???Nantess je napisao/la:Forumasi da znate, krenulo je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
- Neandertalac
- Kontakt:
Od slatkog. Coseta.Nantess je napisao/la:Forumasi da znate, krenulo je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dobro moj lijepi pitaru. Ja ti samo kažem sa su momci željni sukobaRuleHz je napisao/la:Isto kao sto Grbavicom setaju Ultrasi Ferencvaros... Jooj svakvih likova i osoba. Vjerovatno sidju u grad jednom sedmicno i to Subotom navece pa se nadju pricati da seta neko gradom. Setaju, skoro isto kao sto.i vi setate od Sebilja do M.Dvora.lazar je napisao/la:Momci šetaju gradom već 2 dana. Rega ljudi
Ne, zovi maskirane sa ciglana nek se pokazuHigh je napisao/la:Ako zagusti, onda pozvati vojnu jedinicu zvanu Leteći medvjedi.
20 pitara na njih 100 bi ih uzelo. Ne znaju oni kako ovi sa gorice barataju sa sataricamaNeandertalac je napisao/la:Bgmi meni ovi djeluju dosta ozbiljno, iskusna organizovana grupa, pa su i sacekuse vjerovatno provaljene. Npr posaljes dvije cure, hodaju, izvidjaju...RN87 je napisao/la:Gdje je ovaj Bistričanin, hoće li izaći ti Lehovi na ulice konačno, kisnemo
Ne vjerujem da su bas tako naivni, a sudeci po nekim informacijama da bi ih prebio, otjerao, oteo trans, sta vec radite, treba vas min stotinjak na njih pedeset jer su ovi vecinom svi u treningu.
Tu brojnost ne pomaze...
Pite,osvijetlajte obraz Bosne,kao i 92...hebite im mamu,nek vas zapamte za citav zivot 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne znam jos kakav je omjer bio, al su ih raznijeli..pijanBabo je napisao/la:Ne, zovi maskirane sa ciglana nek se pokazuHigh je napisao/la:Ako zagusti, onda pozvati vojnu jedinicu zvanu Leteći medvjedi.
20 pitara na njih 100 bi ih uzelo. Ne znaju oni kako ovi sa gorice barataju sa sataricamaNeandertalac je napisao/la:Bgmi meni ovi djeluju dosta ozbiljno, iskusna organizovana grupa, pa su i sacekuse vjerovatno provaljene. Npr posaljes dvije cure, hodaju, izvidjaju...RN87 je napisao/la:Gdje je ovaj Bistričanin, hoće li izaći ti Lehovi na ulice konačno, kisnemo
Ne vjerujem da su bas tako naivni, a sudeci po nekim informacijama da bi ih prebio, otjerao, oteo trans, sta vec radite, treba vas min stotinjak na njih pedeset jer su ovi vecinom svi u treningu.
Tu brojnost ne pomaze...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Consider it doneemirzlaTu je napisao/la:Pite,osvijetlajte obraz Bosne,kao i 92...hebite im mamu,nek vas zapamte za citav zivot
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po ovim komentarima ispade da su im pitari piccku obrijali, ali haj ga znajNeandertalac je napisao/la: Ne znam jos kakav je omjer bio, al su ih raznijeli..
Izgleda da su normalni navijaci dobili u tome je problem.pijanBabo je napisao/la:Po ovim komentarima ispade da su im pitari piccku obrijali, ali haj ga znajNeandertalac je napisao/la: Ne znam jos kakav je omjer bio, al su ih raznijeli..Svakako su sve lovacke
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisu buraz, imam info iz prve ruke. Al satrali ih, bukvalno...pijanBabo je napisao/la:Po ovim komentarima ispade da su im pitari piccku obrijali, ali haj ga znajNeandertalac je napisao/la: Ne znam jos kakav je omjer bio, al su ih raznijeli..Svakako su sve lovacke
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Rekoh ja njima ovo je Balkan. Fair play ne postoji, a oni se smiju. Budale ne kontaju da neće ni vidjeti sa koje strane udara.
Ima li ko kakav pouzdan info sta je bilo i ko je najeb'o?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Eto gore ti je @Neandertalac odgovorio.Sabinho je napisao/la:Ima li ko kakav pouzdan info sta je bilo i ko je najeb'o?
Sad vas samo vehabije mogu izvaditi ekstremizmom kakvim
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jedan poljak je najebo, u hitnoj je
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Convicts1988
- Kontakt:
Mislim da će tek sutra biti uzavrelo, tuča i krvavih glava . Oni se hrane tučama, belajima i krvlju, bilo da daju il prime batine, navikli su.
Samo da napomenem da je revanš u Poljskoj, pitari .
Samo da napomenem da je revanš u Poljskoj, pitari .
Valja ici gore ljudi, gore je revans. Nije se trebalo ovo desiti, ako bude iz cista mira pogotovo. Zao mi momaka sto planiraju ici u Poljsku ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslat cu ti pm kada dodjem kuciSabinho je napisao/la:Ima li ko kakav pouzdan info sta je bilo i ko je najeb'o?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Samo da pozdravim tuzlanske dusebriznike
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ko zna nek napiše ne mora u detalj samo ishod.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, primussucks i 21 gost.