenom pa da ih pljunemo svi redom, a ne sve svrstat u isti kos. Ne razumiju ljudi koji nisu tako blizu klubu kako se stvari odvijaju i koje pare su u pitanju. Zbog tog im treba priblizit sve to i odma ce bit i manje nesporazuma i puno vise raje na tribinama. Kad skontas da ljudi rade za 300 maraka po pekarama, neki drugi ni to, logicno je da ce se zapitat zasto prijateljska 5KM. Vjerujem i da se karta snizila jer se saznalo kakvi ce ovi ekipu dofurat, a moguce da ste i vi vrsili malo pritisak na upravu. Raja odma puno zadovoljnija. Nadam se da cemo se ove godine sto manje bavit ovakvim stvarima, a puno vise momcima na terenu. Nadam se iskreno i pojacanjima, jer Mladosti trebaju bar 2 vrhunska igraca koji ce povezat odbranu i napad. Sto se pruge tice, nisu njima problem pare, platili bi oni kartu. Al je belaj sto sad ne mogu zapalit rostilj s gornje strane gdje je teren s plastikom i udarat po dvoguzama. To njima smeta. Sto se Legije tice, samo nek se nastavi radit u ovom pravcu kako se i pocelo, a za karte i pare oni koji postuju ce se vec snac. I pravite pritisak da malo vise gledamo nase momke, ako sad ne sazriju ko igraci, nece nikad. Trazite da ih forsiraju bar kuci, gdje se garantujem, nijedna ekipa nece naigrat fudbala.

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 11 jul 2015, 19:02

bega_afc je napisao/la:
Addict je napisao/la: Nisi me shvatio. Ne trazim ja 3000 navijaca, niti ce ih ikada biti. Cijenim svakoga ko dodje i makar gleda Mladost. Ne igra se fudbal radi 200 ljudi. Poenta je da su najglasniji oni koji samo seru cijelu sezonu a ne misle kako pomoci, ne kontaju koliko se ulaze i najvece im je na svijetu njihovih 5 KM a radi na elektrani. Poenta je da svojataju Mladost a ne micu nicim da pomognu na bilo kakav nacin. Cijenim svakoga ko dodje na stadion a ne gleda s pruge ispijajuci 20 piva. O takvim je rijec, ne o tebi.
Zbog tog je trebalo uprijeti prstom u te ljude, licno imenom pa da ih pljunemo svi redom, a ne sve svrstat u isti kos. Ne razumiju ljudi koji nisu tako blizu klubu kako se stvari odvijaju i koje pare su u pitanju. Zbog tog im treba priblizit sve to i odma ce bit i manje nesporazuma i puno vise raje na tribinama. Kad skontas da ljudi rade za 300 maraka po pekarama, neki drugi ni to, logicno je da ce se zapitat zasto prijateljska 5KM. Vjerujem i da se karta snizila jer se saznalo kakvi ce ovi ekipu dofurat, a moguce da ste i vi vrsili malo pritisak na upravu. Raja odma puno zadovoljnija. Nadam se da cemo se ove godine sto manje bavit ovakvim stvarima, a puno vise momcima na terenu. Nadam se iskreno i pojacanjima, jer Mladosti trebaju bar 2 vrhunska igraca koji ce povezat odbranu i napad. Sto se pruge tice, nisu njima problem pare, platili bi oni kartu. Al je belaj sto sad ne mogu zapalit rostilj s gornje strane gdje je teren s plastikom i udarat po dvoguzama. To njima smeta. Sto se Legije tice, samo nek se nastavi radit u ovom pravcu kako se i pocelo, a za karte i pare oni koji postuju ce se vec snac. I pravite pritisak da malo vise gledamo nase momke, ako sad ne sazriju ko igraci, nece nikad. Trazite da ih forsiraju bar kuci, gdje se garantujem, nijedna ekipa nece naigrat fudbala.
Eto vidis da se razumijemo. Zivio ti meni.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jul 2015, 01:42

Gledam vam raspored malo i mogu reci da imate solidan raspored u prvih pet kola.
1. gostujete Rudaru, koji je novajlija kao i vi, a obzirom da iz lige rs ulaze losi klubovi, vama dajem prednost
2. dolazi vam Slavija. Ako vam na nju i jos par ekipa nije siguran kec onda ne znam...
3. gostujete Borcu. Borac u krizi.. ne znam koliko su im poslozene kockice.
4. dolazi vam Radnik...
5. gostujete Vitezu.. lokalni derbi :)

Moze se lako desit da imate nakon 5 kola dvocifren broj bodova, ali ipak ste nepoznanica.. tako da moze se desit da skupite u pet ovih kola svega par bodova.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 12 jul 2015, 01:57

FliX je napisao/la:Gledam vam raspored malo i mogu reci da imate solidan raspored u prvih pet kola.
1. gostujete Rudaru, koji je novajlija kao i vi, a obzirom da iz lige rs ulaze losi klubovi, vama dajem prednost
2. dolazi vam Slavija. Ako vam na nju i jos par ekipa nije siguran kec onda ne znam...
4. dolazi vam Radnik...

Moze se lako desit da imate nakon 5 kola dvocifren broj bodova, ali ipak ste nepoznanica.. tako da moze se desit da skupite u pet ovih kola svega par bodova.
Rudar jeste u istom rangu kao i Mladost sad trenutno ali ne treba zaboraviti da je prethodnih 5 sezona bio redovan član PL . Istini za volju uvijek se igralo nekako za opstanak ali to je valjda realan domet bio tad . Reči da je Rudar loš samo zato što dolazi iz RS je čista glupost . Rudar je zadržao većinu igrača iz prošle sezone koji su doprinjeli expresnom povratku u PL nakon samo jedne sezone . Takođe se klub pojačao sa novim imenima što govori o ambicijama kluba što je normalno kao i većini a i verujem da ni Mladost neće izostati u borbi za opstanak. Treba biti realan ipak na kraju . Pozdrav
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 jul 2015, 02:06

Hmm ne znam, zelim svu srecu i jednim i drugima al cisto sumnjam da cete opstat pored Slavije, Travnika koji su dugo u igri pa cak i Borca posto su i oni u rasulu.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 12 jul 2015, 07:18

Sretno i od mene, nadam se da cete uzivati na Grbavici ove sezone :D
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jul 2015, 12:52

skelar je napisao/la:
FliX je napisao/la:Gledam vam raspored malo i mogu reci da imate solidan raspored u prvih pet kola.
4. dolazi vam Radnik...

Rudar jeste u istom rangu kao i Mladost sad trenutno ali ne treba zaboraviti da je prethodnih 5 sezona bio redovan član PL . Istini za volju uvijek se igralo nekako za opstanak ali to je valjda realan domet bio tad . Reči da je Rudar loš samo zato što dolazi iz RS je čista glupost . Rudar je zadržao većinu igrača iz prošle sezone koji su doprinjeli expresnom povratku u PL nakon samo jedne sezone . Takođe se klub pojačao sa novim imenima što govori o ambicijama kluba što je normalno kao i većini a i verujem da ni Mladost neće izostati u borbi za opstanak. Treba biti realan ipak na kraju . Pozdrav
Ma mrsko mi sad trazit statistike, ali klub iz lrs koji udje u premijerku cesto se u njoj zadrzavao samo sezonu. Uglavnom (moje misljenje) je da je federalna liga jaca od rs lige. Da se ujedini drugi rang takmicenja imo bi za par godina slicnu situaciju da je 2/3 barem iz federacije u toj ligi.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 12 jul 2015, 14:08

Raspored je na oko dobar, ali ja licno sam zelio ove ekipe s kojima cemo se boriti za opstanak na nasem stadionu u Kaknju. Trebalo bi da bude sprema za PL 6. kolo kad nam gostuje Zeljo. Na nasem stadionu imamo 20 vezanih pobjeda za redom. Znam da puno ne vazi za premijer ligu ali ima to svoje. Mi kao navijaci ne mozemo stvoriti pritisak na Zelju ili Sarajevo, ali mozemo na Slaviju, Drinu, Vitez. Ne vrijedi nam puno sve da Zeljo ili Sarajevo, Siroki daju da obje igramo kuci protiv njih, a ovako igramo protiv konkurenata za opstanak na Kamberovicu. Moramo osvojiti u prvih 5 kola barem 10 bodova ako ista zelimo, lakse bi bilo u Kaknju al hajd sad...

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 12 jul 2015, 16:51

Moja prognoza je u prvih 5 kola 3 ili 4 boda.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []