FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UltrasNotRed » 13 jul 2015, 11:50

ChWilla je napisao/la:nije sretan ko ima puno, već ko je zadovoljan s malo :mrgreen:
S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. " - Dražen Petrović
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jul 2015, 11:52

odakle vam info da.je tekma pomjerena u 18?moglo bi se i vratiti do Bajrama onda...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 jul 2015, 11:58

champions1921 je napisao/la:Antolovic se u Zelji nabranio zicera i zicera.. Uz Delaca je ubjedljivo najbolji golman u ligi i opet nekima ne valja.. Ne znam koliko nam je bodova donio ali je u prvom dijelu sezone bezbroj puta ispravljao greske zadnje linije.. Kiksevi se desavaju i najboljim svjetskim golmanima i nesigurnost golmana je najcesce uzrokovana nesigurnoscu zadnje linije.. Mane su mu jedino sto malo prica sa zadnjom linijom i sto u nekim situacijama ostaje na liniji kada treba izaci.. Kada sve saberes uz Gusu i Hasagica najbolji golman kojeg smo imali od rata, bar po mom misljenju..
Eto navedi utakmica da je branio vrhunski,evo u četvrtak ćemo vidjeti kakva je to smlata pa čitavu sezonu svaki korner je panika igrač wagner mu glavom daje go sa tri metra. meni je recimo odbrana kjosjevskog u kup utakmici protiv širokog maestralna neznam on mi sigurnije djeluje i ima veća muda od antolovica

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jul 2015, 12:03

Sasvim dovoljna odbrana protiv Sirokog u zadnjoj minuti na Pecari....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jul 2015, 12:04

protiv borca na grbavici.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 jul 2015, 12:12

Ma Antolović je za našu ligu vrh golman, mnogo puta nas je spasio svojim odbranama. Istina je da je na pocetku sezone bio loš, ali to je zbog toga što nije bio u formi i što odbrana nije bila uigrana, kasnije je bio sve bolji i bolji. Na utakmici protiv Balzana mnogo likova iza mene na jugu govori vadi Antolovića,nakon toga krece repertoar psovki upucen njemu itd, a kladim se da većina njih uopšte nije bila na utakmicama ove sezone, nego je moderno da se jednom igracu navališ na kosti i svaku grešku spomeneš. Isto tako kad je bila ona izmjena kad je ušao Sadiković isti ti likovi govore evo ga kloc, levat, itd, a nedugo nakon toga Dado zabi golcinu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 12:19

Željooooo je napisao/la:Ma Antolović je za našu ligu vrh golman, mnogo puta nas je spasio svojim odbranama. Istina je da je na pocetku sezone bio loš, ali to je zbog toga što nije bio u formi i što odbrana nije bila uigrana, kasnije je bio sve bolji i bolji. Na utakmici protiv Balzana mnogo likova iza mene na jugu govori vadi Antolovića,nakon toga krece repertoar psovki upucen njemu itd, a kladim se da većina njih uopšte nije bila na utakmicama ove sezone, nego je moderno da se jednom igracu navališ na kosti i svaku grešku spomeneš. Isto tako kad je bila ona izmjena kad je ušao Sadiković isti ti likovi govore evo ga kloc, levat, itd, a nedugo nakon toga Dado zabi golcinu..
:clap: :clap: :clap: :thumbup:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 jul 2015, 12:21

Objavili ovi iz agencije, al su obrisali ...
Željeznicar za život cijeli !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jul 2015, 12:24

champions1921 je napisao/la:Antolovic se u Zelji nabranio zicera i zicera.. Uz Delaca je ubjedljivo najbolji golman u ligi i opet nekima ne valja.. Ne znam koliko nam je bodova donio ali je u prvom dijelu sezone bezbroj puta ispravljao greske zadnje linije.. Kiksevi se desavaju i najboljim svjetskim golmanima i nesigurnost golmana je najcesce uzrokovana nesigurnoscu zadnje linije.. Mane su mu jedino sto malo prica sa zadnjom linijom i sto u nekim situacijama ostaje na liniji kada treba izaci.. Kada sve saberes uz Gusu i Hasagica najbolji golman kojeg smo imali od rata, bar po mom misljenju..
Onda si zaboravio Sehica :D Marijan je sasvim solidamn golman i kad je u formi zna odbraniti sve i svasta. Meni ni Loncaric nije bio los ali frajer nezainteresovam bio 101%. A isto tako rijetko ko mu je mogao 1 na 1 zabiti. U odnosu na njega Marijan ima bolju konstrukciju za golmana, Mana su mu visoke lopte i lopte kod prekida. Takodjer mala zamjerka na ispucavanja lopti. Ali, kakvi su stajali na golu, ovaj je zlatan :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 13 jul 2015, 12:26

Minjore je napisao/la:
Onda si zaboravio Sehica :D Marijan je sasvim solidamn golman i kad je u formi zna odbraniti sve i svasta. Meni ni Loncaric nije bio los ali frajer nezainteresovam bio 101%. A isto tako rijetko ko mu je mogao 1 na 1 zabiti. U odnosu na njega Marijan ima bolju konstrukciju za golmana, Mana su mu visoke lopte i lopte kod prekida. Takodjer mala zamjerka na ispucavanja lopti. Ali, kakvi su stajali na golu, ovaj je zlatan :thumbup:
Ako mene pitate Željo je skoro pa uvijek imao dobre golmane... :kafa:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jul 2015, 12:26

sigurno si onda zaboravio Karića :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 13 jul 2015, 12:28

fedeltafrotta je napisao/la:sigurno si onda zaboravio Karića :D
A Miroslav Kružik :urnebes: :urnebes:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 jul 2015, 12:34

Joj majke mi sad opraše i Antolovića. Pa ljudi dragi odličan golman. Ja sad ne znam koga bi ja to iz naše lige doveo umjesto njega. Stvarno ne znam. Bio sam za onog Pirića, ali to je HUsarićev i grač i dlaeko mu kuća. Delača ne računa kao nekog ko je iz naše lige i eto hadj recite ko je to bolji od Antolovića. Avdukić je isto dobar ali sto mu godina i to je to od golmana. Veca treba dobijati povremeno šansu da bi vremenom uzeo skrz jedinicu kad ovog prodamo. Ne može Veca sad odjednom ovako bitne tekme braniti. Sjećate se koliko smo Šehu trpili, a i on je ažio za talenta kao i Veca, mada meni Veca djeluje stabilnije od Šehe, iskusnije već sad, ali treba biti oprezan sa golmanima. I Begović ima mana, a ne Antolović. U drugoj polusezoni je branio odlično, ne ureklo se.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 jul 2015, 12:41

Velahalve je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:sigurno si onda zaboravio Karića :D
A Miroslav Kružik :urnebes: :urnebes:
U vrijeme kad je branio 3x bolji od Guse bio ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 jul 2015, 12:43

Sada je i Antolović došao na red, odlično :thumbup:
Stvarno me više ne bi začudilo i kada bi osuli drvlje i kamenje po Amiru npr. jer je po vama previše mlad da nosi cijeli vezni red ili po Memiji jer je srčan pa često dobije žuti ili po Bajiću jer ne zakuca svaki zicer. Bože sačuvaj, niko vaš vam ne valja dok vam svi tuđi valjaju i predstavljaju pojačanje u svakom smislu te riječi :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jul 2015, 12:44

ja sam skontao da ovdje na temi recimo zavlada letargija kad se nista ne desava, kad nema obavijesti... kad se sjetim info za clanske, stokic, odma sve pozitiva, par dana nista novo i opet letargija.. kakav mentalitet :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 13 jul 2015, 12:48

fedeltafrotta je napisao/la:ja sam skontao da ovdje na temi recimo zavlada letargija kad se nista ne desava, kad nema obavijesti... kad se sjetim info za clanske, stokic, odma sve pozitiva, par dana nista novo i opet letargija.. kakav mentalitet :D
fol svi jedva čekaju članske, 200 ljudi izvadilo :puke: , treba napraviti temu gdje bi svi trebali da postave člansku.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 13 jul 2015, 12:48

Moze Kokot malo odahnuti,sad je Marijan na meti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 13 jul 2015, 12:54

Dobra je stvar ako je učlanjeno novih 200 osoba, a ako je ovo cifra sa nama koji produžavamo članstvo onda je mizeran broj.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 13 jul 2015, 12:55

Nesto mi i Baja smrdi,treba ga otjerat cim prije to bolje.Sace ramazan ,pred krajem je,imam osjecaj da vas ubi post. Dosta je bilo agonije na forumu,ajmo malo pozitive.Otkako sam ustao los mi dan ali nenandertalac mi ko neku nadu baci da bi se moglo promjenit u toku dana.Previse kritikujete ko da smo zvijezda,ohanite malo.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, kogmagie46, lakilone i 36 gostiju.