FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitarlOOk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 13 jul 2015, 16:07

evo ni ovi iz Lecha ne mogu da vjeruju šta je Puzi izjavio :rol: :rol:

slika
Mosa RajvoSa

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 jul 2015, 16:10

Hoce biti prijenos na areni u Hr nemaju Face ?

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 13 jul 2015, 16:12

OOOOOOOOO VOLIM TE SARAJVOOOOOOO EEEEEEEEEEE EBEM TE POZNANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 13 jul 2015, 16:35

kanarinac je napisao/la:ma sto bi narod rekao vidi se da ovaj ima p€derski ukus,od biranja kragnica do sranja dizajner obicna curica jedino sto ovaj dres izvlaci je najljepsa boja,i najljepsi grb sreca pa ovaj p€derski dizajner nema pravo mijenjati boje bojim se da bi nam dres bio boje duge
:rol: :thumbup:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

ulinsky
Kontakt:

Post Postao/la ulinsky » 13 jul 2015, 16:38

Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.

Zašto ne uzmete Nike/Adidas? Jeste da će dresovi biti skuplji, ali brend je brend.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 jul 2015, 16:47

ulinsky je napisao/la:Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.

Zašto ne uzmete Nike/Adidas? Jeste da će dresovi biti skuplji, ali brend je brend.
Imali smo nike, sve selekcije sa Haadom su jednoobrzano obučene, dresovi se prave nama ne skidaju se sa lagera, naš bordo dres je predobar a bijeli ima simboliku sa ovih 5 linija, dres nisi vidio uživo, nit možeš ti suditi valja li ili ne valja, najbolje da nam daju ko repki s lagera da nosimo mi i još 10 ekipa isti dres, imamo najpovoljnije uslove sa Haadom i možemo tražiti isporuke kad nam se digne ****, on sutra dostavi, sponzore mijenjat svako 10 dana on ih napravi na dresu, nike ti pošalje kolko misle da ti treba pa se ti snalazi do kraja sezone, i jesi ikad čuo za kupujmo domaće, jebote i nike i Adidas pored našeg brenda. Rast će i on ko i klub, ima mana. I hajd mi objasni kave veze ima imanje para sa brendom kojeg nosiš??
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jul 2015, 16:51

Kakva je ovo kragna :O :O

Baš sam se radovao novom dresu cc nisam zadovoljan..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 jul 2015, 17:13

Jos malo braco i sutra pocinje spektakl karta je kupljena idemo ludo, idemo jako.... 1946 <3.... :cool: ..., samo molim boga da bude vrijeme fino jer sad evo gledam oblacno, pomalo grmi... :kafa: ...... ' bem te poznane !! :opaopa:
04.10.2009 !!

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 jul 2015, 17:18

jurisicduska je napisao/la:
ulinsky je napisao/la:Imate para, u usponu ste, totalna pozitiva. Otkud to da još forsirate ovaj HAAD? Koji ni na šta ne liči.

Imali smo nike, sve selekcije sa Haadom su jednoobrzano obučene, dresovi se prave nama ne skidaju se sa lagera, naš bordo dres je predobar a bijeli ima simboliku sa ovih 5 linija, dres nisi vidio uživo, nit možeš ti suditi valja li ili ne valja, najbolje da nam daju ko repki s lagera da nosimo mi i još 10 ekipa isti dres, imamo najpovoljnije uslove sa Haadom i možemo tražiti isporuke kad nam se digne ****, on sutra dostavi, sponzore mijenjat svako 10 dana on ih napravi na dresu, nike ti pošalje kolko misle da ti treba pa se ti snalazi do kraja sezone, i jesi ikad čuo za kupujmo domaće, jebote i nike i Adidas pored našeg brenda. Rast će i on ko i klub, ima mana. I hajd mi objasni kave veze ima imanje para sa brendom kojeg nosiš??
Potpisujem, koliko puno smo tekmi važnih dočekali a na lageru nema dresova, jer nam nije isporučeno i kad treba da se zaradi onda nema ništa.Lik je ovdje samo mijenja majice , trenerke, dresove i sve je drama ušminkano, meni je OK SAMO NASTAVI BRO, mogu se uvažavati neki detalji, treba predlagati a ne sve kuditi :nene:
Mosa RajvoSa

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2015, 17:19

sarajlija je napisao/la:Jos malo braco i sutra pocinje spektakl karta je kupljena idemo ludo, idemo jako.... 1946 <3.... :cool: ..., samo molim boga da bude vrijeme fino jer sad evo gledam oblacno, pomalo grmi... :kafa: ...... ' bem te poznane !! :opaopa:

Ja jutros uzimao kartu ,red se uhvatio.Kakva je danas situacija. :?:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2015, 17:20

Bice ovo sutra 20+. Danas bas guzva, kad radnica otvori onu ladicu s lovom kesa k'o u prici. :urnebes:
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 jul 2015, 17:20

nemojte plasiti ljude sa strana koji sutra dolaze pred utakmicu nema ulaznica,cuj nema ne zajebajite
Samo Sarajevo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2015, 17:22

kanarinac je napisao/la:nemojte plasiti ljude sa strana koji sutra dolaze pred utakmicu nema ulaznica,cuj nema ne zajebajite

Ko kaze da nema karti. :idea:

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 13 jul 2015, 17:22

pitarlOOk je napisao/la:

Potpisujem, koliko puno smo tekmi važnih dočekali a na lageru nema dresova, jer nam nije isporučeno i kad treba da se zaradi onda nema ništa.Lik je ovdje samo mijenja majice , trenerke, dresove i sve je drama ušminkano, meni je OK SAMO NASTAVI BRO, mogu se uvažavati neki detalji, treba predlagati a ne sve kuditi :nene:
Ne mogu ljudi da shvate da mi toliko brzo dobivamo nove sponzore da nam treba firma koja ce reagovati odmah i azurirati :) :)
Salu na stranu, ali fakat je jedan od razloga zasto HAAD je da je za razliku od velikih kompanija uvjek na raspolaganju i prilagodjava se nasim zeljama.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jul 2015, 17:23

Zašto ne uzmete Nike/Adidas? Jeste da će biti skuplji, ali brend je brend.
Te reklame na dresu, prezimena igraca ne stampa proizvodjac dresa vec klub. To da mozemo dobiti naruceno bilo kad si upravu, donekle. Pogledaj Dinamo i Zvezdu, ugovor sa Pumom, drama dresovi, svake sezone novi dizajn, Puma obezbjedila iste dresove od pionira do prvog tima, nikad nisu imali problema sa tom dostavom robe jer da su imali sigurno ne bi suradjivali ovako dugo. Onda pogledaj kod nas situaciju, od pionira kadeta juniora pa do prvog tima sve razlicite garniture, sve nesto pomijesano da Bog sacuva, na treningu prvog tima pola igraca nosi razlicitu opremu, onda na slikama kad vidis tu opremu isto kao da smo neki tim iz afrike kome je neki klub iz urugvaja donirao svoju staru opremu.... To je to sto mene bode, kao sto rece ovaj gore, BREND. To je ono sto moras odrzavat i pored svih sportskih i ovih poslovnih uspjeha.
10 timova da ima dresove kao mi.... pa zasto onda pola, ma sta pola, cijela europa koristi Nike/adidas/puma opremu? Jer je to brend!
A pored toga svog nekog imena, na stranu neosporan kvalitet, i ljepotu tog dresa...

Oprostite sto sam ovoliko zapeo za ove dresove, ja sam zaljubljenik u dresove, sve skoro imam od svetinje, kupit ću i ovaj bijeli, al ja sam stvarno bas razocaran, ocekivao sam puno valjda sam imao i razloga,. a dobio sam: 'ma hajde nek je naše'
Ali šta je tu je, nama je još dvije godine sa Haadom, nadam se da će sljedeće sezone biti dosta ljepši
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2015, 17:31

fundament je napisao/la:hoce li neko konaco napisat kolika je cijena sjevera za one koji NISU clanovi??
A da konacno pocnes citati? napisali smo minimalno 10 puta,ali minimalno znaci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2015, 17:32

MortemHz je napisao/la:
fundament je napisao/la:hoce li neko konaco napisat kolika je cijena sjevera za one koji NISU clanovi??
A da konacno pocnes citati? napisali smo minimalno 10 puta,ali minimalno znaci
:urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2015, 17:33

FrancescoTotti je napisao/la:Karta čekirana, vidimo se sutra na sjeveru :salut:

ps- samo da ne bude da ni mi nemamo svoje adute :thumbup:
slika
Zeni damu :ljepota: :tokralju: :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

klasicnimahalac
Kontakt:

Post Postao/la klasicnimahalac » 13 jul 2015, 17:36

sarajlija je napisao/la:Jos malo braco i sutra pocinje spektakl karta je kupljena idemo ludo, idemo jako.... 1946 <3.... :cool: ..., samo molim boga da bude vrijeme fino jer sad evo gledam oblacno, pomalo grmi... :kafa: ...... ' bem te poznane !! :opaopa:
A s druge strane, neka nama kise. Kad je kisa dobijamo :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2015, 17:36

Kopenhagen je uz vas, samo jako momci :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, Hajdeee, HariTz, MokraKifla, Posejdon i 90 gostiju.