Hoće biti informacije o tačno dostupnim mjestima za drugi rok nakon konačnih lista?
Ili ako neko ima sad neke informacije. Mislim za redovne, ostalo nije teško skontat XD .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa otvori rang listu, i konkurs vidi kolko je mjesta raspisano konkursom i kolko je primljeno po formuli (konkurs)-(upisanih)breskva je napisao/la:Je li ti upao buraz tuzlak ako te nisam pomješao sa nekim?
Hoće biti informacije o tačno dostupnim mjestima za drugi rok nakon konačnih lista?
Ili ako neko ima sad neke informacije. Mislim za redovne, ostalo nije teško skontat XD .
Ma on se foliro kao zna bolje od mene, dosao ba taj prijemni i uradio 6 tacnih. Valja sada placati, a i nije upao na smijer na koji je zelio..a uz to je dao 500 maraka sigurno na casove i na kraju jedva zivu glavu izvukao..breskva je napisao/la:Je li ti upao buraz tuzlak ako te nisam pomješao sa nekim?
Bos.OtokaQUARESMA 18<<< je napisao/la:odaklena si, i gdje si upisao gradjevinuEdoMajka je napisao/la:Ja sam iz Krajine tako da ne znam za vas,ali koga god pitas sta si upisao kaze gradjevina
Nece on, ja cu reci da jestbavarian_bk je napisao/la:Nemoj samo reći da si Edo G. ?
Tako jeEdoMajka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ko ce biti
A.H
Ne smije ljudima koji ga poznaju reći da surfa po forumu, da ga nebi uhodili šta piše.bavarian_bk je napisao/la:Tako jeEdoMajka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ko ce biti
A.H
SretnoChampion1 je napisao/la:Sutra ispit kako samo fali 2 dana da se sve slegne i ponovi,ovako nabacano u glavi sve nemam pojma vise sta je sta
hvalaAsharaK je napisao/la:SretnoChampion1 je napisao/la:Sutra ispit kako samo fali 2 dana da se sve slegne i ponovi,ovako nabacano u glavi sve nemam pojma vise sta je sta
kako mislis na rate? jel po semestru mislis? ako je npr 1200km godina onda po semestru 600km (oni koji su upisali za vlastite), redovni 100km po 50km po semestru i ako imaju vanredni oni najvise placaju, sve zavisi koliko ti je po godiniOtelo je napisao/la:Treba sad opet u Sarajevo na upis![]()
Nego, kakav je postupak kad se placa na rate ?
Oko 3 milje.xaves je napisao/la:zna li neko cijenu godine na arhitektonskom fakultetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.