FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la pitic » 12 jul 2015, 21:34

Nefić je na TV-u priznao prije tekme Olimpica i Spartaka na Hasetu da je Slovački interpol obavjestio domaću policiju o svim navijačima Spartaka koji dolaze u grad. Za Poljske navijače se vrte mnoge priče počevši od: da je Lech obavijestio upravu Sarajeva da najextremniji neće doći, ali opet ja ne vjerujem u tu priču nego vjerujem u ono što sam vidio 2012 u Stokholmu pa ako misle da je ovo zapadna evropa ili neka skandinavska zemlja dobro se varaju jer ovde tonu zakona je mrtvo slovo na papiru. Poznato je da su šovinsti, nacionalisti, antiislamisti, ultranacisti i fašisti. Ima nekih informacija da u njihovim redovima može pored Poljaka biti i drugih državljana. Zna se da neće doći sami nego će imati podršku svojih bratskih grupa iz drugih klubova iz Poljske. Ovo su informacije koje javnost zna, a šta ih ima još koje se ne znaju.

@molotovljev

Slovenci su napravili prekršajno djelo (remećenje javnog reda i mira-tučnjava na javnom mjestu, oštećenje i ugrožavanje tuđe imovine, javno skandiranje šovonističkih i nacionalističkih povika i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi) i napustili su BiH odmah poslije belaja znači nisu zadržani radi mogućnosti diplomatskog skandala. Isto će ti biti i sada. Kako god ako šta krenu neka murija obavlja svoj posao ako ne budu znali raditi svoj posao zna se daljna priča.
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 jul 2015, 21:37

Sve si lijepo objasnio. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jul 2015, 21:44

Slovenci nisu bili sami onda. Bili su sa bratskom grupom iz Poljske. Ali kako god.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jul 2015, 22:16

Citam ,vasa raja se mahom pribojava Ostrakovica na golu.
Ne bih se slozio sa takvim razmisljanjem,Ostri je sasvim OK golman, naravno nebih ga usporedjivao sa Delacem ali nemojte zaboraviti da je ne tako davno bio najbolji golman lige ,uz to ne zaboravite da je bio kod nas gdje je vjerovatno bio izlozen vecem pritisku napadaca nego sto ce biti kod vas.On se nakon odlaska od nas malo pogubio trazeci glavi selameta pa otuda mozda malo vise nesigurnosti pokazao i u Olimpicu i ovo malo prijateljskih tekmi kod vas.Ja mislim da je on jedna od jacih karika FKS u ovom dvoboju sa Lechom,on poludi na jacim utakmicama i ako Sarajevo rijesi druge zamke protivnika ,mogli bi ga vi uzdizati do neba poslije tekme sa Poljacima.Da ne govorimo o tome da mu sad treba podrska i struke ,i saigraca i navijaca.Ovo je moje subjektivno misljenje a eto vidjet ce mo za 2 dana ,znaci ako bude do Ostrakovica vi ce te dobiti tekmu.
Neka vama bude sa srecom pa kako god bilo ali eto ja predvidjam Ostrom rast popularnosti nakon Lecha :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2015, 22:42

rodjenisa je napisao/la:Citam ,vasa raja se mahom pribojava Ostrakovica na golu.
Ne bih se slozio sa takvim razmisljanjem,Ostri je sasvim OK golman, naravno nebih ga usporedjivao sa Delacem ali nemojte zaboraviti da je ne tako davno bio najbolji golman lige ,uz to ne zaboravite da je bio kod nas gdje je vjerovatno bio izlozen vecem pritisku napadaca nego sto ce biti kod vas.On se nakon odlaska od nas malo pogubio trazeci glavi selameta pa otuda mozda malo vise nesigurnosti pokazao i u Olimpicu i ovo malo prijateljskih tekmi kod vas.Ja mislim da je on jedna od jacih karika FKS u ovom dvoboju sa Lechom,on poludi na jacim utakmicama i ako Sarajevo rijesi druge zamke protivnika ,mogli bi ga vi uzdizati do neba poslije tekme sa Poljacima.Da ne govorimo o tome da mu sad treba podrska i struke ,i saigraca i navijaca.Ovo je moje subjektivno misljenje a eto vidjet ce mo za 2 dana ,znaci ako bude do Ostrakovica vi ce te dobiti tekmu.
Neka vama bude sa srecom pa kako god bilo ali eto ja predvidjam Ostrom rast popularnosti nakon Lecha :bih:
:pray: :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jul 2015, 00:21

Gosti su vam stigli :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2015, 00:24

bistrikboy je napisao/la:Gosti su vam stigli :mrgreen:
Ima li gosci :mrgreen:
1946

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jul 2015, 00:28

Head je napisao/la:
Ima li gosci :mrgreen:
Tanko.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 13 jul 2015, 00:37

Jesu li u hotelu gdje si ih najavio?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jul 2015, 00:41

Alpasinac je napisao/la:
Jesu.Bili su u setnji danas.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 13 jul 2015, 00:50

Trebamo li se prepast :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 jul 2015, 00:53

Ja sam dosta sumnjivih lica vidio oko cheersa gore, celavih, nabildanih i istetoviranih.. Sad da li je to ovo sto bistrik govori ne znam :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 13 jul 2015, 00:58

Tri hotela na palama zauzeli poljaci
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jul 2015, 00:59

RN87 je napisao/la:Trebamo li se prepast :mrgreen:
Realno trebate.Veceras nisu bili u gradu,otisli su sa trga Austrije nekim busom negdje.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jul 2015, 01:01

Bistrik brat ih pomno upratio.
Garant na Pale kod ovih drugih.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 jul 2015, 01:01

Danas stigli na aerodrom Dubrave kod Tuzle pa svratili da jedu u Tuzlu, covjece koje likcine su to. Stijene od ljudi, jedan sparing partner Klicku, furaju TFC Fighting (ko ne zna o cemu je rijec, ima na YT) i jedni od jacih su u tome. Kazu odose u Sarajevo da izvide situaciju, da vide sta ih ceka i kako ce biti docekati, kakav je stadion i tako to. A neka grupa dolazi preko Spl;ita, ne znam jel vec stigla. Vjerujte da se nije zajebavati sa njima, samo na YT pogledajte i jasno ce biti. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 13 jul 2015, 01:09

Pozdravite te iznad Cheersa, nek sidju da upoznaju UFC Fighting, ko ne zna o čemu je riječ, ima na YT
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 jul 2015, 01:14

RN87 je napisao/la:Pozdravite te iznad Cheersa, nek sidju da upoznaju UFC Fighting, ko ne zna o čemu je riječ, ima na YT
Šta vam je ba? Pa nije bošnjačka glava da se ne može slomit kamenom :lol:
Ne znam da li su to ovi što sam ja vidio ali ovima je glava bila ko folcika međutim kao što rekoh, nije bošnjačka da joj kamen ništa ne može :lol:
RuleHz, ja sam rekao da sam vidio danas sumnjivih lica oko Cheersa, čak mi je i drago da ovaj grad ima onakve stoke, valjat će :lol:
Isto tako sam rekao da nisam siguran da su oni ali su mi prema svim slikama koje sam prethodnih dana vidio ličili na njih :)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 13 jul 2015, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 13 jul 2015, 01:18

bistrikboy je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:
Jesu.Bili su u setnji danas.
Ne lazi, ispred Cheersa sigurno nisu bili, niti su gdje u setnji bili.
EDIT:Ko je procitao procitao !
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 13 jul 2015, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 jul 2015, 01:22

Nisam siguran, ali cini mi se da je ovaj poljak rekao hotel Sunce(?).
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], Combattente87, MostarskiBijeli1, Riziko, Zigazaga i 65 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []