FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 12 jul 2015, 00:25

manijakdokraja je napisao/la:Sta bi trebala da znaci recenica iz monologa sa "sipke" u cetvrtak, citiram :"sve i da nas 30 ostane, mi cemo navijati kao da nas je 100 hiljada"(nakon cega je ludnica bila).. Ali da li ta recenica aludira na neke svadje unutar grupe ili sta ? @fedelta,minjore, shzna... O cemu se radi
Iskren da ti budem, nije bajno stanje u grupi kao sto svi znamo. On je mislio na losu posjetu na Jugu. Smjena generacija cini svoje.. Sve ostalo mozes u Pp dobiti jer nije za javnost...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 12 jul 2015, 00:25

Meni lično kada Željo izgubi , ili kada nešto ne ide još više ga volim i dolazim na tekme . Da li iz inata to ne znam ni sam , ali tako će da bude za mene . Jer , ako se , ne svidjaju nekome vodje imamo fala Bogu još izbora za tribinu gdje možemo pokazati ljubav . Jer Željo se voli ! :)
Brkica

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 jul 2015, 00:27

sajo10 je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:Nekoliko juniora ce ici na posudbu u Gorazde.
Jesu li Hadzovic i Kasic napustili klub? I dalje su na oficijalnoj stranici...
Hadzo je tu, Kasic nije :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 jul 2015, 00:33

samogrbavica je napisao/la:Hocte shvatiti da desnjak ne moze igrati lijevo krilo?
nećemo ,višća je igrao lijevo krilo dešnjak je,ulazio u sredinu i pucao desnom probijo po strani pa zavrtao lijevom

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 12 jul 2015, 00:35

Zna li se hoće li biti tv prijenos iz Mađarske ? Gledao sam malo Ferencvaroš. Po meni njihov najopasniji igrač je onaj crnac ( mislim da se zove Lima ili tako nešto) . Igraju stvarno brzo, jača strana su im kontre i polukontre. Mi bi u utakmicu trebali ući skroz defanzivno, kako njihova brzina ne bi došla do izražaja. Ali nije moje da pametujem,ima Odović koji za to prima platu i koji će naći najbolje riješenje. :D

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jul 2015, 00:37

struja je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Hocte shvatiti da desnjak ne moze igrati lijevo krilo?
nećemo ,višća je igrao lijevo krilo dešnjak je,ulazio u sredinu i pucao desnom probijo po strani pa zavrtao lijevom
Visca igra u Turskoj nije u Zelji. Nema 4 Visci, 5 Messija, nego po jedan..
KHAJ PRICE

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 12 jul 2015, 00:38

Potpisao Safet Šivšić za Travnik, neki su ga ovdje prizivali, to dovoljno govori da nam ne bi bio od velike pomoći.
Nadam se da će nas protiv Mađara, naravno ako bude pozitivan rezultat kod njih, biti bar 11-12 hiljada.Bar toliko možemo. ;)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 jul 2015, 00:39

struja je napisao/la:
Pusti aladina iz carobne lampe , sta se god predlozi ili iznese on kontrira ;) levat zesci
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 jul 2015, 00:41

Dinara je napisao/la:Zna li se hoće li biti tv prijenos iz Mađarske ? Gledao sam malo Ferencvaroš. Po meni njihov najopasniji igrač je onaj crnac ( mislim da se zove Lima ili tako nešto) . Igraju stvarno brzo, jača strana su im kontre i polukontre. Mi bi u utakmicu trebali ući skroz defanzivno, kako njihova brzina ne bi došla do izražaja. Ali nije moje da pametujem,ima Odović koji za to prima platu i koji će naći najbolje riješenje. :D
Najopasniji je Thomas Doll,kad sam vidio da im je on trener predao sam se.Taj samo napada!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jul 2015, 00:45

Najopasniji smo mi sami sebi jer nemamo kvalitet. Kad imas kvalitet mozes igrati s Realom, ovako mi idemo na izlet jer smo ispunili taj famozni cilj uzeti 800.000 markica. Kad promjenimo ciljeve, bice to bolje i puno kvalitetnije ..
KHAJ PRICE

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 jul 2015, 00:52

samogrbavica je napisao/la:
struja je napisao/la:
Visca igra u Turskoj nije u Zelji. Nema 4 Visci, 5 Messija, nego po jedan..
kaki kaki nisi odavno

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 jul 2015, 00:54

MuhamedTM je napisao/la:
struja je napisao/la:
Pusti aladina iz carobne lampe , sta se god predlozi ili iznese on kontrira ;) levat zesci
ma jašta prije metar u guzicu neg cenat u glavu ;)

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jul 2015, 00:55

Ne kakim, nego ti sasvim ozbiljno odgovaram. Nema potrebe za tim nezrelim komentarima. Logicno da je na lijevom krilu moze igrati Antolovic ako je kvalitetan. Mi u klubu nemamo godinama kvalitetno lijevo krilo, svako stavljenje igraca na tu poziciju a nije prirodna je improvizacija i krpljenje. Dok se krpis, nisi ozbiljan da igras evropu. Ovo je jedan veci level takmicenje gdje klub mora biti ozbiljan ako se vec bori za to takmicenje, a ne da bude samo prolaznik svake BOGOVE godine.
KHAJ PRICE

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 12 jul 2015, 00:58

Mada nije tema za ovaj forum meni je recimo glupo tako razmisljati.
Treba se zapitati javno sto se raja izdvaja iz kopa, grupise se sa strana.
Nisam jednom dosao na tekmu i sam pogled na kop me "tjerao" da ostanem sa strane, no nekako se uvijek navucem pa makar poluvrijeme. Ali fakat se mora promjeniti stanje, kako obicnih navijaca/posmatraca tako i samog vrha Manijaka. Ne mozes nikoga silom natjerati u kop niti mozes psovati/"prijetiti" onima koji ostanu na svojim mjestima kad ih se pozove da se ukljuce.
Treba se pronaci nacin da se ukljuce "svojevoljno"...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 jul 2015, 00:59

samogrbavica je napisao/la:Ne kakim, nego ti sasvim ozbiljno odgovaram. Nema potrebe za tim nezrelim komentarima. Logicno da je na lijevom krilu moze igrati Antolovic ako je kvalitetan. Mi u klubu nemamo godinama kvalitetno lijevo krilo, svako stavljenje igraca na tu poziciju a nije prirodna je improvizacija i krpljenje. Dok se krpis, nisi ozbiljan da igras evropu. Ovo je jedan veci level takmicenje gdje klub mora biti ozbiljan ako se vec bori za to takmicenje, a ne da bude samo prolaznik svake BOGOVE godine.
pa kako učelziju igra hazard lijevo krilo a dešnjak je znači i oni se krpe

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jul 2015, 01:02

struja je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ne kakim, nego ti sasvim ozbiljno odgovaram. Nema potrebe za tim nezrelim komentarima. Logicno da je na lijevom krilu moze igrati Antolovic ako je kvalitetan. Mi u klubu nemamo godinama kvalitetno lijevo krilo, svako stavljenje igraca na tu poziciju a nije prirodna je improvizacija i krpljenje. Dok se krpis, nisi ozbiljan da igras evropu. Ovo je jedan veci level takmicenje gdje klub mora biti ozbiljan ako se vec bori za to takmicenje, a ne da bude samo prolaznik svake BOGOVE godine.
A ti imas kvalitetnog desnjaka kao Hazarad da igra?. Lijepo ti kazem mozes svakoga uvaliti na tu poziciju, mnogi igraci kvalitetni su propali pod navodnicima. Bekric, Varea, Svraka, Zeba, Kokot. Ako hoces da unistis i Djelmica, nije problem, ali sigurno se to nece desiti jer lupas gluposti. Nego onako diskutujemo..
KHAJ PRICE

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 12 jul 2015, 01:03

bistrikboy je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Zna li se hoće li biti tv prijenos iz Mađarske ? Gledao sam malo Ferencvaroš. Po meni njihov najopasniji igrač je onaj crnac ( mislim da se zove Lima ili tako nešto) . Igraju stvarno brzo, jača strana su im kontre i polukontre. Mi bi u utakmicu trebali ući skroz defanzivno, kako njihova brzina ne bi došla do izražaja. Ali nije moje da pametujem,ima Odović koji za to prima platu i koji će naći najbolje riješenje. :D
Najopasniji je Thomas Doll,kad sam vidio da im je on trener predao sam se.Taj samo napada!
+ Zoltan i Sestak

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 jul 2015, 01:03

Dobro je Aldine budalo jedna.
Sport je lijek za tijelo i duh.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 jul 2015, 01:04

samogrbavica je napisao/la:
struja je napisao/la:
A ti imas kvalitetnog desnjaka kao Hazarad da igra?. Lijepo ti kazem mozes svakoga uvaliti na tu poziciju, mnogi igraci kvalitetni su propali pod navodnicima. Bekric, Varea, Svraka, Zeba, Kokot. Ako hoces da unistis i Djelmica, nije problem, ali sigurno se to nece desiti jer lupas gluposti. Nego onako diskutujemo..
tata ti je lupio glupost kad te je napravio

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2015, 01:05

Oj covjeka :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blank123, bvsic, Ferroviere1987, Giba87, Vanja8 i 38 gostiju.