FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DR.HOUSE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DR.HOUSE » 13 jul 2015, 10:13

rekao je da nije igrac ,a moze biti ma svejedno ....

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 13 jul 2015, 10:16

Predsjednik Sampdorije Massimo Ferrero kazao je da je u redove svog kluba doveo bosanskohercegovačkog nogometnog reprezentativca Ervina Zukanovića iz Chieva.

Italijanski mediji su pisali da je odbrambeni nogometaš bio pred potpisom za Inter, ali kako danas piše 'Il Secolo XIX' Sampdorija je ipak pobijedila slavni klub iz Milana za potpis bh. reprezentativca.

- Doveli smo Fernanda kao i Zukanovića. Nikoga nismo prodali. Ovdje smo da pobjeđujemo a ne da prodajemo - kazao je Ferrero.

Kako navode mediji na Apeninima, Inter je za bh. reprezentativca Chievu ponudio dva miliona eura i suvlasništvo igrača Ezequiela Schelotta, dok je Sampdorija ponudula isti novčani iznos i nogometaša Fabrizia Cacciatorea.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 13 jul 2015, 10:22

champions1921 je napisao/la:Antolović nas je direktno spašavao bezbroj puta tako da je malo bezobrazno govoriti za njega da je loš golman.. Još je i jedan od najvećih profesionalaca u našoj ekipi..
Antolovic je najbolji golman u BiH, jedan dio sezone dok je Zeljkovic igrao stopera bilo katastrofa, tu je pusio. Zanimljiva je cinjenica da je u tom periodu Zeljo izgubio sve. Trebalo je vrijeme Bogdanovicu kojeg je bek skidao sa pozicije. Tek sada kroz nekakvu analizu mozes vidjeti koliko je Zeljeznicaru malo nedostajalo, kvalitetan centralni bek i onaj detalj iz Foce kad je Tomic promasio nemoguce, kad je kao **** skocila. Ove sezone ako ostane Antolovic i malo srece Zeljo je izraziti kandidat za prvaka. Sistem igre pod Odovicem je izvrstan, stvarno jako dobar trener, a i kadar mu je siri i iskusniji su ovi klinci u seniorskoj konkurenciji, sto je najvaznija cinjenica. Ocekujem da bi onaj mali Hiros mogao biti vrlo konkurentan, taj mali ima glavu, razmislja u igri, odlicno se postavlja. Bilo bi lijepo proci Ferenc.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 jul 2015, 10:24

Da nije @neandertalac Amir Spahić ustvari hahhaahhahaahha

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jul 2015, 10:26

dobar :D

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 13 jul 2015, 10:27

champions1921 je napisao/la:Antolović nas je direktno spašavao bezbroj puta tako da je malo bezobrazno govoriti za njega da je loš golman.. Još je i jedan od najvećih profesionalaca u našoj ekipi..
Ovdje svake sedmice neko drugi ne valja, s tim da Sadiković ne valja nikako.
Došao red i na Antolovića, iduće sedmice će biti ovaj brazilac, pa Diatta ...

Po meni Antolović je odličan golman.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 13 jul 2015, 10:33

jel ono danas žerića izvrnu (mesčini uzelac), iznesoše ga...

Bajić,i nije izgledalo nimalo dobro
Einigkeit und Recht und Freiheit

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2015, 10:37

logme je napisao/la:
Ovdje svake sedmice neko drugi ne valja, s tim da Sadiković ne valja nikako.
Došao red i na Antolovića, iduće sedmice će biti ovaj brazilac, pa Diatta ...

Po meni Antolović je odličan golman.
Racunica je jednostavna saberes da je Dado donio prolaz prosle godine protiv crnogoraca a boga mi i ove ovjeri prolaz protiv ovih balzama momak donio u klub haman milion KM.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 jul 2015, 10:49

sadikovic da nema kvalitet sigurno ga Amar ne bi forsirao i dosta je lijepih golova dao ,protiv balzana mi se nije svidjelo to sto su Amir i Blagojevic bili previse povuceni kao da su zadnji vezni .Mali hiros je moderan igrac i moram priznati da mi se je svidio i hrabar je.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 jul 2015, 10:54

domorocki je napisao/la:jel ono danas žerića izvrnu (mesčini uzelac), iznesoše ga...

Bajić,i nije izgledalo nimalo dobro
Zato je onda izašao šepajući. Baš se igralo žestoko na treningu. Bojao sam se da još neko ne zaplati.
I ne reče mi niko gdje je taj intervju sa Gredom, ako ga uopšte ima, a ima jer vidim da spominjte.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 13 jul 2015, 10:57

Željezničar je odbio zvaničnu ponudu za jednog od svojih fudbalera, potvrdili su čelnici kluba sa Grbavice.
Naime, u Zvorničku 27 stigla je ponuda od 100.000 eura za Josipa Kvesića, međutim ista je odbijena.

Bivšeg mladog reprezentativca naše zemlje je u meču protiv Balzana posmatrao pomoćni trener Antalyaspora i zadovoljan viđenm klupskim čelnicima je saopštio da pošalju ponudu.

'' Minimalna cijena je 115.000 eura, to smo Turcima rekli i prije nekoliko dana, kada su poslali pismo u kojem su tražili dolazak Kvesića na ljekarske preglede'', rekao je predsjednik Željezničara Almir Gredić u razgovoru za Oslobođenje.

''Nebitno je je li to sad 115 ili 100 hiljada. Turci se cjenkaju i ja to razumijem. Zahvalili smo im se na interesu i poslali odgovor u kojem kažemo da ne možemo pustiti Kvesića, prije nego se završe utakmice u Evropskoj ligi. Tek nakon utakmica protiv Ferencvaroša možemo razgovarati o prodaji naših igrača, kako Kvesića, tako i Memije, Bajića i ostalih'', dodao je Gredić.

U Željezničaru su se odlučili da za sada ne prodaju Kvesića budući da na toj poziciji trener Milomir Odović nema alternative jer prošlosedmična akvizicija Dušan Mladenović nije registrovan za mečeve protiv Ferencvarosa.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jul 2015, 10:58

e vala ako je 115 puno neka crknu. i to je ispod svake cijene i zbog kvesićevih zasluga za klub.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jul 2015, 11:05

Izgleda da su Madjari pomjerili utakmicu u cetvrtak za 18.00h

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 13 jul 2015, 11:05

tm8782 je napisao/la:Meni izgleda da je ovo janje sto pominje neandretalac ustvari Dzeko. Jer koliko sam upoznat danas ne bi trebalo biti nekih desavanja.DaBogda me demantovali iz kluba.
Onda nisi dobro upucen :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 13 jul 2015, 11:13

CARSON je napisao/la:sadikovic da nema kvalitet sigurno ga Amar ne bi forsirao i dosta je lijepih golova dao ,protiv balzana mi se nije svidjelo to sto su Amir i Blagojevic bili previse povuceni kao da su zadnji vezni .Mali hiros je moderan igrac i moram priznati da mi se je svidio i hrabar je.
Sadikoviću više odgovara kada igra bliže golu, inteligentan je i kada krene ne staje. Puno je prekršaja na njemu napravljeno blizu 16 metara. Mana mu je što se sporo vraća i što prekršajem ne prekida protivničke kontre kada se izgubi lopta. Samo više damu i bio bi OK.
Sve je do glave a on je tu slab, neka mu pljuvači sa zapada i sjevera nekoliko puta spomenu familiju on se pogubi. Ako ova sezona ne bude njegova e onda ne znam koja će.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 jul 2015, 11:30

amar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Kad već nema tog najavljenog janjeta, ovo bi me isto zadovoljilo :)
:facepalm: :damn:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jul 2015, 11:38

nije sretan ko ima puno, već ko je zadovoljan s malo :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 jul 2015, 11:38

Antolovic se u Zelji nabranio zicera i zicera.. Uz Delaca je ubjedljivo najbolji golman u ligi i opet nekima ne valja.. Ne znam koliko nam je bodova donio ali je u prvom dijelu sezone bezbroj puta ispravljao greske zadnje linije.. Kiksevi se desavaju i najboljim svjetskim golmanima i nesigurnost golmana je najcesce uzrokovana nesigurnoscu zadnje linije.. Mane su mu jedino sto malo prica sa zadnjom linijom i sto u nekim situacijama ostaje na liniji kada treba izaci.. Kada sve saberes uz Gusu i Hasagica najbolji golman kojeg smo imali od rata, bar po mom misljenju..
BUDI ŽELJO !!!

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 13 jul 2015, 11:46

Imal treninga?

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 11:47

Neandertalac je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Meni izgleda da je ovo janje sto pominje neandretalac ustvari Dzeko. Jer koliko sam upoznat danas ne bi trebalo biti nekih desavanja.DaBogda me demantovali iz kluba.
Onda nisi dobro upucen :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Javno priznajem da o ovom što ti pričaš nisam. Neke druge stvari jesam. Koje bi se trebale desiti do Ferencvarosa, ali NE danas.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.