Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kanarinac je napisao/la:ma sto bi narod rekao vidi se da ovaj ima p€derski ukus,od biranja kragnica do sranja dizajner obicna curica jedino sto ovaj dres izvlaci je najljepsa boja,i najljepsi grb sreca pa ovaj p€derski dizajner nema pravo mijenjati boje bojim se da bi nam dres bio boje duge
Imali smo nike, sve selekcije sa Haadom su jednoobrzano obučene, dresovi se prave nama ne skidaju se sa lagera, naš bordo dres je predobar a bijeli ima simboliku sa ovih 5 linija, dres nisi vidio uživo, nit možeš ti suditi valja li ili ne valja, najbolje da nam daju ko repki s lagera da nosimo mi i još 10 ekipa isti dres, imamo najpovoljnije uslove sa Haadom i možemo tražiti isporuke kad nam se digne ****, on sutra dostavi, sponzore mijenjat svako 10 dana on ih napravi na dresu, nike ti pošalje kolko misle da ti treba pa se ti snalazi do kraja sezone, i jesi ikad čuo za kupujmo domaće, jebote i nike i Adidas pored našeg brenda. Rast će i on ko i klub, ima mana. I hajd mi objasni kave veze ima imanje para sa brendom kojeg nosiš??ulinsky je napisao/la:Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.
Zašto ne uzmete Nike/Adidas? Jeste da će dresovi biti skuplji, ali brend je brend.
Potpisujem, koliko puno smo tekmi važnih dočekali a na lageru nema dresova, jer nam nije isporučeno i kad treba da se zaradi onda nema ništa.Lik je ovdje samo mijenja majice , trenerke, dresove i sve je drama ušminkano, meni je OK SAMO NASTAVI BRO, mogu se uvažavati neki detalji, treba predlagati a ne sve kuditijurisicduska je napisao/la:Imali smo nike, sve selekcije sa Haadom su jednoobrzano obučene, dresovi se prave nama ne skidaju se sa lagera, naš bordo dres je predobar a bijeli ima simboliku sa ovih 5 linija, dres nisi vidio uživo, nit možeš ti suditi valja li ili ne valja, najbolje da nam daju ko repki s lagera da nosimo mi i još 10 ekipa isti dres, imamo najpovoljnije uslove sa Haadom i možemo tražiti isporuke kad nam se digne ****, on sutra dostavi, sponzore mijenjat svako 10 dana on ih napravi na dresu, nike ti pošalje kolko misle da ti treba pa se ti snalazi do kraja sezone, i jesi ikad čuo za kupujmo domaće, jebote i nike i Adidas pored našeg brenda. Rast će i on ko i klub, ima mana. I hajd mi objasni kave veze ima imanje para sa brendom kojeg nosiš??ulinsky je napisao/la:Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.
Zašto ne uzmete Nike/Adidas? Jeste da će dresovi biti skuplji, ali brend je brend.
sarajlija je napisao/la:Jos malo braco i sutra pocinje spektakl karta je kupljena idemo ludo, idemo jako.... 1946 <3......., samo molim boga da bude vrijeme fino jer sad evo gledam oblacno, pomalo grmi...
...... ' bem te poznane !!
kanarinac je napisao/la:nemojte plasiti ljude sa strana koji sutra dolaze pred utakmicu nema ulaznica,cuj nema ne zajebajite
Ne mogu ljudi da shvate da mi toliko brzo dobivamo nove sponzore da nam treba firma koja ce reagovati odmah i azuriratipitarlOOk je napisao/la:Potpisujem, koliko puno smo tekmi važnih dočekali a na lageru nema dresova, jer nam nije isporučeno i kad treba da se zaradi onda nema ništa.Lik je ovdje samo mijenja majice , trenerke, dresove i sve je drama ušminkano, meni je OK SAMO NASTAVI BRO, mogu se uvažavati neki detalji, treba predlagati a ne sve kuditijurisicduska je napisao/la:Imali smo nike, sve selekcije sa Haadom su jednoobrzano obučene, dresovi se prave nama ne skidaju se sa lagera, naš bordo dres je predobar a bijeli ima simboliku sa ovih 5 linija, dres nisi vidio uživo, nit možeš ti suditi valja li ili ne valja, najbolje da nam daju ko repki s lagera da nosimo mi i još 10 ekipa isti dres, imamo najpovoljnije uslove sa Haadom i možemo tražiti isporuke kad nam se digne ****, on sutra dostavi, sponzore mijenjat svako 10 dana on ih napravi na dresu, nike ti pošalje kolko misle da ti treba pa se ti snalazi do kraja sezone, i jesi ikad čuo za kupujmo domaće, jebote i nike i Adidas pored našeg brenda. Rast će i on ko i klub, ima mana. I hajd mi objasni kave veze ima imanje para sa brendom kojeg nosiš??ulinsky je napisao/la:Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.
Te reklame na dresu, prezimena igraca ne stampa proizvodjac dresa vec klub. To da mozemo dobiti naruceno bilo kad si upravu, donekle. Pogledaj Dinamo i Zvezdu, ugovor sa Pumom, drama dresovi, svake sezone novi dizajn, Puma obezbjedila iste dresove od pionira do prvog tima, nikad nisu imali problema sa tom dostavom robe jer da su imali sigurno ne bi suradjivali ovako dugo. Onda pogledaj kod nas situaciju, od pionira kadeta juniora pa do prvog tima sve razlicite garniture, sve nesto pomijesano da Bog sacuva, na treningu prvog tima pola igraca nosi razlicitu opremu, onda na slikama kad vidis tu opremu isto kao da smo neki tim iz afrike kome je neki klub iz urugvaja donirao svoju staru opremu.... To je to sto mene bode, kao sto rece ovaj gore, BREND. To je ono sto moras odrzavat i pored svih sportskih i ovih poslovnih uspjeha.jurisicduska je napisao/la:Imali smo nike, sve selekcije sa Haadom su jednoobrzano obučene, dresovi se prave nama ne skidaju se sa lagera, naš bordo dres je predobar a bijeli ima simboliku sa ovih 5 linija, dres nisi vidio uživo, nit možeš ti suditi valja li ili ne valja, najbolje da nam daju ko repki s lagera da nosimo mi i još 10 ekipa isti dres, imamo najpovoljnije uslove sa Haadom i možemo tražiti isporuke kad nam se digne ****, on sutra dostavi, sponzore mijenjat svako 10 dana on ih napravi na dresu, nike ti pošalje kolko misle da ti treba pa se ti snalazi do kraja sezone, i jesi ikad čuo za kupujmo domaće, jebote i nike i Adidas pored našeg brenda. Rast će i on ko i klub, ima mana. I hajd mi objasni kave veze ima imanje para sa brendom kojeg nosiš??ulinsky je napisao/la:Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.
Zašto ne uzmete Nike/Adidas? Jeste da će biti skuplji, ali brend je brend.
A da konacno pocnes citati? napisali smo minimalno 10 puta,ali minimalno znacifundament je napisao/la:hoce li neko konaco napisat kolika je cijena sjevera za one koji NISU clanovi??
MortemHz je napisao/la:A da konacno pocnes citati? napisali smo minimalno 10 puta,ali minimalno znacifundament je napisao/la:hoce li neko konaco napisat kolika je cijena sjevera za one koji NISU clanovi??
Zeni damuFrancescoTotti je napisao/la:Karta čekirana, vidimo se sutra na sjeveru![]()
ps- samo da ne bude da ni mi nemamo svoje adute![]()
A s druge strane, neka nama kise. Kad je kisa dobijamosarajlija je napisao/la:Jos malo braco i sutra pocinje spektakl karta je kupljena idemo ludo, idemo jako.... 1946 <3......., samo molim boga da bude vrijeme fino jer sad evo gledam oblacno, pomalo grmi...
...... ' bem te poznane !!