Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Bilo bi fino da zavrsi u Atl. Madridu 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam mislio da ce ovo danas biti zavrseno... Na kraju bi ipak volio da se desi zaokret i da predje negdje gdje bi bio na golu. Yebes bolan klupu, mi bh navijaci smo vise alergicni na njih 
Kazu Asmir sve dogovorio sa Espanyolom. Sutra potpis 
Pa zar nije na oficijelnoj stranici Čelzija bilo da je Begovic njihov novi igrac?
SlevinKelevra je napisao/la:Ja sam mislio da ce ovo danas biti zavrseno... Na kraju bi ipak volio da se desi zaokret i da predje negdje gdje bi bio na golu. Yebes bolan klupu, mi bh navijaci smo vise alergicni na njih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka ti cast Bega i puno srece u daljnoj karijeri
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sretno majstoree !! 
sREtno

Cestitam momak, nek' je sa srecom
Sretnoooo momčino, veliki je ovo dan za naš fudbal nema govora!

- BavaracZenica
- Kontakt:
Nadam se da ce se izboriti za svoje mjesto, ako nista da sto vise utakmica igra !!
Ajde da imamo svog covjeka u Chelseau
Ajde da imamo svog covjeka u Chelseau
FC Bayern !!!!!
Sretno Bega, definitivno si zaslužio da braniš u vrhunskoj ekipi i da igraš LP. Nadam se da ćeš se izboriti za svoju minutažu. 
Sretno Bega! Pošalji onog Kurtu na klupu!
a ovi levati sto ga vec salju na klupu. pa ko bi vama ugodio. Da je potpisao za neki manji klub, odmah bi bila prica da nema dovoljno ambicija, da ima kompleks nize vrijednosti i slicne gluposti. Uvjeren sam da kada Bega stane na gol CHELSEA-ja da ce tu i ostati.
a ovi levati sto ga vec salju na klupu. pa ko bi vama ugodio. Da je potpisao za neki manji klub, odmah bi bila prica da nema dovoljno ambicija, da ima kompleks nize vrijednosti i slicne gluposti. Uvjeren sam da kada Bega stane na gol CHELSEA-ja da ce tu i ostati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Neka te je stid Asmire. Mislio sam da si pametan igrac. 
Drugog ili treceg golmana svijeta nece izbacit. Te bajke zaboravite. Jedino je pitanje koliko ce mu se Jose smilovat i koliko ce mu utakmica bez znacaja dat.
Drugog ili treceg golmana svijeta nece izbacit. Te bajke zaboravite. Jedino je pitanje koliko ce mu se Jose smilovat i koliko ce mu utakmica bez znacaja dat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
eh moja raja, vi nemate pojma......ASMIR ce biti golman broj 1 !!!!!.......zivi bili pa vidjeli, mourinho je to raja
.......
Asmir je bolji golman od Curtoisa, što će se pokazati i u sljedećoj sezoni!Cartman je napisao/la:Neka te je stid Asmire. Mislio sam da si pametan igrac.
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: delko, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], napapijri1987, ovisnik i 70 gostiju.