FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 12 jul 2015, 02:59

@MCMXLVI eno su ti na infu napravili temu za dijasporce pa im se javi :D
Pyro is not a crime !

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amarildo » 12 jul 2015, 04:23

FrancescoTotti je napisao/la:ja bas jedva cekam da vidim taj novi dres.. hoce li haad ostat pri ovoj ideji nesto 'tradicionalnijeg' dizajna ili ce nas bas iznenadit nekakvom modernom kombinacijom.
Ja licno bi volio da je ova druga opcija, bordo dres, bijeli sorc, bordo stucne ... jedva cekam ponedjeljak :opaopa:
Kad će biti predstavljeni?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

uNbx
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 12 jul 2015, 04:53

Amarildo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:ja bas jedva cekam da vidim taj novi dres.. hoce li haad ostat pri ovoj ideji nesto 'tradicionalnijeg' dizajna ili ce nas bas iznenadit nekakvom modernom kombinacijom.
Ja licno bi volio da je ova druga opcija, bordo dres, bijeli sorc, bordo stucne ... jedva cekam ponedjeljak :opaopa:
Kad će biti predstavljeni?
U ponedjeljak.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 jul 2015, 08:23

Joj kad ce tekma vise, oduzilo mi se uhhhhhhh ....Izgleda da sa Lech-om idemo sa Osrim na golu , nekako sumnjam da ce eto doc sutra i sve bit zavrseno do tekme Delac. So znaci Plakalo na klupi, ughhh.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 12 jul 2015, 08:52

paulus je napisao/la:Joj kad ce tekma vise, oduzilo mi se uhhhhhhh ....Izgleda da sa Lech-om idemo sa Osrim na golu , nekako sumnjam da ce eto doc sutra i sve bit zavrseno do tekme Delac. So znaci Plakalo na klupi, ughhh.

A moze li se 1. Igrac naknadno prijaviti između dvije tekme ??

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 jul 2015, 09:02

EdoBa je napisao/la:
paulus je napisao/la:Joj kad ce tekma vise, oduzilo mi se uhhhhhhh ....Izgleda da sa Lech-om idemo sa Osrim na golu , nekako sumnjam da ce eto doc sutra i sve bit zavrseno do tekme Delac. So znaci Plakalo na klupi, ughhh.

A moze li se 1. Igrac naknadno prijaviti između dvije tekme ??
Ma znam da moze al nes sumnjam eto da se ceka aman do zadnjeg dana da dodje, Mozda ga ganjamo za ligu pa cekamo al sa Ostrim 10 % ako ne i vise smo slabiji. Bilo je boljih golmana se pokupit , ne od Delaca al od Osttrog sigurno , al hajde uprava mi nije dala razlog da sumnjam u planove, onako samo neko moje misljenje u veezi kvaliteta golmana. Iskreno Plakalo po meni nije ni za treceg golmana.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 jul 2015, 11:04

Iskreno da vam kazem po prvi put poslije dugo vremena nisam uopste zadovoljan pripremama ponajvise utakmicama. Pogotovo ove zadnje dvije protiv Ukrajinaca i Mladosti pa pomalo Split i Rijeka. Ove zadnje dvije utakmice sam ocekivao puniji sastav uz poneku izmjenu da se uigramo koliko god mozemo mi mi nismo uradili cak sta vise u generalku smo usli sa rezervama. Ocekivao sam malo profesionalniji pristup svemu. Meni licno Lech nije bitan meni je bitnije prvenstvo i kup al bojim se da ce to slicna patnja biti kao ranije,jer nisam vidio da smo mi ista promjenili u igri svojoj ili cak poboljsali. Ovo je nekako moje razmisljanje,mozde se neko nece sloziti naravno i ne mora. U utorak cemo vidjeti sta se to radilo na pripremama.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2015, 11:07

Igralo se sa unisom, samo ti ne znaš. 5-0.Bekic Almir i Amer, Benko, Stojcev i Hebibovic strijelci. 2x30 minuta, uigravali se malo, na dan utakmice sa Mk.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 12 jul 2015, 11:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2015, 11:08

Ako se Matej ne vrati do sutra Oštri će nas koštati ispadanja.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2015, 11:09

pitic je napisao/la:Ako se Matej ne vrati do sutra Oštri će nas koštati ispadanja.
Hajde malo pozitive ljudi,sutra je press pa mozda bude Delac tamo + novi dresovi + sponzor
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2015, 11:11

MortemHz je napisao/la:
pitic je napisao/la:Ako se Matej ne vrati do sutra Oštri će nas koštati ispadanja.
Hajde malo pozitive ljudi,sutra je press pa mozda bude Delac tamo + novi dresovi + sponzor
Sve u redu kao i uvjek dresovi, sponzor, pare, ulaznice za Lech, članske, godišnje sve ide kao po koncu, ali kada je Oštri u pitanju ne treba bježati od istine.
SRETAN BROJ - 1725

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 12 jul 2015, 11:12

MortemHz je napisao/la:
nadam se da ce se dresovi vrlo brzo naci u fun shopu da se kupe :) znam da su se ovi turkish cekali dosta :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jul 2015, 11:17

Da li si ikada gledao Ostrakovica dok je branio za Velez i Olimpik? Momak nije dobio sansu a ti ga vec tako otpisao. Dok je bio u Velezu, bio je jedan od najboljih golmana Premier lige i bar na osnovu toga zasluzuje bar malo manje kritike, a ne to tipa da ce nas kostati ispadanja. To u biti i nije kritika, nego gledanje u kasike. U svakom slucaju je sigurniji golman od Bandovica. Dok je Bandovic bio na golu, svaki njegov drugi dodir sa loptom je bio potencijalna prilika za primanje gola i meni za srcani udar.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 12 jul 2015, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2015, 11:18

Da hoce doci Delac sutra rodio bih se :D

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 12 jul 2015, 11:20

Bega jednom nogom u Čelziju. Valjda čekaju da se taj transfer okonča. :hmmmmm:

Dobro jutro! :salut:
Evo ne znam..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2015, 11:21

Ne znam jesam li spomenuo prije...Barbaric,Stojcev i Tatomirovic su postali BH drzavljani u ovom periodu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jul 2015, 11:32

Nista od Delaca za Lech. Sa Ostrim ulazimo u dvomec...
Nek nam je Allah dragi na pomoci s onom rupom na golu. Dvije, tri godine imamo hronicni problem golmana i SD nije sposoban da nadje kvalitetnog golmana i s njim potpise dugogodisnji ugovor. Delac jeste kvalitet ali sta mi znaci kad moram s Ostrim na Lech.
Ibrakovic. :thumbdown:
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2015, 11:34

adriano_leite je napisao/la:
Da li si ikada gledao Ostrakovica dok je branio za Velez i Olimpik? Momak nije dobio sansu a ti ga vec tako otpisao. Dok je bio u Velezu, bio je jedan od najboljih golmana Premier lige i bar na osnovu toga zasluzuje bar malo manje kritike, a ne to tipa da ce nas kostati ispadanja. To u biti i nije kritika, nego gledanje u kasike. U svakom slucaju je sigurniji golman od Bandovica. Dok je Bandovic bio na golu, svaki njegov drugi dodir sa loptom je bio potencijalna prilika za primanje gola i meni za srcani udar.
Gledao ga na Hasetu protiv nas kada je igrao za Olimpic i primio 4 i tada dumao u sebi ko ovoga golmana povezuje sa FKS :? . Ni Alaim nije ništa bio sigurniji od Bandovića tako da si ti imao i prije Bandovića dosta potencionalnih prilika za srćani udar. Oštri je na pripremama bio očajan posebno u zadnjoj tekmi protiv Ukrajinaca. Zamisli kaliko mu vjeruje naša uprava kada je on zadnja opcija kada je golman u pitanju. Čekaju Delača do zadnjeg dana da se vrati, a ako se ne vrati Oštri će stati među stative jer drugog nemamo i čim ispadnemo iz evrope Oštri opet leti na klupu i uprava dovodi novog golmana za PLBiH. Ako Oštri bude branio tekme protiv Lecha to su za njega utakmice sezone jer mu od toga ovisi daljna karijera u FKS i da li će mu karijera otići u helać ili će napredovati.
SRETAN BROJ - 1725

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 jul 2015, 11:36

Veliki pozdrav bordo braci sa bascarsije ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2015, 11:38

Alaim je za Bandovica Kahn bio :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 33 gosta.