FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Red je da sutra reagujete.
Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor...
Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor...
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Sa opcine vogosca vam je pola sjevera pa ne znam kakve veze ima sto nije centar grada. I opet ste imali podtsku TM iz vogosce.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma **** te selfi, vidjecemo kakvi cete tamo vi biti na ulici, sta se palis koji klinac, ja bih volio da ste ih zgazili da ne mogu na tekmu sutra otic, sto niste sjeli u auta i pomogli raji tamo, lahko je drkat na tastaturi.breskva je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Lechovci zasad pokazali hrabrost, vidjecemo Horde gore, sutra ce jos biti zanimljivije.
Hrabrost doći u ponoć u grad koji je od Sarajeva preko 10KM i praviti belaj nad okolnim stanovništvom?
Pa veća je hrabrost Vogošćana što su izašli iz svojih kuća i stali pa makar i batine dobili.
Takvi kao ti bi stojali u kući i bacali selfie.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nema brate nista sutra... sto je bilo bilo je vcrs... sutra ih kordon murije sprovodi na stadion i nazad... tako da...topnik1 je napisao/la:Hordaši nemojte iznevjerit sutra
svaka cast momcima koji su stali na crtu... nije sram izgubiti u borbi... sram je predati se bez borbe... ako se ikako moze definisati ko je zijanio...
"Trenutno u prijemnoj ambulanti imamo 6 navijača koji konsantno krvare", kratko su kazali za ****.ba iz KUM-a.
Moglo bi sutra biti svega, ako se murija na vrijeme ne organizuje
Poljacima se mora priznat da imaju damu
Moglo bi sutra biti svega, ako se murija na vrijeme ne organizuje
Poljacima se mora priznat da imaju damu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
pazi zi pojedinih bubuljičara štrumfovskih kako se to ismijava a sutra da stane pred JEDNOG polajak pao bi na koljena i down pipe ...
i nevjerovatno je kako su neki glupi i ograniceni, lehovi su dosli u GRAD i dobili batine, VOGOŠĆA NIJE GRAD VEĆ PREDGRAĐE isto kao da mi odemo u predgrađe beograda , neko naselje , u 12 izadjemo iz hotela zapalimo koju baklju, razbijemo izlog,, udarimo kojegg momka koji naidje i pricamo kako smo pravili belaj po BEOGRADU
i nevjerovatno je kako su neki glupi i ograniceni, lehovi su dosli u GRAD i dobili batine, VOGOŠĆA NIJE GRAD VEĆ PREDGRAĐE isto kao da mi odemo u predgrađe beograda , neko naselje , u 12 izadjemo iz hotela zapalimo koju baklju, razbijemo izlog,, udarimo kojegg momka koji naidje i pricamo kako smo pravili belaj po BEOGRADU

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Strašno koliko neki svršavaju na sve ovo što se dešava u Vogošći. Ja bolesti u pm. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
koliko je sati?vlakanje je napisao/la:koliko je kilometara od centra sarajeva do vogosce?
koliko je kilometara od poljske do vogosce?
Bili 10 minuta u Vogosci na cesti i eno ih u hotelu.
- anonymousHD
- Kontakt:
Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.
Biće bolje, još veće batine ćete dobiti u Poljskoj, jbg. Grad ne znate braniti.
I da odeš tako u Beograd, za desetak minuta vas ne bi bilo na mapi, jer bi došli, branili bi svoju državu, smešno.
I da odeš tako u Beograd, za desetak minuta vas ne bi bilo na mapi, jer bi došli, branili bi svoju državu, smešno.
prije bih rekao mudrost jer su znali gdje dolaze i gdje ce odsjesti i da tu nece biti veceg otpora a mogu se skupiti neki "poeni"...jer sta zna ostali svijet koliko je vogosca udaljena od centra grada ili koliko navjaca sarajeva tu ima.. plus sutra ce sigurno oni kasniti na utakmicu tako da nema tu prilike za napad osim ako ne bude grupica ili pojedinci u gradu u toku dana.rob do bagro je napisao/la:Lechovci zasad pokazali hrabrost, vidjecemo Horde gore, sutra ce jos biti zanimljivije.
ovi sto kilometre spominju realno gledajuci i navijaci bilo kojeg kluba kad odu u goste a imas 100+ ljudi koji su spremni za tucu jos kasno dodjes, vecim mjestima osim Sa ili Vogosce bi bilo tesko u 1 poslije ponoci skupiti ljude..po meni ovo odlicno od HZ i ostalih iz Vogosce ako su pomogli 20-25 momcica na troduplo jaceg protivnika...
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Razguli boliduanonymousHD je napisao/la:Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
.anonymousHD je napisao/la:Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 jul 2015, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ti znas ko je sta radio po drugim dijelovima grada. Seres iz Zenice a nisi svjestan da su se ovi od hotela Sunce u Vogosci pomakli do autobuske stanice, sto je udaljenost od 100m.
Kakav lik.
Kakav lik.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- anonymousHD
- Kontakt:
Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris

Nije mi drago, već je žalosno što ne znate braniti ni grad, a ni našu državu.
koji grad?anonymousHD je napisao/la:Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.
imali ste prije rata SMEŠNU priliku vise puta pa ste ispadali SMEŠNI i svaki put dobijali po nosu, ja u beogradu, ja u sarajevu... eanonymousHD je napisao/la:Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.
vogošća nije SARAJEVO ljakse
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Vidi ovoga pacenika uzivio se da su devedesete, gledaj mu pricu.anonymousHD je napisao/la:Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
.anonymousHD je napisao/la:Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris![]()
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 jul 2015, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
boliduSaurman je napisao/la:Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 13 gostiju.