San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Kako bih volio da nam Bobi dodje,najdrazi igrac u najdrazem klubu

Misko potvrdio dolazak Bobia 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fantastican potez nase uprave.Ta recenica je izgleda postala standardna u mom izrazavanju kad je nas FO u pitanju.
Marjanovic je pokazao strasan napredak prosle sezone i kao 5 visoki ce itekako pomoci.Odbrana na piku? Pa kad se jedan Ajinca snalazi,zasto ne bi i on,posebno jer ce igrati najcesce protiv 2. petorki protivnika...
Izgleda da smo nasli i svog SG\SF igraca.To je Jonathan Simmons koji je prosle sezone igrao za nas NBDL tim.Ne zna se je li mu ugovor garantovan,mada skoro svi izvjestaji govore da jeste.(2 god,minimalac,2.godina team option). 2m visok,defanzivni potencijal,40% suta za 3p.Definicija naseg projekta ala Neal i Green.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mozda dok cekamo nesto eventualno bolje da naleti.
Al ono sto sam pogledao , mlad , atleta , dobra trojka , moze spustit loptu na parket pristojno , 6-6(2/3 sto kaes),djeluje jako zanimljivo.
Al ono sto sam pogledao , mlad , atleta , dobra trojka , moze spustit loptu na parket pristojno , 6-6(2/3 sto kaes),djeluje jako zanimljivo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako je ugovor garantovan,to je to,vjeruj mi.Jako zanimljiv igrac i 89. je godiste.Ono ste je bitno napomenuti je da nasi sve znaju o njemu,s obzirom da je igrao za nas NBDL tim,kako vec rekoh i sigurno znaju procijeniti sta ovaj moze postati...2 mjesta ostaju,po meni je jedno Bonner,a drugo ce ostati otvoreno za neki buyout i sl.Usput,ovaj potpis pokazuje da se i Kyleu planira dati ozbiljna sansa...Do njega je sve. 
Ma nisam rekao da on nece biti dio rostera(iako ce vjerovatno skakati izmedju Austina i San Antonia) vec da cemo bas cekati buyout sa njim,pa ako se iskaze mozda nece biti ni potreban niko.To mjesto visokog dal Bonner il Lalana,kako god.
Ima sve preduvjete da igra kvalitetnu odbranu i ako bude mogao pogadjati otvorene suteve mogao bi potrosit minuta tokom rs.
ps. usput svidja mi se da smo popunili ova mjesta(play i bek/krilo) sa mladim igracima,nisam zelio tu stare noge
Ima sve preduvjete da igra kvalitetnu odbranu i ako bude mogao pogadjati otvorene suteve mogao bi potrosit minuta tokom rs.
ps. usput svidja mi se da smo popunili ova mjesta(play i bek/krilo) sa mladim igracima,nisam zelio tu stare noge
Fantastican posao našeg FO-a. Doveden superstar, Kawhi i Danny dobili odlicne ugovore, vraceni Timi i Manu, te ovi odlicni dodatci za klupu.
Sada je posao na Gregu i pomocnicima, te igracima da se što bolje upoznaju i da ovo odlicno ljeto prenesu na parket.
Sada je posao na Gregu i pomocnicima, te igracima da se što bolje upoznaju i da ovo odlicno ljeto prenesu na parket.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa gleda li ko ovaj nas mec?Ovaj Simmons je ebena defanzivna zvijer
, a u napadu napada obruc i bas je jak atletski.Pa ne mogu da vjerujem sta su nasi opet iskopali!
Naravno,ovo je samo nekoliko minuta na parketu,ali se jasno vidi potencijal.
Naravno da gleda.
Jonathon Simmons first quarter: 4 points, 2 assists, 2 steals, 1 rebound, 5:50 minutes of play.
Simmons has 11 points, 2 rebounds and 2 assists at half.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa kako frajer napada obruc.
Evo probali su ga i na PGu.Lik nema straha i to je uvijek jako,jako dobra stvar,jer takvih igraca je malo..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za sad je fantastican,samo se za moj ukus previse "kocka" u odbrani.To i ovo :Simmons is going to have to learn that if you yell after a dunk, Pop's likely to bench you.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Poraz od NYK,ali hrabri kako su izgledali Simmons i Kyle,koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji.
Sto se tice Lalannea i LJCa,definitivno im treba jos razvoja.Ni ovaj prvi ne moze u roster,iako je izgledalo da ce moci.Treba tu jos rada...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Confirmed with Jonathan Simmons. His deal for next year fully guaranteed.
Simmons was on the bus to the gym in Orlando to play with Brooklyn yesterday when his agent called him to tell of Spurs' deal.
Stopped the bus, hopped next flight to Vegas. Got in at midnight. Played today at 1:30 w/o benefit of a practice. I ovakva partija nakon puta i bez trenina s timom.Impresivno!

Simmons was on the bus to the gym in Orlando to play with Brooklyn yesterday when his agent called him to tell of Spurs' deal.
Stopped the bus, hopped next flight to Vegas. Got in at midnight. Played today at 1:30 w/o benefit of a practice. I ovakva partija nakon puta i bez trenina s timom.Impresivno!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa sta ovo radimo ovog ljeta... 
[youtube][/youtube]

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja jedva cekam tekmu veceras,da ga vidim opet.
E ono je swagg,sto ameri vole reci.Doduse,morace malo da ga smanji,nekako mi previse "iskace" za nase standarde. 
vidim,pocelo je 
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 14 gostiju.