"pitic je napisao/la:Koji su tvoji argumenti da je golman Oštaković napredovao u svojoj karijeri i vještini od kada je otišao iz Veležaadriano_leite je napisao/la:Pa ne mozes u godini dana napraviti Dinamo Zagrebpitic je napisao/la:@adriano_leite
Rekao sam već Alaim nije ništa bolji bio od Bandovića i po pitanju toga više vjerujem svojim očima nego tebi, a slijep nisam. To za Delača što govoriš govoriš staru ispričanu priču koju svi znaju. Da li ti to nama govoriš da je Oštraković kvalitet za prvog golamna SarajevaI da je Oštraković prva opcija upravi za PLBiH
Da li si ozbiljan
Pa ako je tako ništa od evropskog Sarajeva, a mi ćemo i dalje kuburiti da nam mitomani i ostali pušu tik uz leđa na tabeli, a Delač je klasični primjer kakav kvalitet golman mora imati da bi bio prvi golman FKS. Ja se nadam da je prošlo vrijeme Alaima, Bandovića, Hamzića i ostalih mi moramo krenuti ka većem kvalitetu i evropi, a ti valiteti su golmani tipa Delača.
. Ako Delac dodje, odlicno, ako Delac ne dodje, Ostrakovic moze biti alternativa zbog koje neces gubiti utakmice, opaska na to sto si rekao da cemo izgubiti zbog njega bez da si gledao vise od 10 njegovih utakmica, da ne pricam o sezoni nekoj.
Svakome je cilj da se prolazi u LP, da se osvajaju titule itd. ali treba malo biti i realan, jer ne moze se u godini dana sve promijeniti. Veliki apetiti su nas uvijek kostali rezultata. Delac nit je nas nit je izgubljen za nas, a vec se prica o nekom porazu zbog Ostrakovica. Mislim da je to smijesno i zbog toga sam ti i odgovorio prvi puta.
Gledao sam Ostrakovica sigurno vise puta od tebe i takodjer vise vjerujem svojim ocima nego tvojim kasikama koje kazu da cemo izgubiti zbog njega.pa ga toliko braniš. Na osnovu čega ga braniš možda na osnovu stare slave kada je imao svoju životnu sezonu u Veležu. Od kada je otišao iz Veleža ništa specijalno nije pokazao sjedio na klupi u Olimpicu jedno vrijeme od kada je u FKS sjedi na klupi. Koliko ima zvaničnih utakmica da je odigrao u zadnjoj sezoni
I ti želiš reći da trenutno Oštraković nije najslabija karika u ovom timu
Dobro ako je tako ko je slabija karika od njega u prvih 11
To sto Ibro nije bio bog zna kakav golman, neznaci da je los trener golmana. Jako puno se skolovao u zadnje dvije godine, slali smo ga po raznim kampovima bas kao i Dzenu. Ako su jedan Celzi i Delac bili prezadovoljni, ali mahala nije. Da nam treba jos boljih strucnjaka, treba u nizim kategorijama, ali radi se uveliko i na tome. Na marketu nema boljeg golmana od Ostrakovica koji je vec uzgred proveo pola godine trenirajuci sa nasim timom. Plakalo treba na posudbu.