brile je napisao/la:Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kako njih 100 moze praviti havariju, ne mogu da vjerujem da se momentalno nije moglo skupit barem duplo vise Hordi da im J**+ kevu...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
kakav babo takav i tipijanBabo je napisao/la:Da se ne sere vise na ovu temu.
Ljudi su mogli doci iz Poljske u Vogoscu, vi niste mogli iz Sarajeva. Organizovano su patrorirali naseljem gdje je najvise Hordasa, plus treba dodati da Hotonj, KB i ostala bliza naselja su puna pitara i niko nije bio u stanju da se organizira. Pa ko koga jeebe ovdje ?
Ovi vasi sto se u fantomkama slikaju izigravaju neke huligane veceras su zakazali i to je sva prica.
Najgore od svega sto ti klosari i ostali, za par dana ce istovarati torbice zenama uz prijetnju nozevima.. a sad kada se trebaju ti nozevi koristiti da odbranis svoju imovinu (kucu, auto) nigdje ih. To je sva prica vecerasnja, znaci nemate muda i jaki ste samo na rijecima. Niste vi nikoga prebili vec su ljudi prebili vas , i prebice vas opet sutra i u Poljskoj. To je cinjenica.
I nije to samo do vas, da vas nesto omalovazavam, svaka nasa grupa bi isto prosla kao i vi veceras. Samo nema potrebe da se prica kako su poljaci najebali kad nisu... sretno sutra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
najblaze receno seres i pises gluposti... a sad cao...pijanBabo je napisao/la:Da se ne sere vise na ovu temu.
Ljudi su mogli doci iz Poljske u Vogoscu, vi niste mogli iz Sarajeva. Organizovano su patrorirali naseljem gdje je najvise Hordasa, plus treba dodati da Hotonj, KB i ostala bliza naselja su puna pitara i niko nije bio u stanju da se organizira. Pa ko koga jeebe ovdje ?
Ovi vasi sto se u fantomkama slikaju izigravaju neke huligane veceras su zakazali i to je sva prica.
Najgore od svega sto ti klosari i ostali, za par dana ce istovarati torbice zenama uz prijetnju nozevima.. a sad kada se trebaju ti nozevi koristiti da odbranis svoju imovinu (kucu, auto) nigdje ih. To je sva prica vecerasnja, znaci nemate muda i jaki ste samo na rijecima. Niste vi nikoga prebili vec su ljudi prebili vas , i prebice vas opet sutra i u Poljskoj. To je cinjenica.
I nije to samo do vas, da vas nesto omalovazavam, svaka nasa grupa bi isto prosla kao i vi veceras. Samo nema potrebe da se prica kako su poljaci najebali kad nisu... sretno sutra
Jarane ja ne smijem zaspat dok ne svane, ko zna na sta su oni sve spremniVolimTz je napisao/la:E to ti je pravo gostovanje buraz.suhakrpa je napisao/la:Ma ovi Poljaci nisu u dure nikako. Veceras je njih nekoliko doslo u mjesto gdje ja zivim (na pola puta izmedju Doboja i Zenice) i otisli su pred jednu kucu i poceli pricati nesto na poljskom. Naravno posto ih nista nismo razumjeli pokazali su nam da idemo za njima. Nekih 200 metara dalje su postavili nekoliko satora na nekoj livadi i odlucili (koliko smo mi shvatili) da tu provedu noc, te se sutra upute prema Sarajevu. Stalno su spominjali Sarajevo i pokazivali da zele spavati, vjerovatno su htjeli pitati da li je ta zemlja privatna i da li mogu ostati tu. Jedan stariji gospodin je ponajvise sudjelovao u toj "konverzaciji" dok su ostali samo stajali. Bilo je price da ih pozovemo da prespavaju u kucama, ali su se ljudi plasili da nece biti neke frke i ostavili smo ih da spavaju u tim satorima.
Sutra ce ovi neredi vjerovatno da se nastave od jutarnjih sati i molim Boga da niko ne nastrada. Takodjer ne sumnjam da ce se i Manijaci pridruziti Hordama ukoliko ovi budu pravili vece probleme.
Ima sve ovo skupa neki svoj šmek, poželio sam ove priče.
Inace ocekujem da ih Horde sutra poderu. Ako ne prije utakmica, onda na tribini.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja znam da ce samo policajci biti iznervirani. Valja njima nocnu radit.
Celik!3,2,2.
A kornjače? Što oni ne lemaju?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
dobro brate, vi ste ih rastavili na proste faktore.. toliko ste ih naguzili da ce od muke vratiti se u njemacku na baustelu pravo, nece imati obraza u domovinu da se vratePantelija je napisao/la:kakav babo takav i tipijanBabo je napisao/la:Da se ne sere vise na ovu temu.
eto nadam se da je lakse sada, ja sam realan samo.. da se sve ove nase grupe udruze pera im ne bi odbili ali haj
- BernardBarnjak
- Kontakt:
moze li se znati za koga navijas?pijanBabo je napisao/la:Da se ne sere vise na ovu temu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- anonymousHD
- Kontakt:
Hahahahhahaharob do bagro je napisao/la:Znaju manijaci za te strasne robijase kad su bjezali u muriju, ni dan danas ne znaju kako se robovi skupili za cas.brile je napisao/la:Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga![]()
Spustili ih Poljaci, sad ih i Zeničani spuštaju.
Zenica zna braniti svoj grad, mnogi to znaju.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zencu ima ko da brani robijasi huligani 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
HAHAHAAHAAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHA
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Tacno covjeka sramota kad vidi da se sugradjani ne trpe cak i kad je najpotrebnije. Sutra da se zarati, pisali bi, oj sta vam cetnici uradise oj oj... jadno do bola !!!
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Al' nemate ga kad i od koga braniti je li ta pricaanonymousHD je napisao/la:Hahahahhahaharob do bagro je napisao/la:Znaju manijaci za te strasne robijase kad su bjezali u muriju, ni dan danas ne znaju kako se robovi skupili za cas.brile je napisao/la:Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga![]()
![]()
Spustili ih Poljaci, sad ih i Zeničani spuštaju.![]()
Zenica zna braniti svoj grad, mnogi to znaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ja opet hocu da podsjetim da se ovde radi o jednoj od najjacih i najorganizovanijih huliganskih grupa na svijetu, momci iz VG su drzali crtu koliko toliko, u gradu su danas dobili batine poljaci, tako da i nije lose proslo sve, sutra je tek pravi ispit
ove tuzlake i zenicane ignorisite, sta znaju levati sta znaci tuca, ono naslo nama govort sta znaci branit grad
pored tm i hz samo jos jedna ozbiljna grupa urgira po bih, ovo ostalo (rz,f-tz itd..) korida.. Komsije sretno sutra i na terenu 
Zadnja izmjena: zubar, dana/u 14 jul 2015, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kako su ih posaketali?lazar je napisao/la:O čemu ba ti. Ljudi došli i posamarali ih ko djecu. Kad se sastanu grupe iz BiH panjevi i blokovi lete, a sa poljacima hoće na sake. Sutra imaju popravniarhimed89 je napisao/la:Ebena ekipa pravo.Uspjeli su cak da zastrase i djevojcicu na Balkonu koja je snimala.Urlanje,razbijanje vozila,i par izloga.solinas je napisao/la:ja vecih picki od ovih poljaka nisam vidio..
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha![]()
kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske![]()
Zatim trk na 20 ljudi u jedan sat u ponoc.Jesu li ovi Lech-ovci fakat jedna od jacih ekipa u Evropi.Killing masine a 20 ljudi im prislo i kamenuju ih
pregledao sam skoro sve snimke koji su objavljeni veceras kao i slike i ni na jednoj nisam vidjeo ni jedne sake osim jednog sala koje su horde uzele i jednog poljaka sa krvavom glavom,i usput poljske medije kako izvjestavaju da je jedan navijac izboden?
U vogosci ih izaslo stotinjak naspram 20-30 ljudi koliko sam mogao vidjeti i trebam biti fasciniran tim.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
manijakdokraja je napisao/la:Tacno covjeka sramota kad vidi da se sugradjani ne trpe cak i kad je najpotrebnije. Sutra da se zarati, pisali bi, oj sta vam cetnici uradise oj oj... jadno do bola !!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- anonymousHD
- Kontakt:
Pišeš gluposti.manijakdokraja je napisao/la:Tacno covjeka sramota kad vidi da se sugradjani ne trpe cak i kad je najpotrebnije. Sutra da se zarati, pisali bi, oj sta vam cetnici uradise oj oj... jadno do bola !!!
Prva Zenica bi došla u pomoć. Krv kad je bila potrebna, Zeničani su se odmah okupili, zato stfu!
balavci ba samo mogu tako pisat ko ovi pod-**** ,sva normalna raja tako razmisljamanijakdokraja je napisao/la:Tacno covjeka sramota kad vidi da se sugradjani ne trpe cak i kad je najpotrebnije. Sutra da se zarati, pisali bi, oj sta vam cetnici uradise oj oj... jadno do bola !!!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Jeste vi stvarno normalni, porediti obicne navijace, sa ekipama koje furaju hool fazon i kojih u SA maksimalno ima oko 150 ukljucujuci obje grupe zajedno?
I on sad poredi 5 manju Zenicu.
Gori sam ja sto mu repliciram.
Dobili su oni sto su trazili, a vidjecemo da li ce se I sutra prosetati gradom.
I on sad poredi 5 manju Zenicu.
Gori sam ja sto mu repliciram.
Dobili su oni sto su trazili, a vidjecemo da li ce se I sutra prosetati gradom.
Numquam Desistemus!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, Ferroviere1987, sakahuligana, Zaboljesutra i 22 gosta.