FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zeljo sa Ferencom prvu doma ili u gostima?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
al' zato na fejsbuku ima 150.000 navijača. od kojih bar 2/3 zna da ima utakmica i zna kad je. a dođe koliko dođe. e šta klub treba njima uraditi? slati pozivnice na kućnu adresu sa lanč paketima za utakmicu?
šta oni čekaju? čekaju pojačanja, sponzore i generalno osjećaj da je bolja situacija u klubu. kad se desi i objavi par takvih stvari to će biti bolje od ikakvih plakata. a ako ne bude ništa i mađari nas natamburaju u prvoj neće pomoći ni da svaki zid u gradu oblijepiš plakatima.
šta oni čekaju? čekaju pojačanja, sponzore i generalno osjećaj da je bolja situacija u klubu. kad se desi i objavi par takvih stvari to će biti bolje od ikakvih plakata. a ako ne bude ništa i mađari nas natamburaju u prvoj neće pomoći ni da svaki zid u gradu oblijepiš plakatima.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Natamburaju u prvoj znaci da je u gostima prva?ChWilla je napisao/la:al' zato na fejsbuku ima 150.000 navijača. od kojih bar 2/3 zna da ima utakmica i zna kad je. a dođe koliko dođe. e šta klub treba njima uraditi? slati pozivnice na kućnu adresu sa lanč paketima za utakmicu?
Iskreno se nadam da Zeljo sa ovom ekipom moze doci do pozitivnog rezultata sto je i minimalan poraz, a pogotovo da se zabije gol. Ima tu i iskustva, puno se treba ocekivati od Delmica i da Antola ima dobar dan. Samo ih skupiti na 30 m od gola i dobiti 5 zutih. Moraju biti agresivni.
Vita est militia
- samogrbavica
- Kontakt:
Nasi moraju igrati s 5 u zadnjoj liniji ili podebljan vezni s Enisom jer nema druge
KHAJ PRICE
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Moze li mi neko reci gdje se mogu uzeti one nove majice 1921 velikog formata?
to su majice udruženja 1921.ba a ne kluba, samo preko njihovog FB ili ako lično znaš nekoga.
Slao sam im poruku preko FB ali niko ne odgovara, vidjet cu ko je tamo, hvala u svakom slucaju
ima i ovdje nick @Ipee.
I mene zanima, kad će janje? Previše se zašutilo o tome ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Janje je bila lozionicka
- corleone87
- Kontakt:
Nakon što su apsolvirali Balzan, fudbaleri Željezničara su odmah počeli pripreme za Ferencvaroš.
Prvi susret 2.pretkola je na programu u četvrtak u Budimpešti (20.30), a ekspedicija tima sa Grbavice u Mađarsku putuje u srijedu čarter letom.
Plavi će biti pojačani za ovaj okršaj, s obzirom da će u konkurenciji biti najveće ovosezonsko pojačanje Joco Stokić.
Pored fudbalera i navijači se spremaju za Budimpeštu. Željo će dobiti 1.100 ulaznica po cijeni od 10 eura. Manijaci su se brzo organizirali. Preko Udruženja navijača ''TM 87'' put košta 90 KM zajedno sa cijenom ulaznice.
Agencija M97, partner Željezničara organizuje putovanje sa jednim noćenjem za 129 KM (bez cijene ulaznice).
I vezano za Dzeku
Roma are poised to finalise a move for Manchester City striker Edin Dzeko, according to Gazzetta dello Sport.
The Serie A club are waiting to receive funds from the expected sale of Alessio Romagnoli to AC Milan before pushing ahead with the move for the Bosnia international.
Romagnoli’s move to the San Siro depends on Stephan El Shaarawy’s proposed move to Monaco – the Italy international is expected in Monte Carlo on Sunday to undergo a medical.
Roma are reported to have reached a verbal agreement with Dzeko over a five-year deal at the Stadio Olimpico, thought to be worth around £3.2million a season.
All that is left to agree is a fee with Manchester City who are thought to want £20million. Roma have reportedly offered £13million but may be willing to increase their bid to £15million.
Prvi susret 2.pretkola je na programu u četvrtak u Budimpešti (20.30), a ekspedicija tima sa Grbavice u Mađarsku putuje u srijedu čarter letom.
Plavi će biti pojačani za ovaj okršaj, s obzirom da će u konkurenciji biti najveće ovosezonsko pojačanje Joco Stokić.
Pored fudbalera i navijači se spremaju za Budimpeštu. Željo će dobiti 1.100 ulaznica po cijeni od 10 eura. Manijaci su se brzo organizirali. Preko Udruženja navijača ''TM 87'' put košta 90 KM zajedno sa cijenom ulaznice.
Agencija M97, partner Željezničara organizuje putovanje sa jednim noćenjem za 129 KM (bez cijene ulaznice).
I vezano za Dzeku
Roma are poised to finalise a move for Manchester City striker Edin Dzeko, according to Gazzetta dello Sport.
The Serie A club are waiting to receive funds from the expected sale of Alessio Romagnoli to AC Milan before pushing ahead with the move for the Bosnia international.
Romagnoli’s move to the San Siro depends on Stephan El Shaarawy’s proposed move to Monaco – the Italy international is expected in Monte Carlo on Sunday to undergo a medical.
Roma are reported to have reached a verbal agreement with Dzeko over a five-year deal at the Stadio Olimpico, thought to be worth around £3.2million a season.
All that is left to agree is a fee with Manchester City who are thought to want £20million. Roma have reportedly offered £13million but may be willing to increase their bid to £15million.
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 12 jul 2015, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ultrassa1921
- Kontakt:
situacija na tribini jeste teska,al braco jug se uvijek vratio tako ce i ovaj put ako Bog da,kad tad....SOUTH WILL RISE AGAIN
Manijaci Zeljini
malo sam iščitao ona pravila sinoć. A spisak (igrači koji nisu omladinci potekli u klubu) se prijavljivao do prekjuče, a do ponoći pred utakmicu se može zamijeniti još jedan igrač. na tzv. B spisku su igrači koji jesu potekli u klubu i mi zbog većeg broja njih koji igraju imamo dodatnu fleksibilnost, jer nam ovaj A spisak nije ni blizu pun. za svako dodatno pretkolo se A spisak posebno prijavljuje i može se potpuno pretumbati.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
danas nema članskih ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja mislim da ima ,samo u drugom periodu rade ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
to je subotom, izgleda da nedjeljom nema prodaje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ako ima neko pouzdano da kaze imal clanskih danas ? 
Željeznicar za život cijeli !
- bistrikboy
- Kontakt:
Sudeci prema clanku na zvanicnoj nema,nedelja se ne radi haman.likusa je napisao/la:Ako ima neko pouzdano da kaze imal clanskih danas ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua