PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Imal' ko sta ovdje protiv Slobode
?
ne,ne, nego citaj sta je tvoj drug napisao...da bi shvatio moj psot, prvo moras procitati psot svog druga sa tribine, pa onda komentarisatiAjzea je napisao/la:Govoriš da su oni kao rođena braća stali uz vas poslije Vedranove smrti? Svaka čast, to su ljudine.. Jedini problem je što dole onda nas savjetuješ da nastavimo sa svojom demagogijom, govoriš nam kako smo dolazili u sukob sa svima, ne može nas i neće niko.. Uredu ako ti tako kažeš, ali zašto bar ne napisa da smo prvi stali uz vas poslije Vedranove smrti? Zašto ne napisa da nas murija u Širokom umali ne rastavi od života kada se skandiralo tamo iz sveg srca ime tog momka, o skandiranju ovdje da ne pričamo o tome. Vučeš me za jezik i tjeraš da pišem ovo ali gledaj ti kako si nas želio predstaviti, svi su djeca cvijeća sem nas, sa svima možete sem sa nama, kažeš ližete se jer ste na istoj strani i volite istu zemlju? A na čijoj smo mi strani i koju mi zemlju volimo? Ja znam za sve ovo što želiš reći o rođenim, znam ih nekoliko i to su ljudine u svakom smislu te riječi ali ja vidim problem u tom što ti nas želiš predstaviti kao najveće gov nare. Nevjerovatno glupo napisao dio o nama, nevjerovatno
@Mortem halali što i tebe citirah drug, slučajno je
on hoce da se mi "Ne ližemo" nego da imamo isti odnos sa njima kao i vi sto imate... to je neka poenta njegovog posta, a na zalost to se nece desiti jer valja mijenjati glave i mentalitet... utakmica, tribina 90 min ... to je nesto drugo, ulica- tu ne treba da se desi da u Mostar idem kao u ratnu zonu, jer ti ljudi su za svaki respekt!
sto se tice ovoga sto pricas, bio sam tu noc na ulicama sarajeva i kad ste dosli u korteo... prvi...
na zalost samo par mjeseci poslije desavaju se stvari na ulicama grada i u kaficima koje opet nose sve to na drugu stranu... dakle, da bi imao neku jednakost sa npr RA, ne moze e desavati ono sto se desavalo na ansim ulicama, a sigurno si upucen u to sta se sve desavalo....
Ja kada kazem "volimo istu zemlju" mislim iskljucivo na to da se ne trebamo klati međusobno jer na kraju krajeva smo Bosanci i hercegovci, imamo dovoljno dušmana....
naspram vas sigurno jesmo cvjećke... ono sto je meni licno najnizi oblik inteligencije je bilo polaganje cvijeća na kapiji u tuzli i onda haos u gradu... to vam ni ja ne bih haalalio... ili bomba u zenici... itd itd... to su vlike stvari, nisu tuce pojedinačne neke i sl., nego bas velike stvari koje se urežu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tifoz je napisao/la:Samo oniSkver je napisao/la:Imal' ko sta ovdje protiv Slobode?
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne brini Ajzea 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko je stavio helera, Mortema, i plejaduu Tuzlaka i pitara na forumu ne zna sta propušta, nema boljeg topika na svijetu od Pl prepucavaju, udrite braco
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' ti dobar sa glavom onako malo a
nezamjeri covjeku,mercedes arena i sleperi banana udarili u glavu..sabrace se,ima vremenaMortemHz je napisao/la:Jes' ti dobar sa glavom onako malo a
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A evo i ja kontam sta mu je kad mi ti rece da mu je sleper banana udario u vugla sve mi je bilo jasnosolinas je napisao/la:nezamjeri covjeku,mercedes arena i sleperi banana udarili u glavu..sabrace se,ima vremenaMortemHz je napisao/la:Jes' ti dobar sa glavom onako malo a
- invincible1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kao prvo otkud ti argument da srajevo jeste takav grad ? Ja sam bio u raznim mjestim iz EX YU i velikim i malim i odgovorno tvrdim da jedio u Sarajevu, makar ovom centralnom dijelu grada niko te nece pogledat da naprimjer nosis krst ili bilo sta sto nije muslimansko. Dok za druga mjesta van BiH bas i ne mogu to sa sigurnoscu rec...merak je napisao/la:Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).
Kao drugo o tuzli necu suditi jer sam bio iskljucvio na tekmi nisam nikad turisistcki sto bi se reklo, dok za zenicu odgovorno tvrdim da je to ne nacionalistcki nego SELJACKO-PAPANSKI opterecen grad....mrze sarajevo iz dna duse, a dali bi se crncu da im ga metne da u srajevu mogu zivit
=\_1921_/=
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ona bijeljinka neki dan kaze ne smijes u Crkvu uci u Sarajevu da deset ljudi ne bulji u tebe, ili ako zovnes Nenade svi gledaju jer je srpsko ime. I to ona javno siri "umisljenu istinu". Vidis li ti kakav nam je glavni grad postaoinvincible1921 je napisao/la:Kao prvo otkud ti argument da srajevo jeste takav grad ? Ja sam bio u raznim mjestim iz EX YU i velikim i malim i odgovorno tvrdim da jedio u Sarajevu, makar ovom centralnom dijelu grada niko te nece pogledat da naprimjer nosis krst ili bilo sta sto nije muslimansko. Dok za druga mjesta van BiH bas i ne mogu to sa sigurnoscu rec...merak je napisao/la:Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).
Kao drugo o tuzli necu suditi jer sam bio iskljucvio na tekmi nisam nikad turisistcki sto bi se reklo, dok za zenicu odgovorno tvrdim da je to ne nacionalistcki nego SELJACKO-PAPANSKI opterecen grad....mrze sarajevo iz dna duse, a dali bi se crncu da im ga metne da u srajevu mogu zivit
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ti slušaj šta bijeljinka govori i dalje.A glavni grade je bolji i ljepši nego ikada
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne bi se slozio sa svojim sugrađanom za Sarajevo, u Sarajevu nikad nisam imo problema, uvijek sam se proveo, i imam prilično dobru ekipu u SA, a bome znao sam se napit i pjevat nase pjesme niko me nije dotako, jednom sam mislio da me neki velki lik hoce udarat a on me sklonio
. A Invincible mogo sam zivjet i studirat u tom Sarajevu pa nisam, a taj amonizitet prema Sarajevu mozes svugdje nac na svijetu prema glavnom gradu, a u BiH pogotovo jer Sarajevo cucla poreze i sl..
@lisander, a BoskoBuha Crew na celu sa placipiletom?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 13 jul 2015, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rob do bagro
- Kontakt:
Eto vidis ovaj gore naziva papanski grad, vrijedjas komplet narod u tom gradu i kao onda ocekujes neko postovanje, kakvo plitko razmisljanje jbm ti logiku primitivnu, ne treba ti to nikako.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hajde druže, pošteno i realno.Kako bi ti nazvao Sarajevo i njegove stanovnike, da si doživljavao u Sarajevu ono što su navijači Sarajeva i Želje doživljavali u Zenici.Kako bi reagovao da ti 7000-8000 ljudi pominje u negativnom kontekstu, nešto najsvetije i najbolnije što tvoj grad ima, ranu koja boli i koja će još dugo boljeti.rob do bagro je napisao/la:Eto vidis ovaj gore naziva papanski grad, vrijedjas komplet narod u tom gradu i kao onda ocekujes neko postovanje, kakvo plitko razmisljanje jbm ti logiku primitivnu, ne treba ti to nikako.
Samo realno i bez ikakve pristrasnosti, postavi se da si stanovnik, recimo Mostara
Ja se nikada jos nisam uvrijedio ako je zajebancija na moj racun postujem to da ima ljudi koji imaju raznih patnji pa i prema glavnom gradu.Ali sprdanciju na racun ratnih razaranja i stradanja ne prihvatam kao normalnu i zdravu jer je onda to mentalni poremecaj.A budalu niti **** niti kuci vodi davno su rekli.Heller je napisao/la:Ne bi se slozio sa svojim sugrađanom za Sarajevo, u Sarajevu nikad nisam imo problema, uvijek sam se proveo, i imam prilično dobru ekipu u SA, a bome znao sam se napit i pjevat nase pjesme niko me nije dotako, jednom sam mislio da me neki velki lik hoce udarat a on me sklonio. A Invincible mogo sam zivjet i studirat u tom Sarajevu pa nisam, a taj amonizitet prema Sarajevu mozes svugdje nac na svijetu prema glavnom gradu, a u BiH pogotovo jer Sarajevo cucla poreze i sl..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zajebancija na ratna razaranja je bila samo u tvojoj glavi.
Nullius in verba
- rob do bagro
- Kontakt:
Nemoj da izmisljas, ako je par pojedinaca psovalo nije nikad citav stadionAdo76 je napisao/la:Hajde druže, pošteno i realno.Kako bi ti nazvao Sarajevo i njegove stanovnike, da si doživljavao u Sarajevu ono što su navijači Sarajeva i Želje doživljavali u Zenici.Kako bi reagovao da ti 7000-8000 ljudi pominje u negativnom kontekstu, nešto najsvetije i najbolnije što tvoj grad ima, ranu koja boli i koja će još dugo boljeti.rob do bagro je napisao/la:Eto vidis ovaj gore naziva papanski grad, vrijedjas komplet narod u tom gradu i kao onda ocekujes neko postovanje, kakvo plitko razmisljanje jbm ti logiku primitivnu, ne treba ti to nikako.
Samo realno i bez ikakve pristrasnosti, postavi se da si stanovnik, recimo Mostara
Imate pogresno razmisljanje, znaci ako mrzimo klub Sarajevo i Zelju da automatski mrzimo i grad ?
Pa i mi svasta dozivljavamo na grbavici, prozivate nas cetnicima i hocete da ostanemo nijemi na to, zbog par pojedinaca koji su skandirali vi bi sve u jedan kos stavljali, e ne moze tako.
Ja protiv nijednog grada nemam nista, jer mi je svaki drag na neki nacin, ne mozete sve generalizirat.
A i bas me iznenadjuje komentar od hordasa, a zaboravljate ko vam je krv davao i ko vam je davao prvu podrsku zbog Verdrana.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vidi buraz, ako sam navijač FK Sarajevo, ne znači da se ja moram slagati sa svim što kažu moja braća sa tribine.Imam ja svoje mišljenje.Za podršku koju ste pružili, poslije one nesreće ja vam skidam kapu za sva vremena i cijenim kao najrođenije.rob do bagro je napisao/la:Nemoj da izmisljas, ako je par pojedinaca psovalo nije nikad citav stadionAdo76 je napisao/la:Hajde druže, pošteno i realno.Kako bi ti nazvao Sarajevo i njegove stanovnike, da si doživljavao u Sarajevu ono što su navijači Sarajeva i Želje doživljavali u Zenici.Kako bi reagovao da ti 7000-8000 ljudi pominje u negativnom kontekstu, nešto najsvetije i najbolnije što tvoj grad ima, ranu koja boli i koja će još dugo boljeti.rob do bagro je napisao/la:Eto vidis ovaj gore naziva papanski grad, vrijedjas komplet narod u tom gradu i kao onda ocekujes neko postovanje, kakvo plitko razmisljanje jbm ti logiku primitivnu, ne treba ti to nikako.
Samo realno i bez ikakve pristrasnosti, postavi se da si stanovnik, recimo Mostara![]()
Imate pogresno razmisljanje, znaci ako mrzimo klub Sarajevo i Zelju da automatski mrzimo i grad ?
Pa i mi svasta dozivljavamo na grbavici, prozivate nas cetnicima i hocete da ostanemo nijemi na to, zbog par pojedinaca koji su skandirali vi bi sve u jedan kos stavljali, e ne moze tako.
Ja protiv nijednog grada nemam nista, jer mi je svaki drag na neki nacin, ne mozete sve generalizirat.
A i bas me iznenadjuje komentar od hordasa, a zaboravljate ko vam je krv davao i ko vam je davao prvu podrsku zbog Verdrana.
Ali isto tako za one psovke i uvrede od prije 15 godina vam neću nikada halaliti.Bio sam ja više puta u Zenici u to vrijeme, kada se bukvalno, ali bukvalno, živa glava spašavala.I nije tačno da su to samo pojedinci, ako je cijela natkrivena tribina u horu sa Robijašima na svojoj tribini pojedinac, onda se slažem, jeste pojedinac.
A da postoji i antagonizam prema Sarajevu, ne kao klubu, nego prema gradu, postoji i niko me ne može ubijediti u suprotno.Ne znam koliko imaš godina i jesi li se nalazio na B.polju, recimo 1998-1999, onda bi vjerovatno znao o čemu govorim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Relax jeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.