hahahahahahahaha
cek jos jednom
hahahahahahahaahahahaha
Pa ljudi dragi sta je ovo, sada sam ispao jos Hrvat, zato sto hvalim Olica a sto "pljujem" mozes mi naci gdje sam ga "pljuvao" rekao sam samo da se nije vidio nas "dijamant nas dragulj nas Miralem nas nas nas nas Maradona nas Messi itd..." Koliko ga ljudi hvale samo zato sto je "nas" Jeste on jedan od boljih mladih igraca al' ljudi koliko ga hvalite pa rekao bi covjek da je Maradona ili Pele, ali takav je kod nas mentalitet svako svog "konja" hvali, ima Miralem da igra jos koliko ti bog oce da bi postao "veliki", ali hajde uredu necu o Miralemu ovdje.
Sto se tice Olica istina da nije neki majstor s loptom, ali ja sam ga zavolio u vrlom kratkom periodu, i ako sam na pocetku "priznajem" bio protiv dovedzenja

Ola igra srcem svih 90 minuta i zato sam ga zavolio, neki ovdje gledaju njegovo ime i prezime i gdje se rodio al' to za mene nije bitno, i jedan je od rijetkih igraca koji daje zadnji atom snage

Vidjelo se to pri rezultatu od 0-3 kad je sve bilo gotovo al' Olic i dalje igra kao da je prvi minut

Ne treba zaboraviti da je dovedzen kao free igrac a sta je sve do sad uradio, i meni je on najvise zasluzan sto smo u LP dosli dovdje nekazem ja da Robben,Swaini i ostali nisu uradili svoj posao odlicno al' po meni je Ola uz Robbena davao kljucne golove.Ili ga volite ili ga mrzite

Trazio ga je i Man.City gdje bi imao duplo vecu platu ali opet je pokazao kakav je covjek i rekao je da bi volio u Bayernu zavrsiti karijeru.Hvala bogu za Tymu i njegovu zenu i djecu.
Jedva cekam da pocne tekma da vidim ko nam dolazi sljedeci

Ali naravno prvo se trebamo okrenuti Bochumu i prestati razmisljati o finalu LP, tu nesmijemo izgubiti bodove