FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Begovic izgleda potpisuje sa Chelsesam, tako kaze Mark Hughes. Vjerovatno ce Chelsea ponudit Delaca Sarajevu, no pitanje da li ce nasi prihvatit, ogromna je plata sto jest, jest.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
I pola plate njegove je puno, ali se može završiti. Ali i da traži Chelsea da mu plaćamo čitavu ili pola plate to ovisi da li će vlasnik kluba odnosno amidža odobriti. Moje mišljenje je da naši ne bi pristali nikada na platu od 15 000 eura to je ipak previše i za nas.proFCB je napisao/la:Begovic izgleda potpisuje sa Chelsesam, tako kaze Mark Hughes. Vjerovatno ce Chelsea ponudit Delaca Sarajevu, no pitanje da li ce nasi prihvatit, ogromna je plata sto jest, jest.
SRETAN BROJ - 1725
Kakih 15000 , dobar je i sve stoji al to je previse, ipak je golman , za tu platu se moze dovesi bilo ko. Ima golmana koji su dobri u tu negdje u Delacevoj klasi za jeftinije pare od 15000 mjesecno i makar bi bio nas.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nesto sam u fazonu da SO32 biti na visini zadatka... Realno, mene je najvise strah MS7, i gubljenja lopte na sredini, jer su poljaci drama brzi u kontrama...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ljudi mozel ko reci kakav je stepanov bio na pripremama ? jel spreman u kakvoj je spremi ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
J*** te Poznaneeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mogu li se dvije karte uzeti preko clanske
?
I mene zanima da li je ko pitao moze li se vise karata uzeti na clansku? Konkretno istok mi treba?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ima i na Ivanovom insta profilu slika..komentar: srce #iftar #ramazan itd.hilmo je napisao/la:Još opis "na iftaru kod mene" a tamo Ivan, Radoš, Krste, Miloš, Bojan
![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ne može, ja kad sam bio neka cura pita i ova što prodaje kaže NE.Desole je napisao/la:I mene zanima da li je ko pitao moze li se vise karata uzeti na clansku? Konkretno istok mi treba?
Ocekivao sam tako. Kazem im ja isplati se biti clan ali se nesto neckaju
Hvala @hilmo na odg
Evo ne znam..
shofall @ pazi šta objavljuješ.. nije primjereno, posebno u ovom mjesecu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ljudi u celziju nisu zdravi, ako misle da ce mo mu mi davat 15k € platu a oniga imaju pod ugovorom.Derdiyok je napisao/la:
Prem da bi mogo delac smanjit platu i trazit 6k € da mu mi placamo (ako stvarno voli FK SARAJEVO)
Branit u lp bit u najacem klubu u drzavi bit na oku selektoru plus ako mu celzi nebude htio produzit ugovor mozemomu dat najbolje uslove u bih a mozda i sire. Sve su to beneficije koje tesko gdje drugo moze imat. Sto se tice SO32 bio je dobar u Velezu posle veleza truhli prosjek pl bih a svi znamo sta to znaci u evro takmicenju. Ms7 nadam se da nece igrat u prvi 11. Ja bi ALISPAHICA ubacijo od prve min.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg i Chelsea hoce da mu se isplati Delac nekako, iako mi je malo tesko povjerovati da ce Delac prestavljati problem za klub od milijardu KM,plate na godisnjem nivou od 100-200 miliona..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako mu je plata 15k eura sedmicno onda da mu odmah pozelimo srecu u nastavku karijere. Tuga, ali
jbg.
jbg.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Benko123, ErosViverosViv, SamoIzrekno i 17 gostiju.