Saurman je napisao/la:Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći.
Vogošćani bez i jednog obilježja grupe Horde Zla ili FK Sarajevo. *
Saurman je napisao/la:Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći.
Glup si ko noga "Vogosca"Saurman je napisao/la:Horde podvijena repa se razbježaše po Vogošći.
Nije ovo sugradjanin, ovome je sugradjanin Hakala.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govorisanonymousHD je napisao/la:Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.
Biće bolje, još veće batine ćete dobiti u Poljskoj, jbg. Grad ne znate braniti.
I da odeš tako u Beograd, za desetak minuta vas ne bi bilo na mapi, jer bi došli, branili bi svoju državu, smešno.
Tako je, samo brani Sarajevo, a boli te **** što 10 minuta od tebe uništavaju celi grad, extra ste ljudi.MortemHz je napisao/la:Vogosca nije u Sarajevu papcino neobrazovana
dobro haveru rekao si 100 puta da vogosca nije u sarajevu, skontali smo.. sad reci da su vas poljaci razbili i mirna Bosna, niko ne provocira i nije sramota dobiti batine od ovih budala. sutra podrzite svoj klub i nadam se da ce te ih na terenu razguzitiMortemHz je napisao/la:Vogosca nije u Sarajevu papcino neobrazovanaanonymousHD je napisao/la:Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris![]()
Nije mi drago, već je žalosno što ne znate braniti ni grad, a ni našu državu.
al koji si ti bolid.anonymousHD je napisao/la:Pošteno, ali preko tastature se ne brani grad.MortemHz je napisao/la:Yebem li ti familiju za ovo sto pises i sto ti je drago gdje god da se desava,sve ti yebem pokvareno sta za svoje sugradjane govoris![]()
Nije mi drago, već je žalosno što ne znate braniti ni grad, a ni našu državu.
laz, bruku raje je iz grada otislo u vogoscu jer su dobili dojavu da su tamo lehovi, kakva crna murija vidis da su se tek sad angazovalicollector je napisao/la:e moje budale pricate a veze nemate, raja iz vogosce se tukla sa ovim huliganima i pokazala se kako treba, a ekipe iz grada nisu mogle proci preko Kobilje glave
Vogosca JESTE Sarajevo vazda bila i bice, reci za mjesto iz kojeg ti treba 10 min. do predsjednistva da nije Sarajevo je presmijesno. Veceras su zeljovci i pitari zajedno bili rame uz rame, lokalni klinci koji ne prave razliku kada su ove stvari u pitanjuPantelija je napisao/la:imali ste prije rata SMEŠNU priliku vise puta pa ste ispadali SMEŠNI i svaki put dobijali po nosu, ja u beogradu, ja u sarajevu... eanonymousHD je napisao/la:Samo izvlake pitari traže, daleko Vogošća, a Poljacima nije.
Biće bolje, još veće batine ćete dobiti u Poljskoj, jbg. Grad ne znate braniti.
I da odeš tako u Beograd, za desetak minuta vas ne bi bilo na mapi, jer bi došli, branili bi svoju državu, smešno.
vogošća nije SARAJEVO ljakse
Ne znaš ti šta je SarajevoConvicts1988 je napisao/la:Spustite se
DoeTz je napisao/la:Sta vam sve ljudi pisu, a vi mene napadate jutrosa ja vam opet dostavljam informacije
bubuljicava balavurdija koja e drkicu bacala na klipove polajaka na nekim livadicama, pa su danima pricali kako ce poljaci doci i setati seee gradom... kada su vidjeli da su ih nasi namlatili u gradu, nadali su se bilo cemu samo da im njihva vizija "poljske elite" ostane onakva kakvu su je gledali na youtube pa im je izlijetanje iz htela na njih 100 na 15.ak momaka , ito ne ŠAKAMA nego stolicama i palijama, vrhunac na koji ce bacati drkicu jedno 5 dana... jednsotavno BOLESTMuhamedTM je napisao/la:I vi se pitari palite na par levata (nije bitno iz koje skupine) radite svoj poso pa tek je prva runda ,satri te ih ko sis cevap.
Stvarno ste karinasi vi koji se slazete s poljacima yebli vas oni..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anex, AVNOJ, Beli98, Hajdeee, jurisicduska i 10 gostiju.