FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 28 apr 2010, 17:47

Svi klubovi govore kako se popravilo sudjenje ove godine i savez smjeni ove :mrgreen:
Joj saveza jes ofiran :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 17:50

Seyo_TM je napisao/la:Svi klubovi govore kako se popravilo sudjenje ove godine i savez smjeni ove :mrgreen:
Joj saveza jes ofiran :mrgreen:
mah ne mogu da izdrze tempo cim gost pobjedi domaci navijaci belaj naprave jbg sad ce opet bit 3 za 3 i svi isto bodova na kraju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 28 apr 2010, 17:51

Željovac je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Pošto vidim da @Željovac voli da filozofira, kao na početku sezone kada je svašta nešto tvrdio :mrgreen: objasniću šta se desilo.
Željo je malo razmazio publiku. Nakon dvije uzastopne titule, uspješnih igara u Europi, došlo je do pada interesovanja za eurospek utakmice i Litex. Također, onda smo već lagano kretali prema dnu. Prije Litexa nam je otišlo pola ekipe, Alihodžić i Dželo u penziju, Buki, Agić, Zeba u druge klubove kao još par igrača. Otjeran je Odović koji nam je izborio Europu i doveden Plišek koji veze nije imao sa kakvom ekipom raspolaže. Kada ti ode kompletan vezni red i stub odbrane ništa bolje ne možeš ni očekivati.

S druge strane, koliko je raje bilo protiv Lilestroma ? ;)
Hajde bolje ti objasni šta misliš pod ovim da filozofiram i šta sam to svašta nešto tvrdio?! Smiješno je i jadno da me prozivaš ničim!
A kad već to radiš, smiješna je i tvoja tvrdnja da bi na Grbavici samo mogli biti šminkeri, jer bi i karte bile skuplje itd. Protiv Litexa jug nije bio više od cenera! Je li to ima neki pravi vatreni navijač koji nije imao dati toliko para za evropsku utakmicu svoga kluba? NEMA! To što se ti furaš da ima bar 10.000 vatrenih Željovaca je smiješno! Brojka ljudi koji će doći bez obzira na rezultate(dakle vatrenih, poluvatrenih...) ne prelazi 2.000! Ako uopšte dolazi do te cifre.
Stadion Koševo je odličan zbog love od karata i to je to! I na ovakvu Grbavicu mogu stati svi koji baš vole ŽELJU i još da ostane preko 3.000 mjesta za simpatizere i ostale!
Zaključak, tvoja filozofija ne stoji!

Fakat smijeniše Nijaza :? Nisu to čista posla, a ne rekoše ni razlog. Doduše, ništa od tih poslova nije čisto. A čuo sam da bi Nijaz svakako trebao biti Pušinin generalni sekretar uskoro.
Kakvi li onda vjetrovi pusu u Pusinina ledja, kad on ovako javno istice da ce krenuti kontra dobrouhljebljenih i "nezamjenljivih" vrhuski u NS-u. :shock:

Da, smijenise Nijaza, prebacise Borca na petak, Banjalucani zabijaju u 90+, pravi se sarada s direktnim konkurentima i onima protiv kojih igramo (odigraj dva puta tekmu, pa cekaj sta ce NS reci za bodove, mozda ih i dobijes, a mozda ti ih i uzmu)...
Uz sve to, mi nismo "divovi" i mi nismo "sami protiv svih", a i treba nam titula, tj. nismo od onih kojima "ne treba titula ove drzave". Nista od navedenog nismo, osim sto smo institucija i Klub.
Ipak, mnoge ce da boli vec u srijedu. Onako odmorni od petka nece se moci izvlaciti na umor, a i Seha vise nece primati nafakaske u sudijskim dodacima. :)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 17:54

Željovac je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Pošto vidim da @Željovac voli da filozofira, kao na početku sezone kada je svašta nešto tvrdio :mrgreen: objasniću šta se desilo.
Željo je malo razmazio publiku. Nakon dvije uzastopne titule, uspješnih igara u Europi, došlo je do pada interesovanja za eurospek utakmice i Litex. Također, onda smo već lagano kretali prema dnu. Prije Litexa nam je otišlo pola ekipe, Alihodžić i Dželo u penziju, Buki, Agić, Zeba u druge klubove kao još par igrača. Otjeran je Odović koji nam je izborio Europu i doveden Plišek koji veze nije imao sa kakvom ekipom raspolaže. Kada ti ode kompletan vezni red i stub odbrane ništa bolje ne možeš ni očekivati.

S druge strane, koliko je raje bilo protiv Lilestroma ? ;)
Hajde bolje ti objasni šta misliš pod ovim da filozofiram i šta sam to svašta nešto tvrdio?! Smiješno je i jadno da me prozivaš ničim!
A kad već to radiš, smiješna je i tvoja tvrdnja da bi na Grbavici samo mogli biti šminkeri, jer bi i karte bile skuplje itd. Protiv Litexa jug nije bio više od cenera! Je li to ima neki pravi vatreni navijač koji nije imao dati toliko para za evropsku utakmicu svoga kluba? NEMA! To što se ti furaš da ima bar 10.000 vatrenih Željovaca je smiješno! Brojka ljudi koji će doći bez obzira na rezultate(dakle vatrenih, poluvatrenih...) ne prelazi 2.000! Ako uopšte dolazi do te cifre.
Stadion Koševo je odličan zbog love od karata i to je to! I na ovakvu Grbavicu mogu stati svi koji baš vole ŽELJU i još da ostane preko 3.000 mjesta za simpatizere i ostale!
Zaključak, tvoja filozofija ne stoji!

Fakat smijeniše Nijaza :? Nisu to čista posla, a ne rekoše ni razlog. Doduše, ništa od tih poslova nije čisto. A čuo sam da bi Nijaz svakako trebao biti Pušinin generalni sekretar uskoro.
Jesil tvrdio da smo kupili meč sa Rudarom u Kupu :lol: Šta si pričao nakon onog niza od šest utakmica bez pobjede, zaboravljaš brzo. Vidiš, ja ne zaboravljam :mrgreen:
Tada sam ti rekao da si, bippppp, neću da vrijeđam više.
Dalje, očito je da se ti ne sjećaš ili ne znaš kako je bilo prije, utakmica sa ne znam, nekakvom ekipom, puna Grbavica. To što si ti navikao na 3 k gledalaca je neki drugi par rukava. Jel ti treba crtati da ukoliko budemo igrali na Grbavici masa likova će nabaviti kartu KOJI VEZE NEMAJU SA FUDBALOM i koji očekuju Barsu a ne Želju.
Kažeš da nema 10 k vatrenih Željovaca ja ti kažem da griješiš. Masa ljudi se razočarala, masa likova sa jugozapada se počela vraćati na utakmice kao i Sjevera, nakon razočarenja i fajtanja sa upravom, odron trenerima, tavorenja, pizdom materinom. Masa novih dolazi ili će doći uskoro. Prosjek gledalaca ove sezone sve govori.
Sad kad imamo rezultate počeo si da filozofiraš o rekonstrukciji Grbavice. Pusti filozofije, uradi nešto konkretno, daj prijedlog koji je REALAN a ne nebuloze tipa, ostaće 3 k mjesta za simpatizere i treba napraviti Grbavicu. Mislim stvarno..............
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 28 apr 2010, 18:56

ma pustite to..sta mislite koliko ce biti milja protiv borca 19 maja..finale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 28 apr 2010, 19:01

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:ma pustite to..sta mislite koliko ce biti milja protiv borca 19 maja..finale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
razmontirace istok sa koseva i prenijeti ga na grbavicu da mogu svi stati :D

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 28 apr 2010, 19:06

blablabla je napisao/la:
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:ma pustite to..sta mislite koliko ce biti milja protiv borca 19 maja..finale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znas samo sta se bojim :? radni dan..nezz koliko ce raje moci doci :D to nas jedino moze zeznuti..ipak je grbavica ljepša kad je puna :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 apr 2010, 19:16

nikad_izvini je napisao/la: Jesil tvrdio da smo kupili meč sa Rudarom u Kupu :lol: Šta si pričao nakon onog niza od šest utakmica bez pobjede, zaboravljaš brzo. Vidiš, ja ne zaboravljam :mrgreen:
Tada sam ti rekao da si, bippppp, neću da vrijeđam više.
Dalje, očito je da se ti ne sjećaš ili ne znaš kako je bilo prije, utakmica sa ne znam, nekakvom ekipom, puna Grbavica. To što si ti navikao na 3 k gledalaca je neki drugi par rukava. Jel ti treba crtati da ukoliko budemo igrali na Grbavici masa likova će nabaviti kartu KOJI VEZE NEMAJU SA FUDBALOM i koji očekuju Barsu a ne Želju.
Kažeš da nema 10 k vatrenih Željovaca ja ti kažem da griješiš. Masa ljudi se razočarala, masa likova sa jugozapada se počela vraćati na utakmice kao i Sjevera, nakon razočarenja i fajtanja sa upravom, odron trenerima, tavorenja, pizdom materinom. Masa novih dolazi ili će doći uskoro. Prosjek gledalaca ove sezone sve govori.
Sad kad imamo rezultate počeo si da filozofiraš o rekonstrukciji Grbavice. Pusti filozofije, uradi nešto konkretno, daj prijedlog koji je REALAN a ne nebuloze tipa, ostaće 3 k mjesta za simpatizere i treba napraviti Grbavicu. Mislim stvarno..............
1. Nisam tvrdio da smo namjestili Rudar, već da je mnogo stvari bilo krajnje sumnjivo, a koje sam i nabrojao. Lično mislim da jesmo kupili taj prolaz! Baš k'o i protiv Modriče godinu ranije! Je li se to desilo nešto u međuvremenu čime sam demantovan?! Ako jeste, molim te i meni reci.
2. Masa ljudi koji nemaju veze s fudbalom će nabaviti karte za Grbavicu? Kojom logikom? Protiv Penjarosse u istorijskoj utakmici je bio samo sjever otvoren i redovi za karte nisu bili konstantni!Cijene karata standardne! Hiljade vatrenih navijača nije moglo naći kartu???
3. Ove što se tako razočaraju pa odustanu od ŽELJE ne smatram vatrenim! Priče tipa "nije to taj ŽELJO" su mi smiješne. Drugog ŽELJE nema! Isti ti se pojave kad se uveže par gostujućih pobjeda, a klub bi propao da su svi sljedili njihov primjer, pa jednostavno odmorili od kluba koji podržavaju.
4. Hvala ti puno što više nećeš da me vrijeđaš, stvarno si plemenit.
5. I šta je tu toliko filozofski što kažem da bih volio evropske utakmice na Grbavici? Ako svi šutimo, može možda neko ko odlučuje pomisliti da nam je na Koševu idealno. Filozofija da nam treba istok? Ti ne "filozofiraš", ti se samo javiš da informišeš forumaše šta si taj dan uradio za ŽELJU? Radim konkretno, koliko to jedan navijač može raditi. Ne znam, možda bih trebao sad s krampom krenuti sam na Grbavicu, pa malo istok dorađivati?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 28 apr 2010, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2010, 19:18

evo sad sa treninga i sa ekipom trenirao Pelak
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 28 apr 2010, 19:20

19TM87 je napisao/la:evo sad sa treninga i sa ekipom trenirao Pelak

On, koliko voli treninge, ako bude trenir'o kod Brke, dusa ce mu na nos izaci. :lol:
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 28 apr 2010, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 apr 2010, 19:23

Osim je ludzak sto se tice treninga osjetile su to moje noge i pluca nekad davno :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 28 apr 2010, 19:52

Vlak je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:evo sad sa treninga i sa ekipom trenirao Pelak

On, koliko voli treninge, ako bude trenir'o kod Brke, dusa ce mu na nos izaci. :lol:
Pelak mjesecima trenira veoma intenzivno u fintess centru u Zetri i mislim da je poprilicno spreman, barem po onome sto sam vidio.

A zna li se sto trenira sa nama?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 apr 2010, 20:01

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
blablabla je napisao/la:
znas samo sta se bojim :? radni dan..nezz koliko ce raje moci doci :D to nas jedino moze zeznuti..ipak je grbavica ljepša kad je puna :mrgreen:

Nemoj reci da nema nezaposlenih manijaka u Sarajevu?!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 28 apr 2010, 20:30

sta se brinete utakmica u pola 8 najvjerovatnije vala u hadzicima da zivis a da radis do 4 pola 5 mozes otic pojest nesto malo lec pa na tekmu :D :D
svoj ti pos'o !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 apr 2010, 20:32

Moze li mi neko od starije raje potvrditi ili demantovati informaciju, a to da je josip bukal imao najjači udarac na svijetu :?:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 apr 2010, 20:36

jes imao al glavom. kaze moj stari da je bio na utakmici kad je dao gol glavom sa 20 metara. naletio na nju i booom...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 28 apr 2010, 20:39

A_d_0 je napisao/la:jes imao al glavom. kaze moj stari da je bio na utakmici kad je dao gol glavom sa 20 metara. naletio na nju i booom...
Ma nije samo glavom nego i nogom, to sam cuo iz price starijih navijaca Zelje! Kada je u pitnju slobodnjak bio, GO je bio 85 % ako lopta ide u okvir gola, znaci slabo je koji golman mogao odbiti udarac, ma ne slabo koji, nego ni jedan...

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 28 apr 2010, 20:39

Znali su ući s loptom u gol.

:lol: :lol: :lol:
Grandmaster.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 28 apr 2010, 20:46

Grandmaster je napisao/la:Znali su ući s loptom u gol.

:lol: :lol: :lol:
Hahahahah to jest sigurno :D ono sto sam ja cuo, a to je da ga nije krasila neka tehnika, ali je bio sirovina i jak na nogama, pa kada je zategne bolje skloni se ako neces bubreg na tribini da trazis :D:D:D

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 28 apr 2010, 20:50

Čuo sam ja da je mrtvih bilo kad bi promašio gol.
Grandmaster.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MukiBek i 41 gost.