Kad jaganjci utihnusz21 je napisao/la:sta vam je ba yebla vas rijeka ovo je ZELJEZNICAR forum pravi se pa nek se pravi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
prisutanod1964
Re: FK Željezničar
hahaha, nisu nego sta vam se napalili se na Rijeku mozda ne znaju da im je vlasnik italijanski milioner pa tako prave stadion 
bit ce janjeeee haha
bit ce janjeeee haha
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Nije, lokacija Rujevica, ako poznaješ grad Rijeku.Elegant je napisao/la:Na Grbavici jedva da ima prostora za glavni stadion a ne ovo sve.
P.S. Gdje je ovaj "mali" stadion sto se pravi kod njih, naspram glavnog ?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
-
BlueFamily
- Kontakt:
Nakon vecerasnjih informacija ,brze od portala ima veliki nakloncorleone87 je napisao/la:Torlak Ildin![]()
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
al bas svijumi svaka mu castBlueFamily je napisao/la:Nakon vecerasnjih informacija ,brze od portala ima veliki nakloncorleone87 je napisao/la:Torlak Ildin![]()
![]()
![]()
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"STIGLI SU DO KUMA DOSTA NASIH IMA" 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Cuo sam da su EPF napali? Jel to istina ?Ajzea je napisao/la:"STIGLI SU DO KUMA DOSTA NASIH IMA"
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
"brzi sam od fedje krvavca i irfana nefica"
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne sirite dezinformacije sta vam je
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Momak prenio koji je sve ovo što znamo, svaki video koji smo pogledali i svaku sliku koju smo otvorili. Daj Bože da nije ništa, niko sretniji od mene..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ljudi lupaju sve redom, autobus kojim su došli su slupali, narod u vogošći ne spava.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Hajd sve može proći, ali što su svoj autobus slupali, trudim se da skontam ali ne ide nikakoPeterski je napisao/la:Ljudi lupaju sve redom, autobus kojim su došli su slupali, narod u vogošći ne spava.
- corleone87
- Kontakt:
Nije im dao sofer da muziku pustaju..Ajzea je napisao/la:Hajd sve može proći, ali što su svoj autobus slupali, trudim se da skontam ali ne ide nikakoPeterski je napisao/la:Ljudi lupaju sve redom, autobus kojim su došli su slupali, narod u vogošći ne spava.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
fedeltafrotta je napisao/la:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo balavurdija moze dizat ove poljake ,stara raja zna u cemu je fol al et. Pravite od njih neke robote yebo te ba ko da su hulkova familija.
I samo za raju u cosku okreci u istom ritmu.
I samo za raju u cosku okreci u istom ritmu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
volim te zeljo !!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovom Torlaku treba jednu dobru samarcinu svezati.
**** li ga lajk
**** li ga lajk
- samogrbavica
- Kontakt:
Ako mislis na Ildina, pa dijete ...lazar je napisao/la:Ovom Torlaku treba jednu dobru samarcinu svezati.
**** li ga lajk
KHAJ PRICE
Ma ovaj što lijepi slike i klipove i što širi dezinformacije.
Trenutno korisnika/ca: Corcaigh, DoktorXabaras, Hrasno15, VibeTribeX i 55 gostiju.