Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

anell
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 13 jul 2015, 00:19

Schneiderlin je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Valjda su vidjeli i oni više da samo dovodimo samu kremu fudbala. Nema više polovnjaka.
normalno,krema su kokelin,arteta i flamini,s njima cigan misli napast titulu :rol: bit će 10 godina tresla brda rodio se miš :lol: još kad nadodam bukvu u špici negine nam 4 mjesto

anell je napisao/la:Seamen mjenjaj nick :mrgreen:
sredi mi to kod admina,vrlo rado ću promijeniti u stari nik ako dopuste :kafa:

VOAJER CIGANE MRŠ IZ KLUBA

Druže ja da mogu šta srediti, sredio bi ti ban :D
Pld W D L
38 26 12 0

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 13 jul 2015, 00:22

haha Anele dobra
Arsenal All The Way !

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 jul 2015, 00:22

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan 29m29 minutes ago
As i stated this morning that Morgan Schneiderlin had two options he choose Man Utd ... Great signing ! His replacement is on his way !

yebo čovjek, ne vadi !
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 13 jul 2015, 00:23

logika starog smeća je bolje plaćati 140 tisuća tjedno artetu i flaminija polumrtve nego imati kondogbiju ili šnidelrina u prvih 11 ,a kao zamjenu kokelina :urnebes: **** ti krv pametnu pedofilsku

banat treba sve vas voajeroljupce jer s takvim načinom mišljenja se neće titula osvojiti još 20 godina,samo naprijed

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jul 2015, 00:30

anell je napisao/la:
Schneiderlin je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Valjda su vidjeli i oni više da samo dovodimo samu kremu fudbala. Nema više polovnjaka.
normalno,krema su kokelin,arteta i flamini,s njima cigan misli napast titulu :rol: bit će 10 godina tresla brda rodio se miš :lol: još kad nadodam bukvu u špici negine nam 4 mjesto

anell je napisao/la:Seamen mjenjaj nick :mrgreen:
sredi mi to kod admina,vrlo rado ću promijeniti u stari nik ako dopuste :kafa:

Druže ja da mogu šta srediti, sredio bi ti ban :D
:rol: :rol: :rol:
Bravo :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 jul 2015, 00:32

Ajmo malo ozbiljnosti

Zaista mnogo glup potez je ući u sezonu a imaš jednog kolko tolko dobrog DMa dok su njegove zamjene mrtvaci. Mnogo glup
Kao da Wenger svima želi reći 'Eto samo kupujte a ja ću uzet titulu sa Artetom'. Znamo mi svi da bi to bio podvig epskih razmjera,ali pogledaj ti ovaj sadašnji United i Čelzi. . . Gdje smo mi tu?!

Bit će ovo haman još jedna duga duga sezona. . .
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2015, 00:33

Vi očigledno ne pratite intervjue Wengera i šta on priča. Pa da ste pročitali njegovu izjavu o Arteti ne bi se brinuli hoće li ko doći na ovu poziciju :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 jul 2015, 00:42

Naravno da pratim,ali čovjek uvijek ostavi onu 'Pa nije zar toliko lud da konta sa Artetom napadat titulu'
Kad se za Božić zakuha i nama Arteta krene da kroji igrau,šta da mi očekujemo od toga? Podsjetniak radi,čovjek ni snagom ni brzinom ni energijom...ma ničim ne može da parira Unitedu ili Čelziu. Možemo sa Liverpoolom,to priznajem. . .

Ne znam zaista,ali mnogo čudna odluka je give up od Šnajdelrina
A.F.C. Bournemouth!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 13 jul 2015, 00:44

Kako tako možete zanemariti Flaminija? :o
Koliko je čovjek puta popunio prazno mjesto. Doduše samo na papiru.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2015, 00:48

rambo16 je napisao/la:Naravno da pratim,ali čovjek uvijek ostavi onu 'Pa nije zar toliko lud da konta sa Artetom napadat titulu'
Kad se za Božić zakuha i nama Arteta krene da kroji igrau,šta da mi očekujemo od toga? Podsjetniak radi,čovjek ni snagom ni brzinom ni energijom...ma ničim ne može da parira Unitedu ili Čelziu. Možemo sa Liverpoolom,to priznajem. . .

Ne znam zaista,ali mnogo čudna odluka je give up od Šnajdelrina
Mislim dugo je ljeto što se tiče transfera, al budimo realno, Snajderlin je tip igrača koji bi bolje igrao sa KOkelanom nego sa Ramseyom, a takvu rolu Wilshere za englesku igra odlično.

Nemam pojma stvarno šta čovjek planira, možda i jeste lud da računa ozbiljno na Artetu , ne bi mi bilo čudo. No ako dodamo WC napadača, moglo bi se to kompezirati, jer ne zaboravimo ko sad stoji na golu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jul 2015, 00:48

Gdje je Paja odoše mu dva potencijalna DM-a prvo Kondogbia pa sad i Schneiderlin. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 13 jul 2015, 00:51

godinu dana će arteta i flamini paratizirat na proračunu a onda ćemo tražiti novog dmf-a :rol: e to je pamet velikog voajera :tokralju: :urnebes: umjesto da je **** obojicu i napravio mjesta za plaću jednoga dobroga dmf-a on i dalje čuva smeće u ekipi produženjem ugovora na još 1 sezonu ovoj dvojici **** kuknjava

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jul 2015, 00:53

Daj se bar nauci da se pise "parazitirati". Parazit, ne moze nikako biti paratiz. Ukoliko naravno ovo "parazitirati" i postoji.
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 jul 2015, 00:53

topnik1 je napisao/la: Mislim dugo je ljeto što se tiče transfera, al budimo realno, Snajderlin je tip igrača koji bi bolje igrao sa KOkelanom nego sa Ramseyom, a takvu rolu Wilshere za englesku igra odlično.

Nemam pojma stvarno šta čovjek planira, možda i jeste lud da računa ozbiljno na Artetu , ne bi mi bilo čudo. No ako dodamo WC napadača, moglo bi se to kompezirati, jer ne zaboravimo ko sad stoji na golu
Ma Jack je doktor,ali hajd ti sad znaj kad će njegovi članci da popuste
Ovako,molit Boga da Koka odigra 80 utakmica. Ludilo

Al što je najgore ja sam prije 2 mjeseca pisao da je Čeh naše jedino pojačanje. Negdje naletio na twiteru
I sad skonat mi ovakvi uđemo u sezonu dok na drugoj imaš NATO u vidu Rusije i Uniteda :yawn:
A.F.C. Bournemouth!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 13 jul 2015, 00:55

AllGunsBlazing je napisao/la:Daj se bar nauci da se pise "parazitirati". Parazit, ne moze nikako biti paratiz. Ukoliko naravno ovo "parazitirati" i postoji.
čekam tebe i tvoje drvo da me naučite pisati,a prije toga nauči svoje drvo kako zabiti gol iz prve šanse :kafa:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 13 jul 2015, 00:55

Flamini je jedino bio dobar kada se tek vratio iz Italije. Nakon toga pocinju njegove ocajne partije gdje se bori, ali gubi kontrolu i koncentraciju. Taj covjek jednostavno nije za Arsenala. Arteta, jednostavno nije kalibar koji ti treba na toj poziciji.
Nemam nista protiv nijednog naseg igraca, ali na sentimentalnosti i osjecajima se ne gradi pobjednicki tim. Sve i da su napucani emocijama i adrenalinom, nemaju snagu da pruze ono sto treba. Srce mozda hoce, ali tijelo ne da.

Mislim da nam je svima krivo sa Morgana, to je razumljivo, a najveca stvar koja me nervira je cekanje u prelaznom roku. Brate dragi ako ces dovoditi nekoga dovedi odmah, ako neces, reci necu da se ne moram nervirati sa tim cekanjem i gledanjem drugih transfera. Eh, to je ono sto mene najvise jede, iscekivanje to. Dovedes odmah, uigravas ekipu i idemo dalje. Bar sad ne moramo cekati kad imamo pare :?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 jul 2015, 00:56

Ima još vremena, pa ne završava prelazni rok sutra.
Pld W D L
38 26 12 0

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2015, 00:58

Dovest cemo drvenu kitu. Sve dok je voajer na klupi a francuski panj u napadu klub je osudjen na stagnaciju.

Podrska Paji i Seamenu.
1946

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2015, 01:00

rambo16 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la: Mislim dugo je ljeto što se tiče transfera, al budimo realno, Snajderlin je tip igrača koji bi bolje igrao sa KOkelanom nego sa Ramseyom, a takvu rolu Wilshere za englesku igra odlično.

Ma Jack je doktor,ali hajd ti sad znaj kad će njegovi članci da popuste
Ovako,molit Boga da Koka odigra 80 utakmica. Ludilo

Al što je najgore ja sam prije 2 mjeseca pisao da je Čeh naše jedino pojačanje. Negdje naletio na twiteru
I sad skonat mi ovakvi uđemo u sezonu dok na drugoj imaš NATO u vidu Rusije i Uniteda :yawn:
Ja iskreno ne vidim prijetnju u Unitedu, zašto i kako mrsko mi objašnjavat. Samo da ko od njihovih ne dođe da se džaba moram raspravljat, a mrsko mi :lol: .

Mi stvarno prečesto zaboravljamo koliko imamo dobar tim i to sve zbog povreda, i samo da nas Allah dragi sačuva njih i pitaćemo se dosta u ligi.
Arsenal je napravio posao ljeta kad je doveo Čeha. Čovjek sa toliko iskustva i liderstva, i takav kvalitet uopšteno je nešto najbolje što se moglo uraditi.

Ako ne bude povreda tipa 5 6 igrača po običaju iz prve postave, mi nećemo imati problema što nismo doveli još jednog DMF-a, 100% nećemo. Ako nas povrede pokose jadni mi.

Vidjet ćemo, defintivno uzbuljiva sezona pred nama, ako se dovede ovaj napadač biće ludo. Neka Wenger pokaže šta zna.
Očekujem da Sančez razvali sezonu

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jul 2015, 01:04

Ma i nije Schniederlin igrac koji nama treba. B2B igrac, koji moze odigrati sam na dmf, ali nije to uvjerljivo kao b2b. Ja bih radije vidio Wanyamu u Arsenalu nego Schniederlina.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.