Sretno lave nas,pokazi im kakav si kvalitetPrincipe je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sretno lave nas,pokazi im kakav si kvalitetPrincipe je napisao/la:
Nije ono 36. broj šansi, nego 36 UTAKMICA. Ono što na kraju rečenice nakon tačke piše "Oportunity" je značilo kao "šansa El Shaarawyja za novim početkom".rope11 je napisao/la: Mene zivo zanima kojih 36 sansi je saravi imao jer se ja za citavu sezonu sjecam samo onog interovog promasaja (uz ona dva gola torinu), obicno je uvijek tamo negdje predaleko od centra zbivanja, na beku npr.Malo je sad nezahvalno zavirivati u statistiku, prvo sto su ga povrede sjebale drugo sto tip u citavoj sezoni kao napadac nije imao ni 5 iole dobrih sansi.
Van Ginkel: "Hvala za sve u prošloj sezoni, nastavit ću da vas pratim i navijat ću za vas. FORZA MILAN!!"
#CorSport reports that Milan are ready to present their new offer for Romagnoli and that the next few hours will be decisive.
De ba ne zezaj se sa tim. Vec zaboravljas kakve partije su pruzali i Pato i Robinho, daleko bolje od Saravija, npr. a o Hondi mi je smijesno i pricati. Kad smo osvojili zadnji skudeto, tad su razvalili Pato, Ibra i Robinho i bili u vrhu strijelaca. Nakon te sezone (ili sredinom, ne sjecam se dobro) su i pocele sve ucestalije povrede. Cak im je i statistika daleko bolje od Hondine,Principe je napisao/la:
GANSO=PATO=ROBINHO ... Honda je za njih 3 doktor, pa vidimo kako igra ....
Ovo je ono sto mene brine, kreativac se godinama ne povezuje sa Milanom, cak ni u sali. A rjesavamo se i krila koji je buducnost naseg kluba i fudbala uopste. Hajde jos Meneza i Cercija i vozdra. Imamo napadaca ko u prici i nekakvih centralnih igraca od kojih nikakve fajde zadnjih godina.rope11 je napisao/la:
sad kad nema Saravija ne bi bilo zgoreg i tog ofanzivnog veznog uzeti, al' jok, nemamo mi problema sa kreativnoscu, ma nikako.![]()
mene zivo zanima sta ce biti ako sinisa flopne (a velike su sanse da hoce), a mi sva krila rasprodasmopa danas bez pretjerivanja najmanje 80% trenera igra sa krilima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.