Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pogledaj statistiku @mandrax pa ces vidjet ko koliko grijesi,ja ne znam jesil ti slijep,gledas li
Spasi te visa sila Rogere...
Ovo je dobro, nek se pribere dok se krov montira.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Ne znam ja koga visa sila spasava konstantnomandraX je napisao/la:Spasi te visa sila Rogere...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Roger je poklonio sve i svasta u ovom mecu, samo da smanji neforsirane i moze se nadati pobjedi. Banalne udarce ne pretvara u poene.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NeverGiveUp
- Kontakt:
A da, neprisiljene greške su jedna nevjerovatna krađa i trebali bi se poeni na takvima ponavljati pogotovo kada je riječ o igraču kojeg podržavamo.
Imaš dojam da ovdje ljudi prvi put gledaju teniski meč
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
BigBigBang je napisao/la:Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!
Mislim da se RF moze vratiti u ovom setu. A Englezi su najveci seratori na planeti, ne navlace krov
Ignorišite Paju, na novim lijekovima je ocigledno.
Ignorišite Paju, na novim lijekovima je ocigledno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bgm visa sila je uz Djokovica... Spasava break lopte ko da su sala.. A ovamo dodje jedna i odma Roger nelogično grijesi, pricajmo o visoj sili, Roger igra protiv nje čitav meč, nit se Djokovic naguzi da dodje do BP vec naka ga nafaka hoće da mu protivnik popusti i od gotovog napravi belaj...
Ne kontam da se to Rogeru desava od onoga finala us opena 2009 godine, ko proklet yebemu mater da popusti kada najviše treba da stisne, da mora nekakve nemoguce udarce da radi da bi doso do poena, Djokovic samo ubacuje u teren loptice i uz malo srece vrlo su precizne
Ono sto je bilo u toku dosadašnjeg turnira sad je obrnuto...Federer je katastrofa kada zatreba, a Djokovic uz neku salu laganica uzima poene ključne
Ajmo Federer
Ne kontam da se to Rogeru desava od onoga finala us opena 2009 godine, ko proklet yebemu mater da popusti kada najviše treba da stisne, da mora nekakve nemoguce udarce da radi da bi doso do poena, Djokovic samo ubacuje u teren loptice i uz malo srece vrlo su precizne
Ono sto je bilo u toku dosadašnjeg turnira sad je obrnuto...Federer je katastrofa kada zatreba, a Djokovic uz neku salu laganica uzima poene ključne
Ajmo Federer
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali to da se ponavlja iskljucivo kad se desava teniseru za kojeg navijaju kad je obrnuto poput one situacije kad na kratku loptu Federera na set loptu Djokovica isti zapucava u njegovu stranu pored citave prazne i rutinskih 2-0 u setovima poklanja 1-1 takve greske im ne smetajuNeverGiveUp je napisao/la:A da, neprisiljene greške su jedna nevjerovatna krađa i trebali bi se poeni na takvima ponavljati pogotovo kada je riječ o igraču kojeg podržavamo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@nevergiveup neprisiljene greske su sastavni dio igre,ali do ovog meca Federer nije ovako grijesio i trenutno sam sebe pobjedjuje,misli ti sta hoces ali to je ocito.Naravno da je Nole veliki igrac i da igra dobro ovaj mec i njegov kvalitet ne osporavam.Roger jednostavno moze mnogo vise od ovog
Edit:Dragi paja nisam znao da je ne izvodjena greska kad loptu u polje ubacis

Edit:Dragi paja nisam znao da je ne izvodjena greska kad loptu u polje ubacis
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 12 jul 2015, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
Klasicini vokabular olosa i seljacine na djelu.BigBigBang je napisao/la:Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!
28-12 i jos je u mecu. Preyebeno.
Da niej ovoliki omjer vec bi bilo 2-0 u setovima.
Da niej ovoliki omjer vec bi bilo 2-0 u setovima.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 12 jul 2015, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BeyKopites
- Kontakt:
Odgovaraće pauza više Federeru, posebno ako se krov zatvori. Apsolutno bezveze izgubio svoj gejm, imao 40-15 i dopustio da se vrati Đoković. Generalno dosta lošija partija u odnosu na onu protiv Murraya što se i očekivalo, a i Đoković je bolji igrač u mnogo segmenata od smiješnog Murraya.
Po meni premalo izlazi na mrežu, dosta mu i Đoković ne dopušta to fenomenalnim returnima i dubokim lopticama ali mislim da mora više tražiti rješenja za izlazak na mrežu, ima tu mnogo više šansi za poen nego onim stalnim nadigravanjem s linije gdje je Đoković mnogo jači i strpljiviji igrač.
Po meni premalo izlazi na mrežu, dosta mu i Đoković ne dopušta to fenomenalnim returnima i dubokim lopticama ali mislim da mora više tražiti rješenja za izlazak na mrežu, ima tu mnogo više šansi za poen nego onim stalnim nadigravanjem s linije gdje je Đoković mnogo jači i strpljiviji igrač.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
AsharaK je napisao/la:Ne znam ja koga visa sila spasava konstantnomandraX je napisao/la:Spasi te visa sila Rogere...
ne spavasam ja nikoga
ajde fedex mačko divlja, trzni se malo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nevjerovatno lose igra kad se napravi paralela sa polufinalom. Mora bolje, ako hoce titulu, nece Djokovic dva puta dopustiti da mu se desi ovaj tb.messilla je napisao/la:28-12 i jos je u mecu. Preyebeno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jooooj Federer, šta i radiš. Od gotovo praviš veresiju, ne čudi me kad to radi Damir ali ti, e pa to niej uredu. Još uvijek mi lete upitnici iznad glave kako ono promaši na BP. 
UE prave ogromnu razliku, hajd i te greške ali svaki bitan poen gubi, vrati ne moguće ali onda najlakši udarac promaši. Samo da se stabilizuje i gledat ćemo dosta bolji meč.
UE prave ogromnu razliku, hajd i te greške ali svaki bitan poen gubi, vrati ne moguće ali onda najlakši udarac promaši. Samo da se stabilizuje i gledat ćemo dosta bolji meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Zaključit će se na kraju, Nole uzima još jedan Grand Slam čistom srećom.
Objektivna Bosansko-Hercegovačka publika. Baš smo gadan mentalitet u p.m-u.
@Poligon 10, Nole je sa druge strane terena, tako da je više grešaka nego do sada na turniru jedna sasvim normalna pojava za one koje su pogledali na stotine ovakvih mečeva.
Objektivna Bosansko-Hercegovačka publika. Baš smo gadan mentalitet u p.m-u.
@Poligon 10, Nole je sa druge strane terena, tako da je više grešaka nego do sada na turniru jedna sasvim normalna pojava za one koje su pogledali na stotine ovakvih mečeva.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- Citizen-X
- Kontakt:
ako je iko bio smecar to je ovaj Srpski smecar - sta je on puta zvao medicall dok je gubio - mislim da citav gro treba sa WTA nije....BigBigBang je napisao/la:Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.