FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nas ne trebaju brinuti njihovi navijaci, kad im je tim beton.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samogrbavica
- Kontakt:
Jel Ferenc ima crvene boje na zastavi, valjda se necemo opet brukati i skidati im zastavu.. 
KHAJ PRICE
- samogrbavica
- Kontakt:
hoćemo l' mu halaliti što je bordo?ZaZelju je napisao/la:Džeko sve bliži Romi.
http://www.caughtoffside.com/2015/07/12 ... ea-target/
http://www.winnersports.co.uk/man-city- ... move-80151
hoćemoooooooooooooooooo! halal olsun!
Halalimo! Samo da mi dobijemo 700,000 eura poslije njegove prodaje. 
Oko 1,2m KM cemo dobit. Uz pare od Evrope taman bi trebalo bit dovoljno da mozemo zadrzat ekipu na okupu ovu sezonu.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Gledam kako se natkriva ovak teren u Londonu, nebi bilo lose da i mi tako nesto uradimo 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- Neandertalac
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Malo sam gledao mađare na youtube, sudeci po ovim sazecima utakmica, prilike, golovi, nasi ako budu pratili taj tempo i briznu pola sata a da ne padnu dobro je.
Fizicki su pripremljeni da trece maraton ne da igraju 90. minuta, cim izgube loptu svi se maltene vracaju, brzo forimiraju odbranu, jako su GRUBI u odbrani ne biraju sredstva za zaustavljanje, sto bi mi rekli mesari.
Transformacija u napad strasna, pogotovo ova dva crnca sto trce kao ludi i drze loptu samo tako. Duge lopte, centarsutevi, skok igra.
Na to sve uzmite da je prva utakmica kod njih gdje imaju jako dobru podrsku, odlican teren, a onda revans na Kosevu u 18 h po najvecoj mogucoj sparini koja se ne uklapa u nasu ficku snagu za razliku od njihove.
I ja sam malo analizirao i fakat imaju vrlo dobru ekipu. Mrzi me sada pojedinacno da izlazem, ali imaju par odlicnih igraca uz nekoliko iskusnih koji su prosli sito i reseto. Takodje i dosta reprezentativaca.
Malo sam zabrinut nakon detaljnijeg uvida, ova ekipa ima ambicije i daleko veci kvalitet nego sam u prvi mah pomislio.
Ipak ostajem pri svome, tvrdoglavo najavljujem prolaz. Ko ih sisa znamo i mi igrati
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- samogrbavica
- Kontakt:
Skoro cirka 2. mil. KM od kojih klub mora da zivi do kraja sezone, uz sve ostale troskove i dugove.cala je napisao/la:Oko 1,2m KM cemo dobit. Uz pare od Evrope taman bi trebalo bit dovoljno da mozemo zadrzat ekipu na okupu ovu sezonu.
A onda na sljedece ljeto opet "kako cemo, sta cemo", hoce li se neko prodati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Malo vise od 2m od Dzeke i Evrope. Ako se Kvesic proda i jos na to dodamo sponzore i ostale prihode, trebala bi se moci izgurati ova sezona. Kad kazem sponzore, mislim na ove trenutne a ne ovu janjad i volove sto ovdje spominju.
Ove sezone nam ti igraci trebaju vise nego ikad. A mozda nesto i uspijemo napraviti u evropi ako ocuvamo kostur ekipe vise od godinu dana.
Ove sezone nam ti igraci trebaju vise nego ikad. A mozda nesto i uspijemo napraviti u evropi ako ocuvamo kostur ekipe vise od godinu dana.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Imas tu i Generalnog sponzora. Ako nasi zele napokon nesto, vrijeme je da se sacuva ova ekipa, i da se proba nesto.cala je napisao/la:Malo vise od 2m
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako transfer vrijedi 14,3 milona funti to je oko 20 miliona eura, znači Željo dobija 700,000 eura, ili 1,4 miliona maraka. U Evropi smo već zaradili 410,000 eura, ili 820,000 maraka. Dobićemo malo i za Zukanovica, oko 50,000 km. Samo još da dobijemo 600,000 km za Šehića i mi imamo budžet za godinu dana plus da vratimo dugove.
Ako ih natrce ferencove rage neka mjenjaju profesiju odmah
pazi nadimka, ZELENI ORLOVI! imaju fin stadioncic, sto jest jest i jaku historiju...
Ako budu Ferencovi fudbaleri od 35+ godina natrčali našu djecu od 18 do 25 godina onda naši neka počnu igrati bejzbol.
Fizicka sprema im jeste losija strana, vidjelo se to u prvoj utakmici sa GAE. Ali i kao takvi su opet daleko iznad nas po tom pitanju. Pa ti "starci" su citav zivot po Evropi igrali, Gera po EPL i sigurno su u najmanju ruku bare-bare sa nasom djecom. Sve dok se nasi zajebavaju po Medjugorju za pripreme necemo mi meda moci.
-
benjamin1997
- Kontakt:
Dzeko vidjen na aerodromu danas, a gdje je krenuo to ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, supervizor i 81 gost.