FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Što bi kike rekao prvi red drugi djep krompiir
Bolje da se spremaju za Budapest nego sto ovako raju zezaju i loze!mukitmovac je napisao/la:Ovdje jedan il dva lika znaju sta se desava, ostali samo nabadaju kao i ja i ti, super kad javi da je nesto bilo, e tad vjerujcala je napisao/la:Samo lozite raju bezveze, ili recite sta se desava ili zadrzite za sebe.
Ne zna niko jer se ne desava nistamukitmovac je napisao/la:Ovdje jedan il dva lika znaju sta se desava, ostali samo nabadaju kao i ja i ti, super kad javi da je nesto bilo, e tad vjerujcala je napisao/la:Samo lozite raju bezveze, ili recite sta se desava ili zadrzite za sebe.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ocekujem vcrs vijest na zvanicnoj: "FK Željezničar vrši otkup janjadi"
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
mukitmovac
- Kontakt:
Desava se jedino to oko Dzeke, cccc beveze raju furaju.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Kako smo poceli sa ovim janjadima, krenut ce prodaja kurbana u fan shopu . 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa super je napisao da će krajem maja biti to na šta ovi misle. i trebalo je, ali sad bi stvarno trebalo...
ponedjeljak, utorak sam rekaoSenad1921 je napisao/la:19TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jos da nisi izrada, pa kada kazes ponedjeljak da ces zvati bilo bi ok...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ono što ja znam se tiče sponzora, sad ne zna se hoće li biti generalni ili obični. I ne znam to preko nekog iz kluba, nego preko nekih drugih ljudi koji imaju veze sa tim potencijalnim sponzorom. Mislim da Neandertalac ima istu info samo možda sa druge strane 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da prije tekme ce se znati. Nemojte biti dosadni vise.
Ne treba da euforija izlapi prije tekme same, vec pred tekmu. Sutra uostalom igra Sarajevo, ne treba im stvarati dodatni pritisak iako su se ovi Poljaci nalozili da ih zigu kako na terenu tako na tribinama.
Trebat ce mnogo janjadi pred revenas sa Madarima. Dodite ranije malo na tekmu..

Ne treba da euforija izlapi prije tekme same, vec pred tekmu. Sutra uostalom igra Sarajevo, ne treba im stvarati dodatni pritisak iako su se ovi Poljaci nalozili da ih zigu kako na terenu tako na tribinama.
Trebat ce mnogo janjadi pred revenas sa Madarima. Dodite ranije malo na tekmu..
Nesto u vezi stadiona??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
realno totalno svejedno kad je riječ o gostovanju u evropi koje je za tri dana. kome se ide morao je već isplanirati, odvojiti pare, slobodne dane, uplatiti se može i sutra ali je realno kasno da se odlučiš da ideš...DzoleZeljo je napisao/la:Da prije tekme ce se znati. Nemojte biti dosadni vise.
Trebat ce mnogo janjadi pred revenas sa Madarima. Dodite ranije malo na tekmu..![]()
Imate na zvanicnoj informaciju.
O putu u Budimpestu.
O putu u Budimpestu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Koliko je para bilo potrebo za mađarsku, putovanje (troskovi) + karta tamo sto se kupi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
90 KM je put i karta preko udruženja, ovdje moraš kupiti kartu (odnosno vaučer s kojim ćeš tamo dobiti kartu).
Obzirom da imamo jedno 200 marketing strucnjaka ovdje na temi, evo prilike da se prijave.
Oglas na zvanicnoj!
Oglas na zvanicnoj!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@ChWilla - Ne govorim o ovoj tekmi vec o uzvratu kada cemo imati uz "povoljan" rezultat, vjerujem ako padne adekvatan dogovor, duplu priliku za slavlje..
Zato samo opusteno, **** sve price dok ne bude crno na bijelo...
Zato samo opusteno, **** sve price dok ne bude crno na bijelo...
mislim da nije to ideja. a neće puno ni pomoći ako rezultat ne bude dobar...
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.