Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

jestamaji
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 09:12

federer je popustio znatno nakon drugog seta a novak je odigrao dovoljno dobro da dobije, ali je za moj ukus igrao ipak previše pasivno, imao je veliki broj prilika za izaći na mrežu i zakucati loptu nakon dubokih lopti, sve je to propustio i nastavio sa osnovne linije. OK, jasno je da je to njegova igra ali kad možeš zabit balon onda ge zabij! sa druge strane mu je return izvrsno funkcionisao, prije svega dužina returna (a i ostalih udaraca) je bila impresivna, to je bio onaj WOW faktor u njegovoj igri juče.

kao što većina veli, šteta za federera, ali meni je bila još veća šteta što se meč poslije onakva dva vrhunska seta rasplinuo

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2015, 09:26

jestamaji je napisao/la: a ana je pozitivna osoba, blesava i tvrdoglava, ali pozitivna, valjda je zato većina na njenoj strani, a i ne izgleda loše, šeto jes jes :mrgreen:
ali šta će joj onaj švajnštajger? :shock: :crazy: :mrgreen:
i ja se pitam... ajde da je rojs, gece, podolski ali švajni je ružan ko konj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 13 jul 2015, 14:40

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:nema to veze što je srbin... ana je srpkinja pa je vole uvijek navijački za nju bez obzira ko je rivalka (pod uslovom da nije domaća)
WTA i ATP nisu isto. Na ATPu su rivalstva uvek bila izrazhenija i uz puno vishe strasti.
Djokovic ne mozhe da dobije respekt koji zasluzhuje jer je napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku iz Istochne Evrope, koji ne ume da se ponasha skladno sportu kojim se bavi i poziciji koju ima. Isto tako, on je rival dvojici od top5 tenisera ikada, koji su pre pocheli da dominiraju i koji su miljenici vecinskog dela teniskih fanova, novinara i publika shirom sveta.
Muk u Londonu nakon njegove pobede juche to pokazuje. To je jednostavno tako, bez da bude ikakva mitomanija ili teorija zavere.

slika

Cuj napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku pa mora bit kad jest sve to i ponasa se kao pasce po terenu i ne ponasa se ni blizu skladno sportom kojim se bavi :puke:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 15:03

par gemova prije kraja meča je počeo žestoko psovat. nisam skonto šta ja bilo, ali skoro cijeli game je probogaro :mrgreen:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 13 jul 2015, 16:31

Meni psovanje nikad ne smeta, ja kad igram tenisa ili lopte na terminu uvijek psujem, to je po meni dio sportske kulture a ovi fini zapadnjaci nek se gone u 3 PM sa svojim kaznama. I nisam uopće ljubitelj Novaka Đokovića tako da to nije razlog zašto ga branim.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 13 jul 2015, 16:45

Pa jeste seljacima psovanje dio sportske "kulture".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jul 2015, 16:48

VGS je napisao/la:Pa jeste seljacima psovanje dio sportske "kulture".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvini Engleski gospodine, al mi Balkanci kad se nerviramo psujemo, a nerviramo se kad gubimo. Sta kaze Jelena Jankovic, sva sreca pa stranci ne znaju naški :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 13 jul 2015, 16:52

Svejedno, to se ne moze nazvati sportskom kulturom. Uostalom to psovanje nece pomoci teniseru, moze samo dublje potonuti i Nole to zna. Njegovo psovanje se odnosilo na publiku koja ga je ometala pri servisu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 18:48

jestamaji je napisao/la:par gemova prije kraja meča je počeo žestoko psovat. nisam skonto šta ja bilo, ali skoro cijeli game je probogaro :mrgreen:
Mala grupa proRF malogradjana mu je dobacivala izmedju 1. i 2. servisa i "zvala" aute na chistim loptama - radi chega ih je i sudija opomenuo.

EdoMajka100 je napisao/la:Cuj napravljena slika o njemu kao arogantnom i bahatom liku pa mora bit kad jest sve to i ponasa se kao pasce po terenu i ne ponasa se ni blizu skladno sportom kojim se bavi :puke:
Pretpostavljam da imash toliko visoke kriterije i za ponashanje ostalih sportista, pogotovo npr. 1 Edina Dzeka. Je l' tako :?:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jul 2015, 19:27

Ma psuje i Murray. Ne vole ga jer je Srbin. Pustite suplju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 jul 2015, 19:32

Ne vjerujem da je zbog toga sto je Srbin.Mislim da je vise zbog toga sto su Federer i Nadal od ranije tu.Ljudi su ih zavoljeli ranije i to je to.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jul 2015, 19:32

Zbog cega navijaju za Wawrinku protiv njega?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 19:38

Greivis je napisao/la:Ma psuje i Murray. Ne vole ga jer je Srbin. Pustite suplju.
Ne vole ga jer je doshao kao 3. faktor, a vec su bile podeljene karte za dualistichki Fedal teniski svet + mu poreklo nije fancy + je imao neke ispade koji se tumache kao klovnovsko ponashanje.

Nema to veze sa tim shto je Srbin. Lendl nije bio Srbin, kao ni Navratilova, Azarenka takodje, Seles je to bila samo po pasoshu, pa su bili izrazito neomiljeni u zapadnim medijima i kod zapadne publike. Jednostavno, ne treba zaboravljati da je sam Zapad bio zhrtva antikomunistichhke histerije i propagande cca 50 godina, a da se to negde uvuklo u podsvest ljudima. ;)

Greivis je napisao/la:Zbog cega navijaju za Wawrinku protiv njega?
Jer je SW bio underdog. I to navijanje za Wawrinku protiv Djokovica nisi mogao da vidish na AO, vec samo na RG.

darker10 je napisao/la:Ne vjerujem da je zbog toga sto je Srbin.Mislim da je vise zbog toga sto su Federer i Nadal od ranije tu.Ljudi su ih zavoljeli ranije i to je to.
:thumbup:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 jul 2015, 19:54

stan je underdog i zato za njega navijaju svi koji ne gaje idolopoklonstvo prema jednom od velikih. svima ostalima poput mene kojima je i federera i nadala (dosadili su i bogu i narodu) a bogami i andyja i novaka puna kapa ostaju ti underdogsi. a meni je i simpatičan od trenutka otkako je rek'o mirki šta misli :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 20:19

jestamaji je napisao/la:stan je underdog i zato za njega navijaju svi koji ne gaje idolopoklonstvo prema jednom od velikih. svima ostalima poput mene kojima je i federera i nadala (dosadili su i bogu i narodu) a bogami i andyja i novaka puna kapa ostaju ti underdogsi. a meni je i simpatičan od trenutka otkako je rek'o mirki šta misli :mrgreen:

Upravo tako.

Big4 imaju i najvishe fanova i najvishe idolopoklonika, ali i najvishe h8era. Takav je zhivot, jbga.

Ali, na qrac mi ide sve to zapomaganje da se Djokovica "mrzi jer je Srbin". Pa se jedni kao zhale shto je to tako (srpski mediji i vajni analitichari, a u biti - nacionalisti), drugi (zagovornici fair playa, bon-tona i chega sve ne) to to objashnjavaju Djokovicevim primitivizmom (kad ono i drugi imaju manire slichne njemu - ali im se ne prekidaju servisi ili "zovu" auti), dok treci (nacionalisti iz redova naroda koji imaju otvorena pitanja sa Srbima) sigurno znaju da je to tako, jer jbga - svi su Srbi isti (=prevaranti, zlochinci, gnoj, itd.), pa samim tim to Novak i zasluzhuje, zar ne ... :rol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jul 2015, 20:24

VGS je napisao/la:Svejedno, to se ne moze nazvati sportskom kulturom. Uostalom to psovanje nece pomoci teniseru, moze samo dublje potonuti i Nole to zna. Njegovo psovanje se odnosilo na publiku koja ga je ometala pri servisu.
Njemu je ocigledno pomoglo jer je osvojio 9 grand slamova kladim se da je u osvajanju svakog psovao i sta ima tu lose? Traziti neku kulturu fol gospodski sport a u tom sportu neko sebi razbije reket od glavu neko od teren, neko psuje...

Zasto ne navijaju za Djokovica? Pa u zapadnom svijetu nisu bas popularni Srbi, Bosnjaci, Hrvati kao ni ovi istocnije od nas ne spadamo u te fancy popularne narode poput Spanaca, Amerikanaca, Francuza, Svicaraca i ostalih zapadnjaka a i publika je zapadnjacka jer realno svi Grand Slamovi se igraju u takvim zemljama.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 jul 2015, 00:05

to jest sigurno donekle tj poprilično tačno. da bi te na zapadu kao "istočnjaka" simpatizirali moraš ili biti totalna budaletina kao goran ili izgledati kao ana, a ako ne ispunjavaš te uslove onda si "welcome to the club onih otamo"!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 jul 2015, 01:54

Antipatičan je Novak mnogima, prije svega ponašanje na terenu...mimo toga je momak za 10 stvarno, a mnogima je možda i to antipatično što se previše trudi da ugodi svima

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 jul 2015, 02:12

Koga uopste briga sta misle ti snobovi sa tribina? Vjerujem da polovina ovih koji su sa tribina gledali finale Wimbledona ne zna ni pravila tenisa.

Njima su svi sportisti sa Balkana i slicnih regija neka niza rasa, bez obzira kako se ponasaju na terenu ili van njega. Mozes se Novak na glavu nasaditi, ali oni ce opet vise navijati za npr. Nadala jer je on Spanac, dakle kulturan covjek, iako cese pakas prije svakog servisa.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []