FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Sabinho » 12 jul 2015, 02:42

Ja vam garantujem da ce ih ovi nasi "hajvani" (policajci) rasuti k'o rizu bude li potrebe. Kod nas se smije i malo zaobici protokol znamo to svi. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 12 jul 2015, 02:49

Ne bi bilo lijepo da dođe do belaja, valja našim putovati u Poznan. Međutim izgleda je neminovno

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 jul 2015, 02:51

Na vodu ide, zainteresovani nek se jave na pp, od ponedeljka do petka smo u šeheru ove i one tamo sedmice izuzev vikenda kada pičimo u Makarsku. Valja pokoriti makarsku rivijeru i pripadnice ljepšeg spola sa ovakvom makinom. Obavezni su validan pasoš i neki dokaz da niste obješeni (u braku), ne želim dolaziti u konflikt sa ljubomornim suprugama :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jul 2015, 02:53

Ajzea je napisao/la:Na vodu ide, zainteresovani nek se jave na pp, od ponedeljka do petka smo u šeheru ove i one tamo sedmice izuzev vikenda kada pičimo u Makarsku. Valja pokoriti makarsku rivijeru i pripadnice ljepšeg spola sa ovakvom makinom. Obavezni su validan pasoš i neki dokaz da niste obješeni (u braku), ne želim dolaziti u konflikt sa ljubomornim suprugama :D
djes jbt :lol:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 jul 2015, 02:54

bilo ovdje belaja ili ne bilo, tamo ce oni sigurno pokusati nesto, hoce li uspjeti to ovisi od nas tj kako cemo se organizovati i takodjer od njihove policije, a eto cuo sam da je za ovu utakmicu u Sarajevu cak i SIPA ukljucena ne znam koliko ima istine u tome
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 jul 2015, 02:56

Ajzea je napisao/la:slika
Ima li ko da bi u tal, ljetno sniženje na piku :D
Treba Jogeta zvat da pocera ovo cudo :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 jul 2015, 03:27

Mislim da je nasa policija veoma ozbiljno shvatila dolazak Poljaka, valjda su i oni vidjeli kakvi su Poljaci i da dolaze s namjerom da belaj prave. Nesto ne vjerujem da ce biti nereda u gradu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jul 2015, 03:29

cala je napisao/la:Mislim da je nasa policija veoma ozbiljno shvatila dolazak Poljaka, valjda su i oni vidjeli kakvi su Poljaci i da dolaze s namjerom da belaj prave. Nesto ne vjerujem da ce biti nereda u gradu.
Isti sam ti.

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 12 jul 2015, 07:21

Navijaci Slaska iz Wrocklava su bratska grupa sa ultrasima Ferencvarosa. Sve u svemu, ako kontajua pravit belaj, dobit ce ga ;)
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 jul 2015, 12:28

A ultrasi Lecha sa onim što sablje nosaju valjda, ko da su dahije mamu im. Otvarajte podrume i tavane, štekove vadite :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2015, 12:34

Ajzea je napisao/la:A ultrasi Lecha sa onim što sablje nosaju valjda, ko da su dahije mamu im. Otvarajte podrume i tavane, štekove vadite :D
Ja davno sve pripremio. Ako dođu da prave belaj i da ruše imovinu ovom svakako napačenom narodu onda to više nije stvar ni utakmice ni sporta onda idemo na plan B pa neka Poljska šalje protesne note i povlači svog ambasadora iz BiH.

Horde odu u Bugarsku i napadnu ih, a prije tekme u Bugarskoj niko od političara (niti njihovih niti naših) tenzije da smiri, a kada je revanš bio na Hasetu javlja se 3 dana prije tekme premijer Bugarske i smiruje sitauciju poslije njega odmah i premijer BiH i on smiruje situaciju. Eto ti poštenja i pravde kada treba Bugarima spašavati stražnjicu u Sarajevu svi smiruju situaciju od vrha države do dna, a kada horde krenu u Bugarsku niko ništa ne smiruje i svi šute. Fuj bagro raspala
SRETAN BROJ - 1725

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 12 jul 2015, 13:03

Ma 'ta ce Bugari. Krili se po marketima u svom gradu. Horde su bile najjace i ostat ce.
Sva gostovanja smo polozili. Prag, Sofija, Albanija, Atina, Gladbah, Skandinavija, Titograd.
Jedino smo u Trnavi popili fine batine. Doduse tad nas je njihova murija udesila.
Ne sekirajte se braco ;)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 jul 2015, 13:41

I viola kada se sjetim i njihovog dolaska u ranu zoru te napada na inventar kafića, njih 30 dobi batine od 3 momka još su sreće imali pa policija brzo reagova te ih zaštiti ko polarne medvjede i pored svih onih povika, tada su se manijaci nenormalno grupisali. I pored svih skandiranja oni još udaraju naše momke a ove hladno pošalju na utakmicu, ne sjećam se da je ijedna kaznena prijava bila ili nešto slično.. A kada se grupa manijaka odvojila od ostalih sa glavnog trga i otišla u potragu za Violama po cijelom gradu, nigdje ih nije bilo. Ono što ja ne mogu da shvatim je naša policija koja je na nama i vama u bezbroj situacija prekomjerno upotrebljavala silu, palicama po glavi ne biraju koga i ne birajući godine, ovi kada su došli i skandirali sve ono što su skandirali i nastojali da ruše centar grada su prevezeni na stadion (ili je ta grupa možda i bila kući vraćena, ne sjećam se najbolje, svejedno bez ikakve prijave završiše) a kada se oni vaši pošibaše u Sofiji, čini mi se da su odma dvojicu trojicu momaka ostavili u pritvoru.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 jul 2015, 13:49

Nista cudno, svi znaju da nasa policija najvise upravo nas udara.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2015, 14:05

Ajzea je napisao/la:I viola kada se sjetim i njihovog dolaska u ranu zoru te napada na inventar kafića, njih 30 dobi batine od 3 momka još su sreće imali pa policija brzo reagova te ih zaštiti ko polarne medvjede i pored svih onih povika, tada su se manijaci nenormalno grupisali. I pored svih skandiranja oni još udaraju naše momke a ove hladno pošalju na utakmicu, ne sjećam se da je ijedna kaznena prijava bila ili nešto slično.. A kada se grupa manijaka odvojila od ostalih sa glavnog trga i otišla u potragu za Violama po cijelom gradu, nigdje ih nije bilo. Ono što ja ne mogu da shvatim je naša policija koja je na nama i vama u bezbroj situacija prekomjerno upotrebljavala silu, palicama po glavi ne biraju koga i ne birajući godine, ovi kada su došli i skandirali sve ono što su skandirali i nastojali da ruše centar grada su prevezeni na stadion (ili je ta grupa možda i bila kući vraćena, ne sjećam se najbolje, svejedno bez ikakve prijave završiše) a kada se oni vaši pošibaše u Sofiji, čini mi se da su odma dvojicu trojicu momaka ostavili u pritvoru.
Ako se dobro sjećam tu grupu od njih 30 što su pravili belaj kod Katedrale su prevezeni sa staklenog grada na područje Zetre i onda su ih poslali kući nisu im dali da idu na utakmicu, a druge viole su bile još u putu i oni su bili na utakmici. Meni je najviše tada bilo krivo (toliko mi je bilo krivo zamalo sam pukao od muke) što tu u neposrednoj blizini belaja nije bila organizovana skupina Manijaka da ih zakucaju za beton dok specijalci ne dođu da im spašavaju glavu. Istina je policija je udarala navijače odavde, a viole kao ugrožene vrsta dlaka sa glave im nije falila, a svi znamo šta su skandirali i radili. Sjećam se kada su ili BBB ili navijači Hajduka prije par godina gostovali u Slovačkoj počeli belajiti murija ih natabana i zaveže lisicama za ograde pa onda još tabanaj Hrvatska država se žalila Slovačkoj za prekomjernu silu njihove policije Slovaci ih nisu bendali ni 5 posto. To se upravo tako radi kao Slovaci, ali ne naša murija to ne smije ne želi država BiH diplomatske skandale pa su zbog toga zaštićeni svi koji dođu pa čak i oni koji prave belaje kao što su pravili viole.
SRETAN BROJ - 1725

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 jul 2015, 14:11

Bilo je par momaka iz Epfa i konobari iz Eskobara, eto Slovenaca i govana, nek dodju i ovi da vidimo
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 12 jul 2015, 14:40

Pokusali su se i Rijecani kofrcit pa dobise po nosu.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 12 jul 2015, 15:05

Očevidac tučnjave, koji radi u jednom objektu nedaleko mjesta gdje se dogodila tučnjava, tvrdi kako je Armada izazvala tučnjavu. Prema njegovim riječima tridesetak navijača s hrvatskim obilježjima sjedili su u kafiću Bodyguard, pjevali provokativne pjesme, dobacivali prolaznicima. Očevidac nam je kazao kako je i sam bio predmetom dobacivanja, te da je sasvim normalno da su dobili batine zbog takvog ponašanja.

slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2015, 15:31

Alpasinac je napisao/la:Očevidac tučnjave, koji radi u jednom objektu nedaleko mjesta gdje se dogodila tučnjava, tvrdi kako je Armada izazvala tučnjavu. Prema njegovim riječima tridesetak navijača s hrvatskim obilježjima sjedili su u kafiću Bodyguard, pjevali provokativne pjesme, dobacivali prolaznicima. Očevidac nam je kazao kako je i sam bio predmetom dobacivanja, te da je sasvim normalno da su dobili batine zbog takvog ponašanja.

slika
Kada je ovo bilo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []