jaludovolimte je napisao/la:Koliko dobijamo od transfera Begovića?
Od njega i Casillasa po 20.000, sića
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jaludovolimte je napisao/la:Koliko dobijamo od transfera Begovića?
Sta li ce tek biti u Dortmundu u trecem pretkoluinvincible1921 je napisao/la:Moja članska će biti do kraja sedmiceama sta je s tim janjetom, kad ce se znati sta se podrazumijeva pod tim
![]()
![]()
![]()
Eo sad citam da je u madjarskoj havarija za kartama ...svi hoce da gledaju Zelju
Stvarno se nadam da janje koje je nedavno spomenuo @neandertalac nije vezano za Dzeku. Nadam se da je nesto drugo u pitanju, bar sam ja to tako shvatio. Janje bi trebalo da bude nesto sto je u klubu uradjeno ili se radi na tome, a Dzeko bi trebao biti bonus na sve to ???tm8782 je napisao/la:To je tocorleone87 je napisao/la:Hajde Dzeko parafiraj.., kad parafira bice i janje
Bolji je bio Miro nego ovi svi golmani.Velahalve je napisao/la:A Miroslav Kružikfedeltafrotta je napisao/la:sigurno si onda zaboravio Karića![]()
Sta je onda u pitanju ?Neandertalac je napisao/la:Onda nisi dobro upucentm8782 je napisao/la:Meni izgleda da je ovo janje sto pominje neandretalac ustvari Dzeko. Jer koliko sam upoznat danas ne bi trebalo biti nekih desavanja.DaBogda me demantovali iz kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema đzeko veze sa ovim niti bilo koji igracboccaccio je napisao/la:Stvarno se nadam da janje koje je nedavno spomenuo @neandertalac nije vezano za Dzeku. Nadam se da je nesto drugo u pitanju, bar sam ja to tako shvatio. Janje bi trebalo da bude nesto sto je u klubu uradjeno ili se radi na tome, a Dzeko bi trebao biti bonus na sve to ???tm8782 je napisao/la:To je tocorleone87 je napisao/la:Hajde Dzeko parafiraj.., kad parafira bice i janje
BACITE SUPLJU NON STOP OSVJEZAVAM OCI MI ISPADOSEboccaccio je napisao/la:E onda je sve kako ocekujem
Mozda, generalni.godrina je napisao/la:Nema veze sa igracima, nesto u vezi stadiona neka tribina ili sponzor nema trece ??
ja sam mislio da imas informaciju ali eto cekamo na informaciju. nista nam drugo ne preostajeboccaccio je napisao/la:@CARSON
Ne znam stvarno nista posebno, samo po prici ocekujem da to nije eventualna prodaja Dzeke, nego da se radi o nekim drugim stvarima vezano za klub, da li je generalni sponzor ili nesto takvo u pitanju, zaista nemam pravu informaciju, mozemo bacati suplje, ali zvanicno iz kluba jos nista evo nema, a ako je danas to nesto, do sada bi se vjerovatno objavilo. Nemam pojma fakat. Svi nesto cekamo, evo danima, valjda onda to nesto i bude. Nego sam se prosto zabrinuo kad @neandertalac to objavi, a po portalima prica o Dzeki, pa rek'o nije valjda to to. Bio bi razocaran da se meso okrece na raznju radi Dzekine prodaje a da su u klubu to cekali, pa sam zato pitao. Nadam se necemu drugom. To bi onda licilo na puno ozbiljniji rad kluba, od samog cekanja da se Dzekinjo proda.
E, yebi ga ti... Malo si se zezn'oMinjore je napisao/la:Sta li ce tek biti u Dortmundu u trecem pretkoluinvincible1921 je napisao/la:Moja članska će biti do kraja sedmiceama sta je s tim janjetom, kad ce se znati sta se podrazumijeva pod tim
![]()
![]()
![]()
Eo sad citam da je u madjarskoj havarija za kartama ...svi hoce da gledaju Zelju
Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921 i 30 gostiju.