FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 28 apr 2010, 16:17

Garantujem vam životom..kad bi se digli malo mediji o ovome problemu..i kada bi bila organizovana neka radna akcija..da navijači mogu pomoći..kladim se da bi ih se oko 3000 odazvalo..pa svima nam je u srcu grbavica..bar onima kojima jeste..došli bi..pa radili 2 sezone-2 sezone..al da to fino uradimo..jer ipak..bolje da nam je glava potpuno uzdignuta..da nmg pitari poslije govoriti da igramo utakmice na gradskom stadionu..samo kada bi se malo mediji digli..DOLINA bi bila "evropska" :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 16:26

Imaće svi priliku da pomognu kada bude bilo vrijeme za to. Ništa se ne sekirajte :mrgreen: Ono šta je prioritet za narednu sezonu jeste finansijska stabilizacija kluba, očuvanje postojećeg igračkog kadra, adekvatna pojačanja i kontrola finansija da ne bi opet bilo "đe je ba nestalo" i "nisam ja ocam" :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2010, 16:42

nikad_izvini je napisao/la:Imaće svi priliku da pomognu kada bude bilo vrijeme za to. Ništa se ne sekirajte :mrgreen: Ono šta je prioritet za narednu sezonu jeste finansijska stabilizacija kluba, očuvanje postojećeg igračkog kadra, adekvatna pojačanja i kontrola finansija da ne bi opet bilo "đe je ba nestalo" i "nisam ja ocam" :mrgreen:
Ovo je temelj evropskog Želje, Želje šampiona, renovirane Doline i svega ostalog. Da ne bi opet bilo da su se večernje haljine plaćale klupskim parama po 20.000 kermi i slične gluposti. Ja nikako ne vjerujem ovoj novoj garnituri što se tiče toga, imal' neko jake argumente da me razuvjeri, da mirno spavam?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 16:46

Bitno je da smo u Evropi i abd da svake godine igramo evropska takmičenja a gdje ćemo igrati to sad nije važno.

Svi bi naravno voljeli da to bude grbavica ali grbavica u svom punom sjaju sa što neko reče 20 - 25 000 gledalaca, ali sada realnost je koševo zbog finansijske strane a lova nam je u ovom trenutku zaista prioritet!

Ono što ja hoću da naglasim je da nisam zadovoljan posjetom ni kući ni na strani bez obzira što statistika pokazuje da nisam u pravu!? Protiv modriče se već osjetio poraz u tuzli ili možda modriča nije atraktivna pa je bilo manje publike? Znalo nas je nekad skoro Milja ići pod bb i to onda kad nismo bili najjači, a sad u vrapčićima nas neće biti više od 400 - 500!? :?
Dajte ljudi jel' Željo treba da osvoji LS pa da stadion na svakoj tekmi bude pun?
Meni ovo nije jasno nikako!? :?
Svjestan sam da neki počinju dolaziti samo kad gazimo sve redom, i da već posle prvog poraza prestanu...??? :)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 28 apr 2010, 16:53

Ma neatraktivan protivnik jos kisa bila taj dan tako da je bila dosta solidna brojka sjetite se proslih sezona kako je bilo...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 16:59

tanzla je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Imaće svi priliku da pomognu kada bude bilo vrijeme za to. Ništa se ne sekirajte :mrgreen: Ono šta je prioritet za narednu sezonu jeste finansijska stabilizacija kluba, očuvanje postojećeg igračkog kadra, adekvatna pojačanja i kontrola finansija da ne bi opet bilo "đe je ba nestalo" i "nisam ja ocam" :mrgreen:
Ovo je temelj evropskog Želje, Želje šampiona, renovirane Doline i svega ostalog. Da ne bi opet bilo da su se večernje haljine plaćale klupskim parama po 20.000 kermi i slične gluposti. Ja nikako ne vjerujem ovoj novoj garnituri što se tiče toga, imal' neko jake argumente da me razuvjeri, da mirno spavam?
Trenutno, šta god da ti neko napiše je šupljak žešći. Moraćeš se još malo strpiti da dobiješ konkretan odgovor :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 28 apr 2010, 17:00

plavimomak je napisao/la:
Zeljovac je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:Nema veze gdje igramo bitno je da igramo
Ima veze, ako nema onda nam i ne treba Grbavica, hajmo je prodati, uloziti u igracki kadar :roll: i igrati prvenstvene utakmice kao i pretkola na gradskom stadionu kosevo.

Ova uprava u prvom mandatu nije eksera zakucala u stadion niti je o tome razmisljala. Navijacima nije smetalo dok nismo izgubili titulu u utakmici u Sirokom. Nakon te utakmice navijacima je sve smetalo pa i to sto nema stolica, pa i to sto nisu reflektori popravljeni, sto nam je stadion takav kakav jeste, nikakav. Tako ce se opet pricati kad rezultati ne budu zadovoljavali navijace :roll: a doci ce i to vrijeme.
Da se ne bi pravili budale i da ne budemo licemjeri, Zelji treba reprezentativan stadion Grbavica! Kosevo ne smije biti opcija taman da mu je kapacitet 100 000 stolica. Ove godine nek bude rezervna opcija, ali sljedece sezone, naravno ako izborimo Europu, treba uciniti sve da se igra na Grbavici.
Kako uciniti ako kanton nema para klub nema para nema nekog donatora jedino da se skupimo mi navijaci pa da iz svojih dzepova platimo renoviranje stadiona.Grbavica je u srcu svih navijaca Zelje i normalno je da ne trebamo da je prodamo na njoj mozemo igrati prvenstvene utakmice a kada dode vrijeme da se igraju utakmice u evropi onda je bolje da se igra na Kosevu neko vrijeme jer moze puno vise doci gledalaca sto ide u korist kluba
Ne znam kako uciniti. Nek pitaju NK Siroki Brijeg, oni sve svoje utakmice pa i europske igraju na vlastitom stadionu. Ko pita taj ne skita!

Banjalucki lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar » 28 apr 2010, 17:01

volim te ZELJO je napisao/la:Moze li mi neko reci zbog cega sloboda-borac igraju u petak a mi u nedelju :?: Kup se igra u srijedu zar ne bi bilo posteno da i oni igraju u nedelju :?:

E pa jbg NAS KLUB NAS GRAD SAMO NAMA PRIPADA SAMO BORAC BANJALUKA ULICAMA ODZVANJA zato ce BORAC da vas u srijedu zgazi na gradskom stadionu i onda cemo MI da dizemo trofej...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 28 apr 2010, 17:03

Banjalucki lesinar je napisao/la:
volim te ZELJO je napisao/la:Moze li mi neko reci zbog cega sloboda-borac igraju u petak a mi u nedelju :?: Kup se igra u srijedu zar ne bi bilo posteno da i oni igraju u nedelju :?:

E pa jbg NAS KLUB NAS GRAD SAMO NAMA PRIPADA SAMO BORAC BANJALUKA ULICAMA ODZVANJA zato ce BORAC da vas u srijedu zgazi na gradskom stadionu i onda cemo MI da dizemo trofej...
To je samo jedan u nizu dokaza vase slabosti. Da mi igramo u utorak prvenstvenu utakmicu u srijedu bi opet izgledali bolje na terenu od vas...

Banjalucki lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar » 28 apr 2010, 17:04

Pirke_TM87 je napisao/la:
Banjalucki lesinar je napisao/la:

To je samo jedan u nizu dokaza vase slabosti. Da mi igramo u utorak prvenstvenu utakmicu u srijedu bi opet izgledali bolje na terenu od vas...

Samo ti se cini...UBICE VAS BORAC!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 28 apr 2010, 17:06

Gigant je napisao/la:Smijenjena takmicarska komisija...komsinice, sta cete sada, ode nijaz :)
Ti si rekao da se neces javljati a pogotovo provocirati koliko se ja sjecam ??? Sta ovaj post treba da znaci i sta hoces da kazes ?

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 17:07

Gigant je napisao/la:Smijenjena takmicarska komisija...komsinice, sta cete sada, ode nijaz :)
Ode Nijaz do BBI centra na pivu :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 apr 2010, 17:09

Ti si rekao da se neces javljati a pogotovo provocirati koliko se ja sjecam ??? Sta ovaj post treba da znaci i sta hoces da kazes ?
Izvinjavam se, jesam obecao da necu provocirati, i ovo sam htio napisati na drugoj temi...a sta sam htio reci, to svi vrlo dobro znaju, ko je dirigovao lakrdnim do sada najlosijim sudjenjem u svim sezonama...nije ni cudo da su svi smijenjeni i takmicarska i sudijska...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 apr 2010, 17:12

Cekat cemo kraj prvenstva pa cemo u Evropu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 17:17

Stole iz Bora je napisao/la:
Za razliku od nekih koji će u hotel Europu na kafu :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 apr 2010, 17:21

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 28 apr 2010, 17:22

ja sam mrtvi željovac :mrgreen: a moj stari jos gori "rođeni" heheheheh..pa smo kontali pravo kad odemo za 1.maj da odemo i na tekmu..a sad neznam kako su raspoređene tribine i to dole u onim vrapcicima..da budem blizu svojih manijaka..pa da mogu slaviti golove..a da me niko ne fisne kamenom :D :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2010, 17:29

Stole iz Bora je napisao/la:
Sara spremna vec!!! Ceka se samo da to bude zvanicno i zbogom zohari :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 apr 2010, 17:35

nikad_izvini je napisao/la:Pošto vidim da @Željovac voli da filozofira, kao na početku sezone kada je svašta nešto tvrdio :mrgreen: objasniću šta se desilo.
Željo je malo razmazio publiku. Nakon dvije uzastopne titule, uspješnih igara u Europi, došlo je do pada interesovanja za eurospek utakmice i Litex. Također, onda smo već lagano kretali prema dnu. Prije Litexa nam je otišlo pola ekipe, Alihodžić i Dželo u penziju, Buki, Agić, Zeba u druge klubove kao još par igrača. Otjeran je Odović koji nam je izborio Europu i doveden Plišek koji veze nije imao sa kakvom ekipom raspolaže. Kada ti ode kompletan vezni red i stub odbrane ništa bolje ne možeš ni očekivati.

S druge strane, koliko je raje bilo protiv Lilestroma ? ;)
Hajde bolje ti objasni šta misliš pod ovim da filozofiram i šta sam to svašta nešto tvrdio?! Smiješno je i jadno da me prozivaš ničim!
A kad već to radiš, smiješna je i tvoja tvrdnja da bi na Grbavici samo mogli biti šminkeri, jer bi i karte bile skuplje itd. Protiv Litexa jug nije bio više od cenera! Je li to ima neki pravi vatreni navijač koji nije imao dati toliko para za evropsku utakmicu svoga kluba? NEMA! To što se ti furaš da ima bar 10.000 vatrenih Željovaca je smiješno! Brojka ljudi koji će doći bez obzira na rezultate(dakle vatrenih, poluvatrenih...) ne prelazi 2.000! Ako uopšte dolazi do te cifre.
Stadion Koševo je odličan zbog love od karata i to je to! I na ovakvu Grbavicu mogu stati svi koji baš vole ŽELJU i još da ostane preko 3.000 mjesta za simpatizere i ostale!
Zaključak, tvoja filozofija ne stoji!

Fakat smijeniše Nijaza :? Nisu to čista posla, a ne rekoše ni razlog. Doduše, ništa od tih poslova nije čisto. A čuo sam da bi Nijaz svakako trebao biti Pušinin generalni sekretar uskoro.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 17:36

Gigant je napisao/la:
Izvinjavam se, jesam obecao da necu provocirati, i ovo sam htio napisati na drugoj temi...a sta sam htio reci, to svi vrlo dobro znaju, ko je dirigovao lakrdnim do sada najlosijim sudjenjem u svim sezonama...nije ni cudo da su svi smijenjeni i takmicarska i sudijska...

a to si zakljucio tako sto niste nikog mogli dobit? ja mislim da su sudije krive sto se ne znate ponasat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.