NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Gori si ti od njeg,sto na svaku provokaciju pomislis da je neka osoba iz viteza pisala... 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
Pa ove godine ce se mislim bas Vitez i Travnik ganjati za poziciju 10.Rivalsto komsije ima to svoje.Dobro momak gore ocito nije upoznat s otpatcima kako kaze.Fedja Dudic doveden kao otpadak iz Zelje te godine je bio strijelac lige.Pa Nusmir Fajic nije hodati znao kad je dosao pa bio u Travniku itekakav igrac i drugi strelac lige te sezone,napravio odlicnu karijeru kasnije.Pa Deni Simeunovic pa Popovic Casio itd...Sve su to igraci koje je Travnik niodakle dovodio.I Travnik igra deceniju ovu ligu svidjalo se nekom ili ne.FanVitez je napisao/la:Gori si ti od njeg,sto na svaku provokaciju pomislis da je neka osoba iz viteza pisala...
A ovo za sigurno ispadanje Travnika je smjesno vise i objasnjavati ljudima.Ko prati ligu zna.Travnik i Pirota su institucije Premijer lige.
Bez njih ova liga bi izgubila dio sebe sigurno...
-
- Kontakt:
to sto je bio strijelac druge lige ne znaci da je posebno dobar da je tako kako vi kazete nebi ga sarajevo tek tako otpisalo te se divlje lige ne broje a ja sam spomenuo to zato sto me zanimalo sta vam je sa veznim igracem ne znam sto iz konteksta izvlacite na svadju imate vi napadace ne trebaju vam plakala nekakva ja pitam sta je sa zadnjom linijom jer vam je i curic otisao a njih dvojica su koliko sam upoznat dugo godina igrali skupa a sada nema nijednoga a nisam vas kanton 

- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa realno curic i nije neka steta sto je otisao, ima njih jos koji trebaju da idu, ti ako iole pratis NK Travnik znao bi ko su zamjene malog Varupe.najvecinavijac je napisao/la:to sto je bio strijelac druge lige ne znaci da je posebno dobar da je tako kako vi kazete nebi ga sarajevo tek tako otpisalo te se divlje lige ne broje a ja sam spomenuo to zato sto me zanimalo sta vam je sa veznim igracem ne znam sto iz konteksta izvlacite na svadju imate vi napadace ne trebaju vam plakala nekakva ja pitam sta je sa zadnjom linijom jer vam je i curic otisao a njih dvojica su koliko sam upoznat dugo godina igrali skupa a sada nema nijednoga a nisam vas kanton
-
- Kontakt:
ma pratim ja travnik prije sam tu zivio zato me i interesuje a vidim da si upoznat sa stanjem u klubu ko jos treba otici po tvojoj procjeni istina je to i onda bi trebali dovesti jos igraca
-
- Kontakt:
Jel ovo Novi Travnik igra svoje utakmice na Piroti il sam ja šta pogrešno skonto?
Kakve su nam šanse da ostanemo? Kolko sam upratio nije ekstreman odliv igrača bio e sad jel to dobro vićemo.
Jel bila ta skupština? Ako je može li ko reći jel šta bitno bilo
NAPRED TRAVNIK
Kakve su nam šanse da ostanemo? Kolko sam upratio nije ekstreman odliv igrača bio e sad jel to dobro vićemo.
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Novi Travnik ce igrati domace utakmice na Piroti. Sanse za opstanak su dobre, vecina igraca je ostala plus ova pojacanja, plus sto se Durak oporavio, mislim da je sasvim dovoljno. Skupstina nije jos bila a kad bude znat ce se sve, radit ce se na tome da se sto prije ide u privatizacuju.Matemotika je napisao/la:Jel ovo Novi Travnik igra svoje utakmice na Piroti il sam ja šta pogrešno skonto?
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
U Travnik je povratnik brazilac Adrianu Guerra Strack. Također ekipi su pristupila i dva mlada igrača FK Sarajeva osamnaestogodišnji Anđušić Nemanja i devetnaestogodišnji Kobiljar Rijad, te dvadesetogodišnji Mekić Nedim iz FK Željezničara.
BSMO jer sutra necu biti u prilici da cestitam.
BSMO jer sutra necu biti u prilici da cestitam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imate 4 nasa igraca na posudbi :
Andjusic
Kobiljar
Plakalo
Kouadio
Sretno vam u novoj sezoni i da nam ostanete u ligi
Andjusic
Kobiljar
Plakalo
Kouadio

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SamoTravnik
- Kontakt:
Hvala.MortemHz je napisao/la:Imate 4 nasa igraca na posudbi :
Andjusic
Kobiljar
Plakalo
Kouadio

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znamo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moram vas pratiti ove sezone jako dobro 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pozdrav,
Jucer sam bio na turniru u Vitezu, 1.pol treba samo da se zaboravi. 2. pol kad je ovaj Aleksic(mislim da se tako zove) usao na stopersku poziciju da je doslo do stablizacije. Bez njega mi ne mozemo da igramo, nemamo sigurnosti u odbrani.
Zatim ova pojacanja sto su dosla, smatram da Njemanja Andzusic i Alem Plakalo zatim Geremy, mogu nesto doprinjeti ekipi. Mali Kobiljar jucer baca dres i ide odma u slacionicu, nisam ga ni vidio na urecenju pehara za druru mjesto, takav igrac nikad nece postici nesto ako ponizava svoju ekipu na taj nacin.
Mi imamo kvalitet u napadu ali mana nam je sto nemamo odbranu, bio sam na svakoj pripremnoj utakmici i stvarno ako vako budemo igrali da necemo igrati medju najbolji slijedecu sezonu. Nadam se da ce uprava naci neko zamjenu za Aleksica koji ne igra protiv Sirokog zbog crvenih.
Jucer sam bio na turniru u Vitezu, 1.pol treba samo da se zaboravi. 2. pol kad je ovaj Aleksic(mislim da se tako zove) usao na stopersku poziciju da je doslo do stablizacije. Bez njega mi ne mozemo da igramo, nemamo sigurnosti u odbrani.
Zatim ova pojacanja sto su dosla, smatram da Njemanja Andzusic i Alem Plakalo zatim Geremy, mogu nesto doprinjeti ekipi. Mali Kobiljar jucer baca dres i ide odma u slacionicu, nisam ga ni vidio na urecenju pehara za druru mjesto, takav igrac nikad nece postici nesto ako ponizava svoju ekipu na taj nacin.
Mi imamo kvalitet u napadu ali mana nam je sto nemamo odbranu, bio sam na svakoj pripremnoj utakmici i stvarno ako vako budemo igrali da necemo igrati medju najbolji slijedecu sezonu. Nadam se da ce uprava naci neko zamjenu za Aleksica koji ne igra protiv Sirokog zbog crvenih.
FK Sarajevo. NK Travnik.
- SamoTravnik
- Kontakt:
A gledaj jednu stvar, taj momak ako se nastavi bahato ponasati vjerovatno nece nikad zaigrati pa prema tome sa tim stvarima nek se on opterecava, sto se tice stoperske pozicije dosao je jos jedan igrac ali ime ce biti naknadno objavljeno, mislim da ce nam prva utakmica biti stvarno teska jer pored Aleksica jos 2 igraca nemaju pravo igrati ali pokusat ce se to "zakrpiti" pa sta Bog da, mislim da imamo finu ekipu, sad je opet do njih koliko ce se dati jer znamo da mi nikad nemamo konstantno dobru igru nego toplo/hladno, nikad ne znas na cemu si. Stpit se do nedelje pa vidjeti sta i kako.tarrepl je napisao/la:Pozdrav,

Podpisani ugovori jucer na godinu dana sa igracima Sarajeva. 

FK Sarajevo. NK Travnik.
Kakva je konkurencija u ofanzivi u Travniku, da li će ovi momci moći dobiti priliku kakvu zaslužuju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da ce Koudio i Plakalo biti standardni igraci. Mozda se nadje i Andjusic tu.hilmo je napisao/la:Kakva je konkurencija u ofanzivi u Travniku, da li će ovi momci moći dobiti priliku kakvu zaslužuju?
Ofanziva nije problem u Travniku ove sezone vec defenzivna igra.

FK Sarajevo. NK Travnik.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ekipa Travnika od danas je bogatija za još jednog kvalitetnog igrača, u defanizivnom dijelu. Riječ je o Emrahu Hasanhodžiću, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za "Željezničar", "Bosna" Visoko, "Jedinstvo" Bihać, te "Igman"iz Konjica.
To je taj sto sam spominjao neki dan.
A sto se tice defanzive mislim da je i to problem prvo kolo.
To je taj sto sam spominjao neki dan.
A sto se tice defanzive mislim da je i to problem prvo kolo.
Ispadate ove sezone 100% nista niste kvalitetno doveli u odnosu na vitez koji uradio kompletnu reorganizaciju tako da vam se ne piše dobro. Vitez je najviše potrošio para sad za ovu sezonu tako da ozbiljno razmišlja o ostanku i vise nego ostanku s vama sretan put u 1 federalnu želim isto sto ste vi nama pustili zajedno sa premijerom kantona Kad smo se borili za opstanak . Koji ste vi travnicani primitivci uvijek će Mo sad bit ispred vas . I josbjednom hvala premijeru i Vama stručnom stožeru sto ste nam ga zabili.
delegat je napisao/la:Ispadate ove sezone 100% nista niste kvalitetno doveli u odnosu na vitez koji uradio kompletnu reorganizaciju tako da vam se ne piše dobro. Vitez je najviše potrošio para sad za ovu sezonu tako da ozbiljno razmišlja o ostanku i vise nego ostanku s vama sretan put u 1 federalnu želim isto sto ste vi nama pustili zajedno sa premijerom kantona Kad smo se borili za opstanak . Koji ste vi travnicani primitivci uvijek će Mo sad bit ispred vas . I josbjednom hvala premijeru i Vama stručnom stožeru sto ste nam ga zabili.
Aj vise ne valjaj gluposti razne... ne stignem ispraviti sve gluposti koje ti napises... prati klub i suti

TH 1950
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.