FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onda nemamo o cemu pricat ako mu je tolika plata, pa samo da mu placamo pola tog iznosa, za nas je previse. Jos nismo blizu tog nivoa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ozbiljno, ima 10 000 funti sedmicno sto je haman 15 000 eura na sedmicnom nivou.
1946
Onda teško da će njega Chelsea bilo kome tušnuti na posudbu sa tolikom platom. Nismo samo mi nespremni davati toliko love za njega nego je većiuna klubova koja se interesuje za njega nespremna davati toliku lovu.Head je napisao/la:Ozbiljno, ima 10 000 funti sedmicno sto je haman 15 000 eura na sedmicnom nivou.
SRETAN BROJ - 1725
Chelsea trazi da neko daje pola plate.pitic je napisao/la:Onda teško da će njega Chelsea bilo kome tušnuti na posudbu sa tolikom platom. Nismo samo mi nespremni davati toliko love za njega nego je većiuna klubova koja se interesuje za njega nespremna davati toliku lovu.Head je napisao/la:Ozbiljno, ima 10 000 funti sedmicno sto je haman 15 000 eura na sedmicnom nivou.
1946
Njima sedmica ko nekom citav zivot...
Koliku su preplaceni fudbaleri, ne Delac nego svi...
Uzas...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliku su preplaceni fudbaleri, ne Delac nego svi...
Uzas...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ama da je na mjesečnoj bazi pa hajde ali 7500Eura svake sedmice... ne hvala, taman da je Neuer mi te pare jednostavno nemamo, barem ne za jednog igrača.Head je napisao/la:Chelsea trazi da neko daje pola plate.pitic je napisao/la:Onda teško da će njega Chelsea bilo kome tušnuti na posudbu sa tolikom platom. Nismo samo mi nespremni davati toliko love za njega nego je većiuna klubova koja se interesuje za njega nespremna davati toliku lovu.Head je napisao/la:Ozbiljno, ima 10 000 funti sedmicno sto je haman 15 000 eura na sedmicnom nivou.
Znači 30 000 eura mjesečnoHead je napisao/la:Chelsea trazi da neko daje pola plate.pitic je napisao/la:Onda teško da će njega Chelsea bilo kome tušnuti na posudbu sa tolikom platom. Nismo samo mi nespremni davati toliko love za njega nego je većiuna klubova koja se interesuje za njega nespremna davati toliku lovu.Head je napisao/la:Ozbiljno, ima 10 000 funti sedmicno sto je haman 15 000 eura na sedmicnom nivou.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 jul 2015, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Normalno da nemamo. Delac se ovim ugovorom sa Chelsea haman obezbijedio za citav zivot. Ono sto on zaradi za mjesec u Chelsea mi platimo komplet igracki kadar, jos ostane love...
1946
Nemojte se raja zezati. Pa obicna raja uzmu cenera (10K) mjesecno, tako da 15K mjesecno je za ozbiljne fudbalere sitno. Sedmicno vec moze.
Plus Englezi imaju poznato je duplo vece plate za iste pozicije.
Plus Englezi imaju poznato je duplo vece plate za iste pozicije.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 12 jul 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje obicna raja uzima 10k mjesecno da idem i jakengur je napisao/la:Nemojte se raja zezati. Pa obicna raja uzmu cenera (10K) mjesecno, tako da 15K mjesecno je za ozbiljne fudbalere sitno. Sedmicno vec moze.
1946
Mi nemamo sta izgubit. Oni vjerovatno ocekuju da cemo se povuci i igrati iz kontri. Ja bi im napravio kontraofanzivu
da ih iznenadimo. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Znači tačno je ono što sam negdje čitao da je 2011 uzeo 975 000 eura, 2012 975 000 eura, 2013 675 000 eura, 2014 675 000 eura. Leži lik na paramaHead je napisao/la:Normalno da nemamo. Delac se ovim ugovorom sa Chelsea haman obezbijedio za citav zivot. Ono sto on zaradi za mjesec u Chelsea mi platimo komplet igracki kadar, jos ostane love...
SRETAN BROJ - 1725
Ako si stvarno u Londonu onda me valjda pilasHead je napisao/la:Gdje obicna raja uzima 10k mjesecno da idem i jakengur je napisao/la:Nemojte se raja zezati. Pa obicna raja uzmu cenera (10K) mjesecno, tako da 15K mjesecno je za ozbiljne fudbalere sitno. Sedmicno vec moze.
pitic je napisao/la:Znači tačno je ono što sam negdje čitao da je 2011 uzeo 975 000 eura, 2012 975 000 eura, 2013 675 000 eura, 2014 675 000 eura. Leži lik na paramaHead je napisao/la:Normalno da nemamo. Delac se ovim ugovorom sa Chelsea haman obezbijedio za citav zivot. Ono sto on zaradi za mjesec u Chelsea mi platimo komplet igracki kadar, jos ostane love...
Pola para baci na porez i to je to.
Iju Delaca, k'o zlatna koka. To je malo da nosi zlatna jaja. 
Posto ima toliko love, mogao bi on nama placati da igra.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
kengur je napisao/la:Ako si stvarno u Londonu onda me valjda pilasHead je napisao/la:Gdje obicna raja uzima 10k mjesecno da idem i jakengur je napisao/la:Nemojte se raja zezati. Pa obicna raja uzmu cenera (10K) mjesecno, tako da 15K mjesecno je za ozbiljne fudbalere sitno. Sedmicno vec moze.
Evo pijem fukas pored Temze.
1946
uschtipak je napisao/la:Iju Delaca, k'o zlatna koka. To je malo da nosi zlatna jaja.
SRETAN BROJ - 1725
piticu, nije to samo pitarsko uvijek se govorilo "sto kokuzu moze na um pasti ......."
Trenutno korisnika/ca: 061657451, boki86, misstianopenaldo, perodeformero, Sazg, Zeko87 i 34 gosta.