FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@klare od koje godine si poceo da navijas za Bayern?
1. Da, upravo to ste i uradili. Emocije i biznis ne idu zajedno, a fudbal je već odavno postao ogroman biznis.Klare je napisao/la:Na legendama ćemo zarađivati?Rajaz je napisao/la:Ovo je bio zadnji voz da se zaradi koji dinar na njemu, a i sam je odlučio otići.![]()
Dajte jedan aplauz momku.![]()
To je isto kao da kažeš nemoj više pratiti Bayrn, kako?Rajaz je napisao/la:Emocije ostaviti po strani, ovo je bilo neophodno.
2. Ako je jedan igrač ( u ovom slučaju Schweinsteiger ) veći od kluba onda jeste.
Pa Uli je i kod dovođenja drugih trenera imao ključnu ulogu. Uli je najviše odlučivao, a naravno sve je radio u saradnji s Rummeniggeom i ostalim. Naravno dok je Kaiser bio predsjednik tada je on s Ulijem držao konce. Tako je Uli doveo i Van Gaala pa ga je poslije najurio. Na sastancima, na kojima se raspravljalo o otpuštanju Van Gaal-a Rummenigge je isto oklijevao, a Uli forsirao otpuštanje jer smo došli tada u opasnu situaciju (rezultatsku).proFCB je napisao/la:
@effe_sa je cini mi se bas poziva Ulia da se vrati ne mjesto predsjednika. Ja mislim da je to logican slijed dogadjaja, za nekih 15-16 mjeseci.
Ali, sjetimo se svi da je upravo Uli i doveo Pepa. Da nije rijeci rekao kada je Pep odlucio da se rijesi Mandzukica.
Tako da bi se Hoeness i sada postavio drugačije i zauzeo bi drugačiji stav. Rummenigge je sada odlučio dati još više prostora Pepu i još više mu udovoljiti. A na početku su bile određene stvari definisane, jasno je i dogovoreno da određeni igrači moraju ostati u Bayernu te isto tako oko dovođenja Goetzea je uprava provela svoje.
Sada se krenulo s većim ustupcima i to je sada opasna situacija. Samo siguran sam prilično da u narednom periodu neće biti nekih daljih odlazaka naših omiljenih igrača, jer npr kod jednog Mullera ne bi bilo argumenata. Kod Schweinija su godine kao neki argument i to jedna grupa navijača tako i shvata. Oni su nasjeli na tu fino upakovanu i osmišljenu priču uprave, prije svega Kallea....
Pep jeste donio mnogo toga Bayernu, po pitanju marketinga. Ali samo ići na tu kartu bi bilo fatalno, jer smo uočili da stagniramo, a sada čemo još početi i nazadovati...proFCB je napisao/la: Nasi u upravi nisu sigurno neki slijepci niti senilni starci da ne vide sta se dogadja u i oko kluba.
Ali isto tako vjerujem da je Pep na marketinskom planu ogroman plus za Bayern. Plata od 17,18 milki po sezoni je najvjerovatnije treci korjen od onog sta Pep donosi Bayernu.
A ovo gore što se spominjalo za Kroosa, on se samo jednim dijelom smatrao dijetetom Bayerna. Prava djeca Bayerna su Schweini, Lahm, Badstuber, Muller, od ovih renominiranih. Kroos nije bio tolika identifikaciona figura, za Kroosom je žalilo možda 50 % navijača, dok za Schweinijem je to sigurno 90 %...Pa i oni koji smatraju transfer Bastiana opravdanim, opet teška srca gledaju na njegov odlazak. Bastian i Muller su apsolutne legende Bayerna. Schweinsteiger je u Munchenu uvijek imao nevjerovatno podršku navijača, te simpatije navijača prema njemu su ogromne. Možda samo još Muller da ima toliko simpatija od strane navijača. Iako su i drugi igrači naravno cijenjeni. Ali neki su ipak iznad.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ulreich - Thiago, Costa, Rafinha, Alonso, Rode, Lahm (K), Kurt, Müller, Alaba, Steinhart.
otkako sam se rodio.edo07 je napisao/la:@klare od koje godine si poceo da navijas za Bayern?
Ne volim odlaske i rastanke, još se ne sjećam kako sam Gomu prebolio?
A izjava Kaleta kako su završili sa prodajom igrača Unitedu govori o njegovoj nesigurnosti, napetosti, pritisku...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prva asistencija Coste
Thi6go gol.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- el-fighter
- Kontakt:
Mislio sam da Basti nikada nece napustiti Bayern jer je stvarno legenda kluba i ostajao je kada je imao i mnogo jace i bolje ponude. Medjutim mora se priznati da nakon one povrede i posebno ovoga sa Anom on nije na vrhunskom nivou i da se mnogo vise bavi nekim drugim stvarima, a ne fudbalom. Bilo kako bilo, zelim mu puno srece u Unitedu i da nam se vrati kroz par godina ili da zavrsi karijeru ili da dobije neku funkciju u klubu.
Usput da prokomentarisem transfer Coste. Iako smatram da momak jos nije na nivou da adekvatno zamijeni Riberya, mislim da ce ipak dobijati veliku minutazu. Prvi razlog je sto je masno placen, a drugi sto ce Ribery vjerovatno odsustvovati jos neko vrijeme, a i kada (ako) se vrati povrede ce ga ponovo napasti.
Usput da prokomentarisem transfer Coste. Iako smatram da momak jos nije na nivou da adekvatno zamijeni Riberya, mislim da ce ipak dobijati veliku minutazu. Prvi razlog je sto je masno placen, a drugi sto ce Ribery vjerovatno odsustvovati jos neko vrijeme, a i kada (ako) se vrati povrede ce ga ponovo napasti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
place mi se se
i sere od muke
kada vidi fufinju na terenu ,Boze zasto mi whyyyyyyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyy,whyyyyyyyyy da budemo zrtve pepovog guznog havera whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Zadnja izmjena: Kufur, dana/u 12 jul 2015, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Igra Augsburg , pravo dobro nije uopste ni iznanedjenje da su u top 5 , i da ce igrati ligu evrope.
Mozda zbog toga sto bayern nije kompletan stoji tezultat trenutno 1 : 2
Mozda zbog toga sto bayern nije kompletan stoji tezultat trenutno 1 : 2
Nazalost tako jeKlare je napisao/la:Kufur je napisao/la:
Neporcjenjiv osjecaj
Ne znam šta da kažem, kod mene je svašta pomiješano, to da smo bili upravu ne donosi mi nikakavu satisfakciju kad vidim šta se dešava, ono jučer je bio jedan crn dan u historiji Bayerna, jedan od najcrnjih otkako ja ovo pratim, odlazak Švajna je za mene bio nemoguć, apsolutno, bilo je Gvardo ili Švajn i desilo se ovo što nije smjelo.
Nažalost već drugu godinu zaredom gubimo dijete Bayerna, i to je ono što nikako ne valja, i što treba da brine, ovim sadašnjim ljudima ništa sveto nije,
MolimBoga za sto prije vremeni njegov odlazak iz minkena ,dosta nam je zla ucinio,Dabogda ne mogo trenirati ni bracinu vrbanjusu.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Da je Juppov Bayern jos hladno tri titule zaredom.Kufur je napisao/la:Nazalost tako jeKlare je napisao/la:Kufur je napisao/la:
Neporcjenjiv osjecaj
Ne znam šta da kažem, kod mene je svašta pomiješano, to da smo bili upravu ne donosi mi nikakavu satisfakciju kad vidim šta se dešava, ono jučer je bio jedan crn dan u historiji Bayerna, jedan od najcrnjih otkako ja ovo pratim, odlazak Švajna je za mene bio nemoguć, apsolutno, bilo je Gvardo ili Švajn i desilo se ovo što nije smjelo.
Nažalost već drugu godinu zaredom gubimo dijete Bayerna, i to je ono što nikako ne valja, i što treba da brine, ovim sadašnjim ljudima ništa sveto nije,,sta nam uradi katalonski separatisa ,prevara od trnera
,naka ekipa mogli do sada igrati jos jedno finale ,izgleda da je peponja doaso da razjebe bavarsku masineriju kako zna umije i psiholoski i fizicki ,jer svi znaju da u zadnje 3,4 seozne bajern je najaca momcad na planeti ,ali mana mu je sto ima na klupi kvazi trnera ,jednu veliku prevaru.
MolimBoga za sto prije vremeni njegov odlazak iz minkena ,dosta nam je zla ucinio,Dabogda ne mogo trenirati ni bracinu vrbanjusu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bice Costinho dobro pojacanje, bas se vidi da gori od zelje da pokaze svoje umijece.
Slijedi nam mec sa Gladbachom sa nadam se malo visocijom postavom da nam protivnici ne skakaju na onaj nacin u sesneastercu mada ovakve utakmice i sluze za razne varijacije i isprobavanje kojekakvih eksperimenata.
Slijedi nam mec sa Gladbachom sa nadam se malo visocijom postavom da nam protivnici ne skakaju na onaj nacin u sesneastercu mada ovakve utakmice i sluze za razne varijacije i isprobavanje kojekakvih eksperimenata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ohani loma sa tim sarkazmommuamerc je napisao/la:Da je Juppov Bayern jos hladno tri titule zaredom.Kufur je napisao/la:Nazalost tako jeKlare je napisao/la:Kufur je napisao/la:
Neporcjenjiv osjecaj
Nažalost već drugu godinu zaredom gubimo dijete Bayerna, i to je ono što nikako ne valja, i što treba da brine, ovim sadašnjim ljudima ništa sveto nije,,sta nam uradi katalonski separatisa ,prevara od trnera
,naka ekipa mogli do sada igrati jos jedno finale ,izgleda da je peponja doaso da razjebe bavarsku masineriju kako zna umije i psiholoski i fizicki ,jer svi znaju da u zadnje 3,4 seozne bajern je najaca momcad na planeti ,ali mana mu je sto ima na klupi kvazi trnera ,jednu veliku prevaru.
@klareKlare je napisao/la:otkako sam se rodio.edo07 je napisao/la:@klare od koje godine si poceo da navijas za Bayern?![]()
Ne volim odlaske i rastanke, još se ne sjećam kako sam Gomu prebolio?![]()
A izjava Kaleta kako su završili sa prodajom igrača Unitedu govori o njegovoj nesigurnosti, napetosti, pritisku...
Po jucerasnjem intervjuu Sammera, mislim da Pep napusta Bayern najkasnije na kraju tekuce sezone...mada nije iskljuceno i ranije ako nastavi da izmislja toplu vodu...Sammer je izjavio da je Bayern spreman u slucaju da Pep ne produzi, i da su sto se tice toga sasvim opusteni ( sto meni nekako implicira da imaju dogovor sa Klopp-om )
A sad da se nadovezem za ovu odigranu tekmu protiv Augsburga na Telecom Cup-u...prvih 15-20min je izgledalo sasvim dobro a poslije je uslijedio pad...iako se radi o pripremnom egzibicijskom turniru, ne shvatljivo mi je da su nam stoperi Alaba i Rafinha...na Costi se vidi da je brz, okretan i prodoran, i moje misljenje da bi momak mogao biti pun pogodak...najpozitivnija stvar sa ove tekme: Lahm napokon odigrao svih 45min na desnom beku! Igraci koji su po mom misljenju zadovoljili: Thiago, Lahm, Rode i pogotov Muller koji je ocito pozelio da igra nogometa
Sinan Kurt - nazalost apsolutno nevidljiv, ocekivao sam vise od njega
Ulreich - imao jednu odlicnu intervenciju
Bavarski div zadivio
Zadnji
Zadnji
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nismo imali stopera uopstethulkazal je napisao/la:Bavarski div zadivio![]()
Zadnji
Ili nisu dovoljni spremni,ili ih cuva od povreda,uglavnom ni jedan stoper nije bio u opticaju.
Odbranu igrali Alaba,Rafinha i Steinhart (lijevi bek za FCB II,ima 23 godine).
#miasanmia
Sve je to fino-lijepo ali nije poenta... Ako ovi bolji nisu dostupni trener ima igrače iz druge ekipe, rezervi ili mlađih selekcija koji ne mogu smrditi i mogu odraditi poziciju štopera-beka-zadnjeg veznog... U kojim utakmicama će ih probati ako ne sada...schweinsteiger je napisao/la: Nismo imali stopera uopste
Ili nisu dovoljni spremni,ili ih cuva od povreda,uglavnom ni jedan stoper nije bio u opticaju.
Odbranu igrali Alaba,Rafinha i Steinhart (lijevi bek za FCB II,ima 23 godine).
Ali ne nekakve taktičke zamisli koje su u fazonu fifa managera prese*avanja... "Lahm intelekt za zadnjeg veznog ko Albert Einstain za fiziku". Smučila mi se ta rečenica i njegova pozicija i guranje njega u sredinu i rafinje u zadnju liniju...
Inače druge ekipe su imale udarne postave koje bi bile za finale LP-a...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nece ga Peponja, ne cijeni ga kao igrac pe je eto morao iz BayernaRajaz je napisao/la:Schweinsteiger pod Guardiolom u 108 utakmica:
64 igrao
38 utakmica povrijeđen![]()
53 započeo, sve ključne utakmice
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Da mi je sljedece sezone ovu postavu vidjeti barem jednom, ali ce pepun vrtjeti neku svoju...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Mislim da ce ovako, bar par njih odigrati, negdje sam citao, sa Javiem i 'kantarom u sredini.phily je napisao/la:[img]https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11745508_393875637486344_856185307299113043_n.jpg?oh=1c69fe197a4dcdb7bd4b0a4a348276b9&oe=561A559F[/img]
Da mi je sljedece sezone ovu postavu vidjeti barem jednom, ali ce pepun vrtjeti neku svoju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.