NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 09 jul 2015, 22:58

Ključni ljudi u klubu trener,direktor i naime POJAČANJA su tu prije svega iz ličnih interesa.Tu su koliko budu i koliko odrade,pa ako ne bude islo doće do smjene trenera, pa na polusezoni igrača i njih sve skupa boli racku za Zvijezdom.Ne treba puno eksprimentisati ako krene po zlu,djelovati na adekvatan način zbog preventive da ne dođe do najgoreg.Nisam u minuloj sezoni vidio posebno značajnu ulogu Hamze.Ovaj pripremni period, bar na početku ,ne nagovjestava da je potrefio adekvatne igrače.Ne dojmi mi kao sposoban direktor koji zna upravljati timom da funkcinise kako treba.Mi u gradu mislim da imamo dosta sportskih radnika koji bi vjestije znali odraditi taj posao.Al hajd,vidjt ćemo.Trener,koji je njegov stvarni domet jos je nepoznanica,al nadat je se da se sa Zvijezdom proslavi.Al.jbg čini mi se da su im većim dijelom udovoljene zelje oko igračkog kadra.E sada ako ne znaju ukomponovati pobjednički tim,a ima materijala,onda stvarno trebaju biti idioti oni koji finansiraju nesto sto ne bude funkcionisalo.Nekako mi start neuvjerljiv i čini mi se kada bi im doveli Ronalda da ne bi bili bolji.Al hajd,ovo su samo nagađanja pa nas kroz prvenstvo obraduju.Samo, ja bih da finasiram sve njih od trenera,direktora i igrača dobro izribao za svaki kiks,p.s neočekivan kao u Tesnju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jul 2015, 23:35

po izvjestaju na portalu sporta nije bas kako je onaj padobranac iz viteza napisao. kaze da nije igrala prva ekipa a basara asistirao.po izvjestaju imali smo svoje prilike i primili smo gol u finisu.nije opravdanje vitez je prije krenuo sa pripremama ima sigurno puno skuplju ekipu i nije neko iznenadenje izgubiti jedan razlike na njihovom terenu...nedime ne vracaj ih u gradacac dok ne budu vezli :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 jul 2015, 23:35

Da ne bude da trolam, al svi oni koji vole zvijezdu trebaju biti svjesni cinjenice da je ova ekipa igraca skupljenja u dva mjeseca inda se jos skuplja. Sutra kad bi doveli Neuera, Pepea, Lahma, C.Ronalda, Benzemu, isti rezultati bi bili. Bit svega je da se igraci upoznaju i uigraju, a vremena jos ima. Druga stvar vec sam pisao prije, na hamzi i na jos par ljudi je da steknu sto vise prijatelja u drugim klubovima gdje ce zvijezda imati bodove na strani. Zalosno je tako nesto pisati al to je tako i Sloboda je ocit primjer. Vjerujem u feju jer frajer radi ekstra posao i nadam se da ce nas gradacac do godine imati opet premier ligasa.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jul 2015, 23:38

FanVitez je napisao/la:
NKZ07 je napisao/la:Rezultat i igra?
Iskreno govoreci bili ste bas losi...vecim dijelom utakmice nista niste uradili,i preci centar vam je bilo tesko... izgubili ste samo 1-0,uz mnogobrojne sanse koje smo uspjeli promasiti.. vi ste stvorili par poluprilika,ali nista vrijedno spomena.. od prvotimaca su nam igrali jevtic i pezo stoperi koji se uigravaju i sadikovic lijevi bek ...ostalo igraci s klupe,a u drugom poluvremenu juniori neki usli.. uglavnom bez tirica,pilipovica,djurica,kapetana, basare,kantara, smrike,jusufbasica,livancica... morali ste pruziti vise...totalno ste neuigrani :D ako zelite ekspresan povratak,natjerajte te igrace da igraju :) pozdrav za navijace Zvijezde,neka se netko ne uvrijedi napisanim!

idi coravi stvore pa ni sastav svog kluba neznas te sto si napisao da nisu igrali igrali su,neznam sta ti to treba lagati.pobijedili ste cestitam ali pisati da su vam igrali juniori a igrao i basara i jusufbasic mislim nema smisla.jedino da ovaj novinar laze

Nova sezona nova nafaka

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 10 jul 2015, 00:27

Komšije pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo,ekipa se uigrava,probaju se igrači,taktika.....ipak je prva faza priprema i igrači su umorni.Do prvenstva ima još mjesec dana ;) Finalisti Lige europe izgube od Njemačkog 4.ligaša Aachen (Ger)1-0 dnipro(ukr) i Seraing Utd (Bel)-Anderlecht(Bel)1-0 pa šta bi trebali da ih kastriraju!Zvijezda ove sezone nema puno konkurenata za ulazak i to vam je velika prednost a igra i rezultati će doći do početka prvenstva jer ste doveli dosta igrača i valja to ukomponovati a pljuvača i dušmana će biti vazda,moraju se nečim hraniti i treba ih razumjeti ;) Sportski pozdrav iz Gračanice.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 10 jul 2015, 02:34

Aman bezze ste se prepali tek poceli pripreme vi bi da razvaljujemo a 11 igraca prvi put izadju na teren zajedno hallooo saburaaa ljudi sabura
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 jul 2015, 07:25

Halo ljudi jeste li vi normalni kakve prijateljske utakmice, one nisu nikakvo mjerilo. Mi smo najbolju premierligašku sezonu završili sa Kuntićem čini mi se 7-8 mjesto(kada smo zadnje kolo razbili Sarajeva sa Jovićem na čelu) a pred početak prvenstva u prijateljskim utakmicama nismo mogli dobit nikoga. Takođe je bilo sezona kada smo u pripremnim razvaljivali a u prvenstvu grcali za opstanak do zadnjeg kola. Zato no sikiriki, biće to dobro.
Treba uzeti u obzir da je tu već došlo 12 novih igrača, 12 novih ljudi od kojih se većina njih nikad nije ni vidjela u životu a kamoli da igraju zajedno. Treba vremana da se to ukomponuje. Normalno je da će tu biti i promašenih igrača ali to je neminovno, pa jedan Celzi dadne za Cuardada 50 miliona i ispostavi se da je on za njih promašaj a da Zvijezda ne može promašiti sa dovođenjem igrača.
I odkud mi znamo kakva je naša postava igrala juče, možda je i naš trener htio da isproba neke stvari. Pa i naša su 2 igrača koji bi trebali biti jedni od boljih(Pliska i Mišan) tek juče u autobusu se upoznali sa suigračima.
Zato vjerujem da će to biti dobro sa još dva igrača(golmanom i špicom), Feja će to znati ukomponovati. Boljeg trnera u ovoj ligi mi ne možemo naći, on je premija i za neke premierligaše a kamoli za nas.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 10 jul 2015, 15:37

Evo Zrnanovic haman nije uspio vani odlican igrac fali nam jos jedan takav

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 10 jul 2015, 19:27

slika
slika
Jako lijepo izgleda. Nadam se jednog dana necemu slicnom i kod nas. tribine jako lice jedna na drugu. Kako bi tekb tas banja bila ko bombona.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 jul 2015, 21:07

Šta je ovo opet tema zamrla? Izgubimo prijateljsku utakmicu i raspad. Imali kakvih novosti sa Kupresa? Neko napisa za Zrnanovica, bio bi nam extra pojačanje samo sumnjam da ga možemo dovest.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jul 2015, 21:37

o zvijezdo nedostaju mi tvoji treninzi :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 10 jul 2015, 22:52

Oj ivane pobratime mio jesil skoro na kupresu bio.... Novosti sa kupresa nemA.

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 11 jul 2015, 02:10

emir_dj je napisao/la:[img]https://lh6.googleusercontent.com/-Am7TqMkp-MU/VUNuY7dh7RI/AAAAAAAAFrQ/-KVtiHp9Qac/w1080-h719-no/DSC05180.JPG[/img]
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-gSGE7mz0-o4/VUNuTqnOVbI/AAAAAAAAFq0/Lu1VG560CoI/w1080-h719-no/DSC05173.JPG[/img]
Jako lijepo izgleda. Nadam se jednog dana necemu slicnom i kod nas. tribine jako lice jedna na drugu. Kako bi tekb tas banja bila ko bombona.
Kako bih bila prelijepa naša tribina kad krov legne valjda se i to nekad desi u skorijoj budućnosti

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 jul 2015, 06:10

Neka je lahka bosanska zemlja svim zrtvama genocida u Srebrenici,a majkama i svima onima koji su nekoga izgubili Allah neka podari snagu.
Kad se sjetim da je prosle godine čini mi se Zvijezda pod trenerskom palicom Dore odigrala na 11.juli prijateljsku utakmicu sto je bilo za svaku osudu.Al eto,haman smo osuđeni bili za nizi rang.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jul 2015, 07:02

SREBRENICA nasa rana .nikad zaboraviti I nikad oprostiti

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jul 2015, 09:22

DONT FORGET SREBRENICA. Neka im je lahka crna zemlja.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 11 jul 2015, 16:56

Neka Allah milostivi podari majkama i narodu Srebrenice sabura i da se GENOCID nad bosnjacina nikad ne zaboravi.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 11 jul 2015, 17:51

Nikad zaboravit
Srebrenica

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 jul 2015, 18:06

11.07.1995 da se nikad ne zaboravi.
SREBRENICA

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jul 2015, 22:45

Slavija pregovara sa Gadžom rekoše mi. Može li više informacija o njemu, ne mogu da ga se sjetim nešto.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.