RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vidi tate. Šta ĆE ti CAPS LOCK? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pisem SA telefona **** me ovo svapsko **** haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Aha, aha. Hajd ž! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sad ces ti abd brzo u nasu Bosnu pa da vidis rahatlukasolinas je napisao/la:Pisem SA telefona **** me ovo svapsko **** haha

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Akobogda rodjeni Dole sam za bajram.jedva cekam.
Pozeli SE brate.
Pozeli SE brate.
-
- Kontakt:
Ni Velez ni Sloboda nisu krivi nego Skahic i njegov kvazimenadzer Husaric. Samo ovako mogu okaljati imena Veleza i Slobode, sto se mene tice ja ne zelim vise ni jednog Husarinog igraca u Velezu, treba ga se odmah rijesiti jer je to go.vno od covjeka a sto se tice Skahica i on tu snosi veliku krivicu, al ako ostane u Velezu ina zagarantovano mjesto na tribini.solinas je napisao/la:Sto SE ti svadjas SA ljudima kada i beze ti je to.
Velez IMA pravni Tim.azmir je angazovao pravni Tim.
Jedni imaju potpis na ugovor.husara tvrdi da je falsifikovan i da su na vrijeme predali zahtjev za ispisnicu.
Istina CE isplivati jako brzo.kriva je i sloboda.i velez.i husara.i skahic.a najvise savez koji dopusta pojedine stvari kako klubovima tako i igracima i njihovim menadjerima.vidicemo sta CE savez odluciti.beze vam je to.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Sretan ti dolazak ,ako budes dolazio u Sa javi se ...fukasolinas je napisao/la:Akobogda rodjeni Dole sam za bajram.jedva cekam.
Pozeli SE brate.

Ako pitari prodju lecha racunaj na to
Sura mi je iz gracanice pitar hebem mu sestru.
Garant CE me naguzit da vozim za Sarajevo.

Sura mi je iz gracanice pitar hebem mu sestru.

-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Bar mu mozes opsovat k'o iksan da ti bude laksesolinas je napisao/la:Ako pitari prodju lecha racunaj na to![]()
Sura mi je iz gracanice pitar hebem mu sestru.![]()

Kakvo je ovo sranje po temi Veleža. Bola odeš napišeš na temi Slobode da Haurdic ima ugovor dvije godine s nama tj ispraviš neke njihove tvrdnje koje nisu istinite i popušiš ban a ovdje se piše kako će se vozit šure u Sarajevo iz Gračanice. Isti aršini za sve. Svaka čast 

DŽELO ODLAZI
Jbg buraz jesi u pravu al' eto nisu trolali ,pisali su igracu Veleza na Velezovoj temiTifoz je napisao/la:Kakvo je ovo sranje po temi Veleža. Bola odeš napišeš na temi Slobode da Haurdic ima ugovor dvije godine s nama tj ispraviš neke njihove tvrdnje koje nisu istinite i popušiš ban a ovdje se piše kako će se vozit šure u Sarajevo iz Gračanice. Isti aršini za sve. Svaka čast

PS nemoj mi @solinasa molim te,on je moj gost na ovoj temi (jbg valda imam pravo malo si dati za pravo),igrom slucaja sam skonto njegov identitet i mogu samo jedno reci LJUDINA
Ako je tvoj gost onda je i moj
ma niđe veze ne smeta mi brato vjeruj i ne pada mi na pamet da nekoga prijavljujem. Mi smo vazda gospoda bili a šonjo koji ce se prepoznati po svom prijavljivanju neka uči kako biti gospodin u životu mada to je ta sorta koja i na poslu sigurno jedva ceka da ošmeka radnog kolegu da bi ga šef pomilovao po glavi. Mi nismo takvi i nismo učeni na takvo nešto. Nego jeli pljakaš za onog napadača lisicu sto je igrao za Maribor Domžale i još dosta jačih klubova iz regiona

DŽELO ODLAZI
Tifoz je napisao/la:Ako je tvoj gost onda je i mojma niđe veze ne smeta mi brato vjeruj i ne pada mi na pamet da nekoga prijavljujem. Mi smo vazda gospoda bili a šonjo koji ce se prepoznati po svom prijavljivanju neka uči kako biti gospodin u životu mada to je ta sorta koja i na poslu sigurno jedva ceka da ošmeka radnog kolegu da bi ga šef pomilovao po glavi. Mi nismo takvi i nismo učeni na takvo nešto. Nego jeli pljakaš za onog napadača lisicu sto je igrao za Maribor Domžale i još dosta jačih klubova iz regiona
Ne znam ni ja ,evo danas se pojavi informacija .Nekako sam malo hladan po tim pitanjima,puno se imena spominjalo ovog Ljeta a nikako da ubodem jedno

-
- Kontakt:
Da hoce on sutra potpisat da je i nama malo mirno zaspat tokom ovog prelaznog roka 

#musvdg
Jedva cekam da ga vidim na djelu.Finih stvari sam cuo o momku

-
- Kontakt:
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Mi navijači kad čujemo da sutra dolaze tri ekstra pojačanja, sve bolji od boljeg

Zadnja izmjena: Crvena1981Armija, dana/u 13 jul 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
[youtube][/youtube]rodjenisa je napisao/la:Jedva cekam da ga vidim na djelu.Finih stvari sam cuo o momku![]()
Mali Peco je novi "Fitilj"

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Samo da mali potpise duzi ugovor inace nikakve koristi nama od njega.
Al mali jeste s loptom u nogama kao KAKA.
Al mali jeste s loptom u nogama kao KAKA.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 13 jul 2015, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.