lisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
Antologija tuzlanske tifo scene
Kako li se zove ovaj seljober sa snimka na forumu. S kim mi diskutujemo hahah
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
lisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
Antologija tuzlanske tifo scene
Ma jok, vi ste samo loši.Heller je napisao/la:Pa kad smo ih mi umoriliPappy je napisao/la:Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1
Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ?![]()
![]()
MA MI VAS DOBIJAMO U TRECEM KOLU PA TI GLEDAJPappy je napisao/la:Ma jok, vi ste samo loši.Heller je napisao/la:Pa kad smo ih mi umoriliPappy je napisao/la:Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1
Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ?![]()
![]()
Niste bgm. Vas dva puta izbacili, njih jednom.Heller je napisao/la:nismo vam mi Aalborg
Ovaj post @jovane mi je jos jutros zapar'o oci ali nisam zelio replicirati iz postovanja prema danasnjem tuznom danu za nas sve koji volimo ovu drzavu i njene mucenike.Na veoma drzak i primitivan nacin pises o navijacima Veleza ,a s obzirom da sam jedan od njih zelim ti u poruciti da ti nemas pojma .Ti iz udobnosti toplog doma sjedis za kompom i tipkas a nemas pojma kakvih su stvari zajedno prosli navijaci Veleza konkretno sa manijacima,a i sa pitarima sigurno,samo sto za njih ne mogu ja pisati jer nisam bio s njima nikada,kao s tvojim manijacima medju koje mogu i dan danas uci k'o medju bracu.Ne zelim tebi dalje objasnjavati ,samo bih te zamolio da malo ublazis rjecnik i stanes na loptu.jovanmaksimovic je napisao/la:posto ne vidim sta mortem pise, mogu reci da "uskracen" njegovim biserima i nebulozama... a ne zaboravi da su velezovci isto tako jedno vrijeme lizali duper pitara, pa su dosli sebi i sada koliko vidim, imaju distanciraniju poziciju prema njima... tako ce i ovi tuzlaci doci sebi, kad vide, da lizanje dupeta ne pomaze nikome osim onom kome se lize... lizaci ostaju suhog jezikaAjzea je napisao/la:I onda Mortem kao jedan od glavnih predstavnika sarajevske raje (da, baš) kaže da je jedan od rijetkih koji zna historiju![]()
A poslije njega dođe i DoeTz koji je napisao vjerovatno jedan od najglupljih postova, bar od vremena kada ja pišem, te prikazuje Veležovce kao čmarke kojima noge vire iz dupeta dok su oni pitarsko dupe toliko oblizali u proteklih par mjeseci da se njima jezik izlizo
Pappy je napisao/la:Niste bgm. Vas dva puta izbacili, njih jednom.Heller je napisao/la:nismo vam mi Aalborg
Bitno je da mi znamo. Ko ne konta necemo mu crtat.Heller je napisao/la:Prije nego sto se Seljovci uhvate pravit pametni, ja i Pappy se tako zajebavamo
Ne nasjedam ja ni na sta drug moj, ta politika ne dolazi do Tuzle vjeruj mi, ovdje smo svi o sebi pri sebi, al mi zao ljudi koji zive u RS i koji ce bit maltretirani zbog ovog, a svi ovi sto su napali odose svojim kucama. Na provokaciju je najbolje udarit ignore, najvise zaboli, ali haj odosmo predaleko ipak sto ovaj gore napisa nije ovo tema za tog..Sissoko je napisao/la: Ne znam, mozda si ti glup pa nasjedas na tu pricu da bi se mrzili Bosnjaci van BiH.
Ako se nekom pametuje nek zamisli da sam mu dao Vuco tretmanPappy je napisao/la:Bitno je da mi znamo. Ko ne konta necemo mu crtat.Heller je napisao/la:Prije nego sto se Seljovci uhvate pravit pametni, ja i Pappy se tako zajebavamo
naprotiv, pogresno shvatas post, kao u svakoj navijackoj skupini, imas uvijek onih koji su glasniji i onih koji su razumniji... ja postujem velez kao klub jer sam i sam 25% hercegovac i smatram ga drugim svojim klubom poslije zeljeznicara, ali ono sto su pojedini navijaci, ponavljam pojedini, radili prosle 2-3 blativsi zelju i lizajuci dupe pitara (kao valjda kontra nama), je nesto sto se tesko zaboravlja... ja niposto ne smatram vecinu navijaca jedno kluba da su to radili, i nikad nebi, ali shvatas li da su upravo pojedinci koji su ogorceni necim drugim najglasniji i zele se se predstaviti u ime svih navijaca, sto je apsurdno, i tako pokusatai nametnuti neki stav... ja i dalje smatram, da je to samo pojava koja moze nastetiti odnosima dva kluba ali nece uspjeti... nadam se da ti je malo jasnijerodjenisa je napisao/la:Ovaj post @jovane mi je jos jutros zapar'o oci ali nisam zelio replicirati iz postovanja prema danasnjem tuznom danu za nas sve koji volimo ovu drzavu i njene mucenike.Na veoma drzak i primitivan nacin pises o navijacima Veleza ,a s obzirom da sam jedan od njih zelim ti u poruciti da ti nemas pojma .Ti iz udobnosti toplog doma sjedis za kompom i tipkas a nemas pojma kakvih su stvari zajedno prosli navijaci Veleza konkretno sa manijacima,a i sa pitarima sigurno,samo sto za njih ne mogu ja pisati jer nisam bio s njima nikada,kao s tvojim manijacima medju koje mogu i dan danas uci k'o medju bracu.Ne zelim tebi dalje objasnjavati ,samo bih te zamolio da malo ublazis rjecnik i stanes na loptu.jovanmaksimovic je napisao/la:posto ne vidim sta mortem pise, mogu reci da "uskracen" njegovim biserima i nebulozama... a ne zaboravi da su velezovci isto tako jedno vrijeme lizali duper pitara, pa su dosli sebi i sada koliko vidim, imaju distanciraniju poziciju prema njima... tako ce i ovi tuzlaci doci sebi, kad vide, da lizanje dupeta ne pomaze nikome osim onom kome se lize... lizaci ostaju suhog jezikaAjzea je napisao/la:I onda Mortem kao jedan od glavnih predstavnika sarajevske raje (da, baš) kaže da je jedan od rijetkih koji zna historiju![]()
A poslije njega dođe i DoeTz koji je napisao vjerovatno jedan od najglupljih postova, bar od vremena kada ja pišem, te prikazuje Veležovce kao čmarke kojima noge vire iz dupeta dok su oni pitarsko dupe toliko oblizali u proteklih par mjeseci da se njima jezik izlizo
Nije nikakvo lizanje kad si za momke spreman uciniti kao za svoje najblize
Bravo djecace..Pantelija je napisao/la:pazi ti štrumfovske retorike, molim te.... nakon sto ste zakuhali vise puta sa mostarcima, zeničanima, tuzlacima itd, kaada vise ni u jedan skoro grad ne mozete doci normalno na gostovanje nego u pratnji murije, dosli ovdje prosipati demagogiju
ne voli vas bolan niko jer ste vrijeme vladavine gospodara glumili ono sto niste trebali, a bgm i iz vremena prije njega...
JA SAM PONOSAN NA MOSTARCE, U VRIJEME VEDRANOVE SMRTI SU NAM POMOGLI KAO ROĐENOJ BRAĆI, A I PRIJE TOGA SMO BILI U DOBRIM ODNOSIMA...DA LIŽEMO SE JER SMO NA ISTOJ STRANI, VOLIMO ISTU ZEMLJU I JA SM PONOSAN STO MI JE GOSTOVANJE U MOSTARU KAO DOMACA UTAKMICA... ODEM UJUTRO U 8, KOD STAROG MOSTA NA ĆEVAPE, PA KAFU, PA POD STARI MOST .... PA MALO KROZ GRAD I LAGANICA DO VRAPČIĆA... SVE TO U DRESU ILI MAJICI FKS
ZeNIČANIMA ISTO TAKO HVALA ZA ONO STO SE DESILO NA REGIONALNOM PUTU KADA SU NASSI NAVIJACI IMALI NESRECU, NESTO KAO I MOSTARCI I MI SMO IM ZAHVALNI ZA TO...NA TEKMI ZNA I JEDNA I DRUGA STRANA UPUTITI KOJU ALI TO JE DIO "KOREOGRAFIJA", NA ULICI JE TO SDA PUNO,PUNO BOLJE I ZADNJI PUT U ZENICI SE MOLO NAJNORMALNIJE PROCI GRADOM KAO STO I ONI MOGU OVDJE, BAR STO SE NAS TICE
TUZLACI, TAKOĐER SE SITUACIJA SMIRILA I SA NJIMA SE MOZE NAJNORMALNIJE STO SE VIDJELO NA ZADNJEM NASEM GOSTOVANJU GORE... A I ONI OVDJE KADA SU BILI...
TRAVNIK, VITEZ, GRADAČAC ITD.... SVE GRADOVI GDJE NAVIJACI SARAJEVA MOGU MIRNO DOCI I UZIVATI U UTAKMICAMA...
TO NIJE LIZANJE TO JE OBRAZ I POSTOVANJE... A VI NASTAVITE SA SVOJOM DEMAGOGIJOM IAKO JE SASVIM JASNO DA VAM JE KRIVO STO SA VAMA NE MOZE I NECE NIKO!
Pantelija je napisao/la:pazi ti štrumfovske retorike, molim te.... nakon sto ste zakuhali vise puta sa mostarcima, zeničanima, tuzlacima itd, kaada vise ni u jedan skoro grad ne mozete doci normalno na gostovanje nego u pratnji murije, dosli ovdje prosipati demagogiju
ne voli vas bolan niko jer ste vrijeme vladavine gospodara glumili ono sto niste trebali, a bgm i iz vremena prije njega...
JA SAM PONOSAN NA MOSTARCE, U VRIJEME VEDRANOVE SMRTI SU NAM POMOGLI KAO ROĐENOJ BRAĆI, A I PRIJE TOGA SMO BILI U DOBRIM ODNOSIMA...DA LIŽEMO SE JER SMO NA ISTOJ STRANI, VOLIMO ISTU ZEMLJU I JA SM PONOSAN STO MI JE GOSTOVANJE U MOSTARU KAO DOMACA UTAKMICA... ODEM UJUTRO U 8, KOD STAROG MOSTA NA ĆEVAPE, PA KAFU, PA POD STARI MOST .... PA MALO KROZ GRAD I LAGANICA DO VRAPČIĆA... SVE TO U DRESU ILI MAJICI FKS
ZeNIČANIMA ISTO TAKO HVALA ZA ONO STO SE DESILO NA REGIONALNOM PUTU KADA SU NASSI NAVIJACI IMALI NESRECU, NESTO KAO I MOSTARCI I MI SMO IM ZAHVALNI ZA TO...NA TEKMI ZNA I JEDNA I DRUGA STRANA UPUTITI KOJU ALI TO JE DIO "KOREOGRAFIJA", NA ULICI JE TO SDA PUNO,PUNO BOLJE I ZADNJI PUT U ZENICI SE MOLO NAJNORMALNIJE PROCI GRADOM KAO STO I ONI MOGU OVDJE, BAR STO SE NAS TICE
TUZLACI, TAKOĐER SE SITUACIJA SMIRILA I SA NJIMA SE MOZE NAJNORMALNIJE STO SE VIDJELO NA ZADNJEM NASEM GOSTOVANJU GORE... A I ONI OVDJE KADA SU BILI...
TRAVNIK, VITEZ, GRADAČAC ITD.... SVE GRADOVI GDJE NAVIJACI SARAJEVA MOGU MIRNO DOCI I UZIVATI U UTAKMICAMA...
TO NIJE LIZANJE TO JE OBRAZ I POSTOVANJE... A VI NASTAVITE SA SVOJOM DEMAGOGIJOM IAKO JE SASVIM JASNO DA VAM JE KRIVO STO SA VAMA NE MOZE I NECE NIKO!
Govoriš da su oni kao rođena braća stali uz vas poslije Vedranove smrti? Svaka čast, to su ljudine.. Jedini problem je što dole onda nas savjetuješ da nastavimo sa svojom demagogijom, govoriš nam kako smo dolazili u sukob sa svima, ne može nas i neće niko.. Uredu ako ti tako kažeš, ali zašto bar ne napisa da smo prvi stali uz vas poslije Vedranove smrti? Zašto ne napisa da nas murija u Širokom umali ne rastavi od života kada se skandiralo tamo iz sveg srca ime tog momka, o skandiranju ovdje da ne pričamo o tome. Vučeš me za jezik i tjeraš da pišem ovo ali gledaj ti kako si nas želio predstaviti, svi su djeca cvijeća sem nas, sa svima možete sem sa nama, kažeš ližete se jer ste na istoj strani i volite istu zemlju? A na čijoj smo mi strani i koju mi zemlju volimo? Ja znam za sve ovo što želiš reći o rođenim, znam ih nekoliko i to su ljudine u svakom smislu te riječi ali ja vidim problem u tom što ti nas želiš predstaviti kao najveće gov nare. Nevjerovatno glupo napisao dio o nama, nevjerovatnoMortemHz je napisao/la:Pantelija je napisao/la:pazi ti štrumfovske retorike, molim te.... nakon sto ste zakuhali vise puta sa mostarcima, zeničanima, tuzlacima itd, kaada vise ni u jedan skoro grad ne mozete doci normalno na gostovanje nego u pratnji murije, dosli ovdje prosipati demagogiju
TO NIJE LIZANJE TO JE OBRAZ I POSTOVANJE... A VI NASTAVITE SA SVOJOM DEMAGOGIJOM IAKO JE SASVIM JASNO DA VAM JE KRIVO STO SA VAMA NE MOZE I NECE NIKO!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.