valjda je bitan grad sarajevo a report istog je par razbijenih poljskih noseva.

Ma neki fazoni "killing machine" i slicno,ja sam mislio ljudi jedu malu djecu.SPY je napisao/la:Baš to, u gluha doba noći uhvatili se ****.arhimed89 je napisao/la:Pogledah nekoliko snimaka i ja ne mogu nikako skontati o kakvoj superiornosti Poljskih huligana pojedinci besjede.
Izasli ljudi pred hotel,poceli divljat i zapalili nekoliko baklji na prvoj raskrsnici,nekoliko ljudi se skupilo,bacilo sta na njih,oni krenuli prema njima,ljudi iskulirali i to je to.Covjek bi rekao ratna zona,ono nista posebno ako se pogleda na ova tri snimka sto neko ubaci.
Nekako mi sad ispadaju ko jos vece pi.ckice..Zna i budala da se teško može skupit 100 ljudi koji bi napravili neku reakciju naspram njih. U ponoć, no way. Vidjet ćemo ih sutra ako ih ne deportuju u toku noći. Koliko god oni ludi bili, mi na domaćem terenu možemo 100x biti luđi. Samo nek ne padne mrtva glava, nek se pobiju malo ha ya da se ima šta gledat.
Koriste letve,nozeve,stolice,kamenje..ma bezveze nista toNeshaFCB je napisao/la:Još jedan dokaz koliko je policija smotana i kakva je bezbjednosna situacija u Bosni i Hercegovini.
I iskreno ne vidim čemu objavljivanje da je neko pjevao pred džamijom Srbija i te stvari... Očekujem video od onoga ko je to izrekao, jer mislim da su takve stvari obično napušavanje.
I neki brljaju stvari, Lehovi ne koriste ladno oružje. To su potpisali na Poznanjskoj konvenciji, internet navijači trebali bi to znati.
I nadam se da će sport pobjediti, jer ljudski život je vrijedniji od svega.
Convicts1988 je napisao/la:Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste![]()
![]()
ProdatBernardBarnjak je napisao/la:Convicts1988 je napisao/la:Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste![]()
![]()
sta ti pricas? vama nestao udarni trans u sred bijela dana u sred zenice![]()
DoeTz je napisao/la:Sutra vam znaci dolazi grupa odavde od oko 60 momaka, 19-25 godina...
Dzoni je li treba nekog zaklati da bi tebi porasli u ocima?Dzoni je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:[BUJRUM SVI U SARAJ'VO MAJKU IM NJIHOVU ,BUJRUM NI PRVI NI ZADNJI KOJI CE POLOMITI ZUBE NA OVIM LJUDIMA I U OVOM GRADU.jELKI NEKO MISLI DA CEMO MI STARIJI SJEDITI U KUCUMA I GLEDATI DIVLJAKE KAKO RUSE NAS GRAD ....BUJRUM SUTRA U SARAJ'VO SVI
Ja evo prvi priznajem da ne smijem.
Ne nakon ove caps lock recenice.![]()
Steta sto Poljaci ne citaju,nista od ovoga nebi bilo veceras.
Vogosca nije u gradu Sarajevu livado neobrazovanaConvicts1988 je napisao/la:Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste![]()
![]()
Ako smo u tom fazonu veca muda su pokazale Viole kad su zakuhale u centru Sarajeva.Dzoni je napisao/la:@Sabinho imal tebi smisla ovo sto ovaj pise matere ti?
konacno neko ko promislja svojom glavomjohnnyyK je napisao/la:s obzirom da je riječ o više nego istreniranim huliganima, nije slučajnost da su izvršili grupaciju u Vogošći naprimjer, a ne u strogom centru Sarajeva ili makar blizu centra...Očigledno su tu iz samo jednog razloga, da se dobro pošaketaju i ako je moguće, da se tako izrazim, "posrame" navijače domaćeg kluba...Nisam upoznat sa informacijama, ali izgleda da je ovo dobro zamišljena i uspješna akcija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.