Je l' ti razumijes razliku izmjedju Vogosce i grada Sarajeva?Cuspajz je napisao/la:ma ovo je 0 da bi im se neko divio ,izasli ispred hotela njih 100 i galame u ponoc sta je tu cilj ,svaka ozbiljna navijaka grupa bi sa 100 prve ekipe drzala crtu u perfieriji nekog grada ,ipak ocegledno je da hz ne mogu ovo iznijeti sami i moraju se ukljuciti i drugi zna se ko
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- invincible1921
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Rekoh ja treba ocekivati odgovor, nisu ovi bezveze.Armala je napisao/la:Poraz. Da ne kazem brutalan
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@rodjenisa
svaka ti cast!
svaka ti cast!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Par slika okolnih automobila u Vogi:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma pusti brate. Isto za karte moras 10x napisati. Kazem liječe se od onog sto su dobili na Bascarsiji.MortemHz je napisao/la:Je l' ti razumijes razliku izmjedju Vogosce i grada Sarajeva?Cuspajz je napisao/la:ma ovo je 0 da bi im se neko divio ,izasli ispred hotela njih 100 i galame u ponoc sta je tu cilj ,svaka ozbiljna navijaka grupa bi sa 100 prve ekipe drzala crtu u perfieriji nekog grada ,ipak ocegledno je da hz ne mogu ovo iznijeti sami i moraju se ukljuciti i drugi zna se ko
Evo ne znam..
Razočarali ste
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Bogami pobjegose Horde....

Po ko zna koji put,mala skupina momaka izvan Sarajeva
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Topnike ni ne čujemo u zadnje vrijemetopnik1 je napisao/la:Razočarali ste

Nisi upućen napusti diskusiju.
Evo ne znam..
Eto me brate Doe treba mi 10 minuta, ako treba sve izbjeglice iz mahale da dignem samo reci.DoeTz je napisao/la:Provjerene info sad gledao s prozora, grupica Poljaaka je trenutno u Tuzli u Hotelu u Slavinovicima

Horde zarobile tenk na glavnoj raskrsnici
breakin news, bacaju poljsku nejac lavovima

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- wadethegreat
- Kontakt:
Zato sto se pisu dezinformacije. Ne znate kolko koga ceka jedini koji ista znaju su oni koji su bili tamo.pijanBabo je napisao/la:sta da prestanu !??wadethegreat je napisao/la:Ja mislim da bi se trebalo presteta pisati ovdje o ovome sutra ce se sve znati.
PISI SVE STO ZNAS !
treba sutra da izadjem vani da ubije neko vjeru u meni sto nisam znao gdje se nalaze poljaci... pisi te braco sve sto znate
I meni se cini da smo porazeni u Vogsci. @Mortem brate znamo ja i ti razliku izmedju vogosce i sehera al ne znaju drugi. Ko ce ostat ziv od domacih grupa a i ovih regionalnih
sta da napisem a da ne budem krivo protumacen. Na ovom ne smije ostat!!!!!!!!

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Bogami pobjegose Horde....![]()
sta mu se pravdas?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- invincible1921
- Kontakt:
Taman sam to poso da napisemMortemHz je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Bogami pobjegose Horde....![]()

=\_1921_/=
Pogledah nekoliko snimaka i ja ne mogu nikako skontati o kakvoj superiornosti Poljskih huligana pojedinci besjede.
Izasli ljudi pred hotel,poceli divljat i zapalili nekoliko baklji na prvoj raskrsnici,nekoliko ljudi se skupilo,bacilo sta na njih,oni krenuli prema njima,ljudi iskulirali i to je to.Covjek bi rekao ratna zona,ono nista posebno ako se pogleda na ova tri snimka sto neko ubaci.
Nekako mi sad ispadaju ko jos vece pi.ckice..
Izasli ljudi pred hotel,poceli divljat i zapalili nekoliko baklji na prvoj raskrsnici,nekoliko ljudi se skupilo,bacilo sta na njih,oni krenuli prema njima,ljudi iskulirali i to je to.Covjek bi rekao ratna zona,ono nista posebno ako se pogleda na ova tri snimka sto neko ubaci.
Nekako mi sad ispadaju ko jos vece pi.ckice..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
ZaLe98 je napisao/la:Topnike ni ne čujemo u zadnje vrijemetopnik1 je napisao/la:Razočarali ste![]()
Nisi upućen napusti diskusiju.
U Londonu je gospoda

Ma zezam se, samo da sve žive glave ostanu, a treba toj stoci policiju poslat, ako i njih ne bi istukli

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Sta mislite da pustimo vehabije na njih ?
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Koliko vidim duplo manje Hordi,a izasli na crtu...za svaki respectesprit24 je napisao/la:I meni se cini da smo porazeni u Vogsci. @Mortem brate znamo ja i ti razliku izmedju vogosce i sehera al ne znaju drugi. Ko ce ostat ziv od domacih grupa a i ovih regionalnihsta da napisem a da ne budem krivo protumacen. Na ovom ne smije ostat!!!!!!!!

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Čitam na klixu ostaje njihova ruka pomirenja.
Bez zezancije sutra se opet nastavlja. Horde će se vec veceras lagano skupljat ovo sutra posutat. Policija ionako ku*ac. Lagano samo
Bez zezancije sutra se opet nastavlja. Horde će se vec veceras lagano skupljat ovo sutra posutat. Policija ionako ku*ac. Lagano samo
Evo ne znam..