Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Sretno, maestro!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Haj da probam biti malo pozitivan, konkurencija i rad sa Courtoisom ga moze poboljsat kao golmana. Igra bez konkurencije godinama i zato je ja mislim i bio slabiji prosle sezone. Mozda mu ovaj transfer dadne jacu motivaciju, ako ima neku nadu da se moze izborit za mjesto.
Iskreno ovo probam lagat sam sebe, ali eto.
Iskreno ovo probam lagat sam sebe, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sta serete svi, Begovic je uvijek bio ambiciozan momak i to mu je pomoglo dosta da napreduje u karijeri on jednostavno hoce novi izazov, da vidi koliko moze, a i sigurno ne bi dolazio u Chelsea niti bi ga Chelsea platio 12 mil € da od njega ne ocekuju da brani i da bude u tijesnoj konkurenciji s Courtoisom... Postoji mogucnost i da Chelsea namjerava prodati Courtoisa Real Madridu tako da u Asmiru vide zamjenu, ja samo ponavljam, nisu ga dzaba platili 12 miliona da sjedi na klupi 90% utakmica, a i nije taj Courtois sad nesto da ga se ne moze skinut s gola ako odigra par losih utakmica, Begovic samo treba cekati svoju sansu 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
tužno i žalosno, sa sportskog stanovišta. tek napunio 28 godina i digo ruke od svega, "na klupu i u padže"
mislim, ne smije mu se ništa prebaciti, od para se živi, vjerovatno su mu drugi davali znatno manje, ali u sportu ima i drugih kriterija osim para. ko zna šta je tu sve u pitanju!
mislim, ne smije mu se ništa prebaciti, od para se živi, vjerovatno su mu drugi davali znatno manje, ali u sportu ima i drugih kriterija osim para. ko zna šta je tu sve u pitanju!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 13 jul 2015, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Citam malo forume, navijaci Chelsea odusevljeni... Kaze jedan da se pravo zabrinuo jer 7 dana nisu imali najboljeg rezervnog golmana na svijetu.

- theboss_RD07
- Kontakt:
budite realni, on tamo može stati na go samo ako lokomotiva pregazi belgijanca, ili mu klavir padne na glavu
jeb.iga, šteta je zbog reprezentacije, ostalo je svejedno
jeb.iga, šteta je zbog reprezentacije, ostalo je svejedno
Nije ni dan u klubu a vec je br. 1 

Sretno Asmire, nije mala stvar biti clan engleskog prvaka
Ja vjerujem u Asmira i znam da ce se uspjeti izboriti i sa ovim, u karijeri najvecim, izazovom.
Iako mnogi misle da je "poletio" za parama i prihvatio klupu, ja se ne bih slozio jer znam koliko je ambiciozan i da uopste tako ne razmislja
Sretno Asmire, nije mala stvar biti clan engleskog prvaka
Ja vjerujem u Asmira i znam da ce se uspjeti izboriti i sa ovim, u karijeri najvecim, izazovom.
Iako mnogi misle da je "poletio" za parama i prihvatio klupu, ja se ne bih slozio jer znam koliko je ambiciozan i da uopste tako ne razmislja
FORZA MARŠAL !!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sretnooooo Majstoreeee Beg

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Po mom misljenju napravio je ogromnu gresku sto se tice igracke strane jer nece se nabraniti onoliko koliko je potrebno da bude u formi, sa finansijske strane odlican potez.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
ma begovic ce braniti sve utakmice do kraja sezone i biti prvi golman, jer ce se onaj kurtoa povrijediti na pola godine sad na pripremama

Nosi i Edin cener pa klupahodža je napisao/la:Nije ni dan u klubu a vec je br. 1
Sretno Asmire, nije mala stvar biti clan engleskog prvaka![]()
Uglavnom izgleda Asmir pošao njegovim stopama, možda se previše druži sa Edinom na pripremama pa ovaj lože utiče na njega
Dobro za Begovića sa finansijske strane, za nas navijače vrlo loše jer će repka ispaštat, ali mislim da je slične pare mogao dobiti i u nekom klubu gdje bi mogao biti prvi izbor.
https://instagram.com/p/5E7DTNipo5/?tak ... ejeditrice
Znaci to je to.U svakom slucaju sretno Bega
Bit ce mi jako zao njega gledati na klupi ali nista se ne zna, mozda Asmir bude uzivao mnogo vecu minutazu nego sto mi predpostavljamo.
Znaci to je to.U svakom slucaju sretno Bega
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
edoo3 je napisao/la:https://instagram.com/p/5E7DTNipo5/?tak ... ejeditrice
Znaci to je to.U svakom slucaju sretno Bega![]()
Bit ce mi jako zao njega gledati na klupi ali nista se ne zna, mozda Asmir bude uzivao mnogo vecu minutazu nego sto mi predpostavljamo.
potpisujem izjavu. Pravo mi zao a et moze biti svega....
Sretno Bega
Ne bi on dosao u klub ako bi vec sada znao da ce igrati samo u kupovima.Za razliku od ostalih nece se on zadovoljiiti klupom , siguran sam u to.Momak je dovoljno pametan i ambiciozan i sigurno je dobro razmislio o promjeni kluba.Ne kazem ni da ce igrati kao u Stoke ali da ce izboriti solidnu minutazu ne sumnjam ni sekunde.

Ne bi on dosao u klub ako bi vec sada znao da ce igrati samo u kupovima.Za razliku od ostalih nece se on zadovoljiiti klupom , siguran sam u to.Momak je dovoljno pametan i ambiciozan i sigurno je dobro razmislio o promjeni kluba.Ne kazem ni da ce igrati kao u Stoke ali da ce izboriti solidnu minutazu ne sumnjam ni sekunde.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- sagitarius
- Kontakt:
Ovo je ona tipicna bosanska prica, od neceg negativnog pod svaku cijenu napraviti pozitivino, ma koliko to nemoguce bilo.Chelsea ga je plati 12 miliona jer to mogu, imaju para i zele dobrog golamana kao rezervu u slucaju da se Courtois povredi , druga stvar kakav Courtois u Real, sto valjas glupost, kad ce De Gea preci u Real.DevilsAdvocate je napisao/la:Sta serete svi, Begovic je uvijek bio ambiciozan momak i to mu je pomoglo dosta da napreduje u karijeri on jednostavno hoce novi izazov, da vidi koliko moze, a i sigurno ne bi dolazio u Chelsea niti bi ga Chelsea platio 12 mil € da od njega ne ocekuju da brani i da bude u tijesnoj konkurenciji s Courtoisom... Postoji mogucnost i da Chelsea namjerava prodati Courtoisa Real Madridu tako da u Asmiru vide zamjenu, ja samo ponavljam, nisu ga dzaba platili 12 miliona da sjedi na klupi 90% utakmica, a i nije taj Courtois sad nesto da ga se ne moze skinut s gola ako odigra par losih utakmica, Begovic samo treba cekati svoju sansu
Bega je ambiciozan i borit ce se da bude prvi golman, al tesko, izuzetno tesko ce biti...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
SjeverniVjetar
Begovic jer ovim potezom oslabio reprezentaciju, jer mi nemamo ni priblizno kvalitetnu zamjenu, to je svima jasno. Prvi kiks u reprezentaciji (npr Izrael), koji napravi kao rezerva Chelsea, moze se oprostiti sa reprezentativnom karijerom. Razapece ga navijaci.
Da se razumijemo, ovo nema veze s tim je li ga podrzavam, naravno da ga podrzavam, ovo je realnost. Nadam se da ce se izboriti za mjesto prvog golmana, ali ovaj potez predstavljati kao nesto dobro i pozitivno, je cisto samoobmanjivanje.
Da se razumijemo, ovo nema veze s tim je li ga podrzavam, naravno da ga podrzavam, ovo je realnost. Nadam se da ce se izboriti za mjesto prvog golmana, ali ovaj potez predstavljati kao nesto dobro i pozitivno, je cisto samoobmanjivanje.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 13 jul 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
SjeverniVjetar
Tako je !sagitarius je napisao/la:[
Ovo je ona tipicna bosanska prica, od neceg negativnog pod svaku cijenu napraviti pozitivino, ma koliko to nemoguce bilo.Chelsea ga je plati 12 miliona jer to mogu, imaju para i zele dobrog golamana kao rezervu u slucaju da se Courtois povredi , druga stvar kakav Courtois u Real, sto valjas glupost, kad ce De Gea preci u Real.
Bega je ambiciozan i borit ce se da bude prvi golman, al tesko, izuzetno tesko ce biti...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Dok je Murinjo vodio Real vidjelo se kako tretira golmane, Begovic ako se dokaze bolje od Belgijanca, njemu je prvih 11 sigurno.
Manchester United!
Haj skupice vise nastupa od Džeke u Cityu svakako 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], husrefbeg, Lynx, tuzlanskinacin i 36 gostiju.