FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ovo nasi treniraju na AFH il l?
Mene samo brine, a u isto vrijeme mi i daje nadu, to sto ne znamo krajnji domet nashe ekipe.
kad ne znamo mi kako ce znati Lechrevolt je napisao/la:Mene samo brine, a u isto vrijeme mi i daje nadu, to sto ne znamo krajnji domet nashe ekipe.
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nisi druže, nisam niti ja ništa optimističniji. Usput ne kontam ove što priželjkuju 1:0, zar mislite da nam je to dovoljno za revanša???Head je napisao/la:Izgleda ja jedini pesimista sto se tice ovog dvomeca.
Slažem se ja da je bolja pobjeda ikakva nego nikakva, ali ......
U novi boj ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja ni sa 2-0 ne bih bio siguran u prolaz poslije one njihove tekme, jer tamo ce nas svakako napasti onako ko Legiju, uz onu atmosferu bojim se da nasi ne padnu, a pogotovo ako Dzeno pokusa da se nadigrava s njima ko u Njemackojhz033 je napisao/la:Nisi druže, nisam niti ja ništa optimističniji. Usput ne kontam ove što priželjkuju 1:0, zar mislite da nam je to dovoljno za revanša???Head je napisao/la:Izgleda ja jedini pesimista sto se tice ovog dvomeca.
Slažem se ja da je bolja pobjeda ikakva nego nikakva, ali ......
Pyro is not a crime !
Slažem se sa tobom 99%. Onih 1% se ne slažem da bi igrali grupnu fazu CL, ali grupnu fazu EL bi zaigrali sigurno.THEC je napisao/la:ja ni sa 2-0 ne bih bio siguran u prolaz poslije one njihove tekme, jer tamo ce nas svakako napasti onako ko Legiju, uz onu atmosferu bojim se da nasi ne padnu, a pogotovo ako Dzeno pokusa da se nadigrava s njima ko u Njemackojhz033 je napisao/la:Nisi druže, nisam niti ja ništa optimističniji. Usput ne kontam ove što priželjkuju 1:0, zar mislite da nam je to dovoljno za revanša???Head je napisao/la:Izgleda ja jedini pesimista sto se tice ovog dvomeca.
Slažem se ja da je bolja pobjeda ikakva nego nikakva, ali .........ugl izmedju ostalih Lech je tim koji sam prizeljkivao ali kad sam vidio njihovu spremu itekako sam se prepao, no mogu reci jedno u sta sam ubijedjen, ako ove prodjemo mi cemo aBd igrati grupnu fazu
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
THEC zvani nemoguca misija 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li se hoce li Ikande igrati protiv Lecha?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
dobro sad, necemo biti razocarani ni sa EL ali ako ove prodjemo, Plzenu cemo se napiti krvi u narednom pretkolu 
@konzerva nece
edit: da ne budem ipak toliko pesimistican
Dos'o je i taaaaj daaan, je.ban je lech poznaaaan, je.ban je je.ban, je.ban je ooon, SARAJEVO SAMPIOOON
@konzerva nece
edit: da ne budem ipak toliko pesimistican
Dos'o je i taaaaj daaan, je.ban je lech poznaaaan, je.ban je je.ban, je.ban je ooon, SARAJEVO SAMPIOOON
Pyro is not a crime !
I Sarajevo vodi na Koševu protiv prvaka Poljske, strijelac gola jeeeeeeeee :
Leon BEN KO
Leeeeooon BEN KO
Leeeeeeeeeeeoooooooonnnnnnnnn BEN KOOOOOOOOOOOOOO
J.BEM TE POZNANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Leon BEN KO
Leeeeooon BEN KO
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
RN87 je napisao/la:I Sarajevo vodi na Koševu protiv prvaka Poljske, strijelac gola jeeeeeeeee :
Leon BEN KO
Leeeeooon BEN KO
sto ne pises na infu, nema vise Krajine sad je teferic tamo
Pyro is not a crime !
kakav se ovo sponzor spominje za sutra da ce bit ozvanicen sporazum na presu
Samo Sarajevo
Sve neka pametna priča umoriše me, ovdje samo galamim i dobro miTHEC je napisao/la:RN87 je napisao/la:I Sarajevo vodi na Koševu protiv prvaka Poljske, strijelac gola jeeeeeeeee :
Leon BEN KO
Leeeeooon BEN KO
sto ne pises na infu, nema vise Krajine sad je teferic tamo
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Banovat ću ga ja. 
Imam ja staža u banovićima, počet će mi uplačivat socijalno 
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma slabo je to ovdje, ja danima molim da mi se daju ovlasti al niko ni mukajet, kako bih uveo red, **** Sj.koreju, svi bi morali pisati onako kako ja mislim 
Pyro is not a crime !