PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DoeTz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DoeTz » 11 jul 2015, 18:05

Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jul 2015, 18:18

NKMramor je napisao/la:Najbrojnije gostovanje u modernoj historiji Veleža... :kafa:
slika

Evo ti jedan video,al znamo da si upoznat i s Orasjom,Kaknjom,Kiseljakom,Zepcom,Travnikom,Posusjem,Grudama i ostalim mjestima koje hajde da kazemo nisu toliko zvucni i privlacni za gostovanja ali je to RA odradio s 400 i vise momaka necu pominjat ni lukavicu,kosevo,bijeli brijeg,grbavicu,bilino polje i ostale,a vi osim izleta u Lukavac nista vrijedno spomena.
:wave:
#musvdg

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jul 2015, 18:22

DoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Ma ne vole ga ni njegovi :D

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jul 2015, 18:25

DoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Ko tebi daje za pravo da lupaš gluposti ? Dok su ga napadali rekli su mu 100% odakle su :facepalm:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 jul 2015, 19:01

Željooooo je napisao/la:
Ko tebi daje za pravo da lupaš gluposti ? Dok su ga napadali rekli su mu 100% odakle su :facepalm:
Covjek je izjavio da je navijacka grupa iz Srbije pocela provocirat, a to su Sandzaklije nema ko drugi bit, koliko god mi taj cetnik bio odvratan ko su oni da od najbitnijeg datuma prave cirkus ? I jos gori su takvi kao ti koji ih brane, nebitno eto nek su i Bosnjaci ono nam nije trebalo, samo smo pokazali koliko smo glupi, a ovaj degen dobio sve sto je htio.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jul 2015, 19:17

DoeTz je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Covjek je izjavio da je navijacka grupa iz Srbije pocela provocirat, a to su Sandzaklije nema ko drugi bit, koliko god mi taj cetnik bio odvratan ko su oni da od najbitnijeg datuma prave cirkus ? I jos gori su takvi kao ti koji ih brane, nebitno eto nek su i Bosnjaci ono nam nije trebalo, samo smo pokazali koliko smo glupi, a ovaj degen dobio sve sto je htio.
Znaš koliko mene zaboli briga šta je taj četnik izjavio. Dok su ga napadali govorili su mu, mi smo iz Sandžaka, to su price za malu djecu. Meni su Bošnjaci iz Sandžaka isti kao i Bošnjaci iz bilo koje države na svijetu, ne dijelim svoj narod. Ne podržavam ovaj napad na premijera Srbije, osuđujem ga, pogotovo zbog toga što se dogodio na ovaj dan, jednostavno ovo se nije smjelo dogoditi..
I zamolio bih te lijepo da se prebaciš na temu Chat i tu nastaviš da pišeš o ovome ako hoćeš, ovo je tema za PL prepucavanja..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 19:20

DoeTz je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Ne znam, mozda si ti glup pa nasjedas na tu pricu da bi se mrzili Bosnjaci van BiH.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jul 2015, 20:05

Željooooo je napisao/la:
Znaš koliko mene zaboli briga šta je taj četnik izjavio. Dok su ga napadali govorili su mu, mi smo iz Sandžaka, to su price za malu djecu. Meni su Bošnjaci iz Sandžaka isti kao i Bošnjaci iz bilo koje države na svijetu, ne dijelim svoj narod. Ne podržavam ovaj napad na premijera Srbije, osuđujem ga, pogotovo zbog toga što se dogodio na ovaj dan, jednostavno ovo se nije smjelo dogoditi..
I zamolio bih te lijepo da se prebaciš na temu Chat i tu nastaviš da pišeš o ovome ako hoćeš, ovo je tema za PL prepucavanja..
slika
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jul 2015, 20:15

Samo izpruzi ruku Vucicu, i nas je muski spolni organ uvijek pruzen prema tebi !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2015, 20:29

pile87 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
slika
Samo držeći se zajedno kao jedan možemo opstati ovdje pored dušmana kojima smo okruženi sa svih strana! :kafa:

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la merak » 11 jul 2015, 20:33

invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).
Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.
samo Sloboda

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 jul 2015, 20:37

merak je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).
Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.
a sarajevo jest nacionalisticki opterecen grad? :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2015, 21:18

jovanmaksimovic je napisao/la:
merak je napisao/la:
a sarajevo jest nacionalisticki opterecen grad? :roll:
Pa logično, vidiš da u Sarajevu i Želji mogu samo Selefije i Derviši igrati, dok za olimpiC dovoljno govori ona metalik zelena koju nose! :rol: :rol: :rol:

slika

Evo vidiš, imaju i Šerijatsku policiju, brko glavni! :kafa:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jul 2015, 21:53

Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1

Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ? :tralala: :mrgreen: :P

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 jul 2015, 22:22

Ovo i nije neka tema, al' kako vidim mogla bi i ona ovakva kakva jeste u krasni kyrac otići.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 11 jul 2015, 22:39

NKMramor je napisao/la:Najbrojnije gostovanje u modernoj historiji Veleža... :kafa:
slika
slika
Red&black hools on tour

Utakmica sa direktnim konkurentom za ulazak u PL
DŽELO ODLAZI

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 jul 2015, 22:43

[youtube][/youtube]
Antologija tuzlanske tifo scene

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 11 jul 2015, 22:48

lisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
Antologija tuzlanske tifo scene
Ovaj lik im vodi navijanje. Napisao je @batva jednom da je iz nekog sela pored Živinica :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2015, 22:53

Ovaj lik ne vodi navijanje, moguce cak i ne dolazi na utakmice u zadnje vrijeme..

Ta gore slika protiv Jedinstva je iz perioda kada smo bili rasulo, mislim da je tada Azmir tek dosao, a trener bio Smajil Karic. Ekipa bila losa, rezultati jos losiji. Tek na proljece kada je dosao Ciro pocelo je kako treba i radila su se dobra gostovanja..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2015, 23:12

Pappy je napisao/la:Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1

Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ? :tralala: :mrgreen: :P
Pa kad smo ih mi umorili :P
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.