nisu mogli stići na vrijeme, imali su uviđaj kod mostarlićaza_zivot_cijeli je napisao/la:ja bi sve te indijance pohapsio i tako naplehao da im vise nikad u zivotu ne padne napamet povisiti ton a kamoli pravit belaj.
da budem jasan, bez ikakve razlike bili strani ili domaci huligani.
domaca policija, obavjestajna agencija,
sjedi 1!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a kako sam cuo ovi su u svom gradu bjezali od bbbChWilla je napisao/la:jašta bi. u nas (na cijelom balkanu) tuča na šake i nema. nije u beogradu u zadnjih 10 godina poginulo 15 ljudi u navijačkim obračunima na šake.Format je napisao/la:Daj ba sta ne moze niko u Eu na sake s njima,Delije bi ih ogulile
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
teško. ne znam, ali teško. bbb jesu prije ovoga svega sa mamićem imali preopasnu užu ekipu za na šake, ali opet mi to malo...
- akisarajevo92
- Kontakt:
- plavanacija
- Kontakt:
3 BiH drzavljanina na neuro hirurgiji, mnogo su **** poljaci, ali u na KUM-u su se ponasali kulturno bez incidenata(policojsko osiguranje), platili preglede uredno, jednom vilica sasjecena usili ga i kaze tatoo from Sarajevo. Imaju mudenzi i herciku, respect!!!Minjore je napisao/la:Ma ljudi su na otvorenom babaroge. Yebo mater organizovaniji im napadi nego kod pola
Premijerligaskih Klubova... Bilo je i momaka koji za Zelju navijaju tu..
@plavanacija haj sad pogledaj izvjestaj povrijedzenih
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
tacno tako. predmet sprdnje.ChWilla je napisao/la:nisu mogli stići na vrijeme, imali su uviđaj kod mostarlićaza_zivot_cijeli je napisao/la:ja bi sve te indijance pohapsio i tako naplehao da im vise nikad u zivotu ne padne napamet povisiti ton a kamoli pravit belaj.
da budem jasan, bez ikakve razlike bili strani ili domaci huligani.
domaca policija, obavjestajna agencija,
sjedi 1!
od ukupnog broja povrijedjenih 40% je policajaca. to govori o spremnosti i ozbiljnosti nasih policijskih snaga kojima kao gradjani kroz razlicita porezna opterecenja "placamo reket" za sigurnost. umjesto da su oni Josip Broz Tito na ulici njih napleha ko stigne.
lijepa milicija

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Ja samo ne kontam kakve veze imaju Poljaci sa FK Željezničar......to dolaze neka pojačanja iz Poljske? da to nije ono janje?
Ovi iz Poznanja zvali Delije 5vs5 Delije nisu htjele.. I na kraju Delije im sačekušu uradilea kako sam cuo ovi su u svom gradu bjezali od bbb
Evo ne znam..
-
manijakdokraja
- Kontakt:
IMAJU VEZE SA OVIM GRADOM !! TREBAM DA GLEDAM KAKO MI NAJBOLJI DRUG GUBI ZIVOT ZA ONO STO ISTINSKI VOLI? ZA SARAJEVO BI KRVI DAO KAO I JA ZA ZELJU! OVO JE NAPAD NA NAS GRAD A NE NA HORDE !ublehas je napisao/la:Ja samo ne kontam kakve veze imaju Poljaci sa FK Željezničar......to dolaze neka pojačanja iz Poljske? da to nije ono janje?
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ne rise matere ti.manijakdokraja je napisao/la:IMAJU VEZE SA OVIM GRADOM !! TREBAM DA GLEDAM KAKO MI NAJBOLJI DRUG GUBI ZIVOT ZA ONO STO ISTINSKI VOLI? ZA SARAJEVO BI KRVI DAO KAO I JA ZA ZELJU! OVO JE NAPAD NA NAS GRAD A NE NA HORDE !ublehas je napisao/la:Ja samo ne kontam kakve veze imaju Poljaci sa FK Željezničar......to dolaze neka pojačanja iz Poljske? da to nije ono janje?
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Ti misu usuti. Ti si se pokazao
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bolje vam je kupite clansku 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ne laprdaj! grad je napadnut 91. godine i napad je zavrsen 95. godine.manijakdokraja je napisao/la: IMAJU VEZE SA OVIM GRADOM !! TREBAM DA GLEDAM KAKO MI NAJBOLJI DRUG GUBI ZIVOT ZA ONO STO ISTINSKI VOLI? ZA SARAJEVO BI KRVI DAO KAO I JA ZA ZELJU! OVO JE NAPAD NA NAS GRAD A NE NA HORDE !
nema ovo veze ni sa cim osim sa huliganizmom u svom izvornom obliku.
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Ma dobro. Niko vas ni na sta ne tjera, ali onda nemojte pametovati preko tastature
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Manite se gluposti, okrenimo se mađarima i iscekivanju "janjeta" !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tacno tako druze oni sad uhvatili nekakav patriotizam ko fol klasicni huligani i bagra samo da belaj naprave a nisu u zivotu utakmice kako treba vidjeli.za_zivot_cijeli je napisao/la:ne laprdaj! grad je napadnut 91. godine i napad je zavrsen 95. godine.manijakdokraja je napisao/la: IMAJU VEZE SA OVIM GRADOM !! TREBAM DA GLEDAM KAKO MI NAJBOLJI DRUG GUBI ZIVOT ZA ONO STO ISTINSKI VOLI? ZA SARAJEVO BI KRVI DAO KAO I JA ZA ZELJU! OVO JE NAPAD NA NAS GRAD A NE NA HORDE !
nema ovo veze ni sa cim osim sa huliganizmom u svom izvornom obliku.
otprilike. mada po stoti put kažem - generalno ne sumnjam u ove što redovno pišu.fedeltafrotta je napisao/la:bolje vam je kupite clansku
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

evo ga, provjerio sam ga opet, ceka...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ima vec pola desetljeca mi se pitamo sta nam je sa posjetom na BH stadionima. e pa izmedju ostalog i ovo nam je. huliganizam na svakoj tribini u svakom BH gradu.
navijanje nam se svelo na prozivke mrtvih drugova a lista onih koji vise nisu s nama se svake sezone neumoljivo povecava. i onda citam ovakva sranja o "ponosu grada", "odbrani casti", "navickim kodeksima", "napadima na grad" i slicnim sranjima od kojih mi se povraca.
nazalost, doslo je vrijeme kada se moramo ustati i dici glas protiv takvih stvari.
dugo smo sutili a nasu sutnju pravdali ovim ili onim. vise izgovora nema. daleko su otisli....
navijanje nam se svelo na prozivke mrtvih drugova a lista onih koji vise nisu s nama se svake sezone neumoljivo povecava. i onda citam ovakva sranja o "ponosu grada", "odbrani casti", "navickim kodeksima", "napadima na grad" i slicnim sranjima od kojih mi se povraca.
nazalost, doslo je vrijeme kada se moramo ustati i dici glas protiv takvih stvari.
dugo smo sutili a nasu sutnju pravdali ovim ili onim. vise izgovora nema. daleko su otisli....
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, addebisi, ANamelessGhoul, Arma00, b00t, blap, Bordo10, Cwirek, drzgemboadislic, Ejnur, ELDIABLO20, forgempp, GavranBeli, GIBRA, GokuSSJG, grbavicka1921, Jarodwest, kosuljaplava, Lecler, Levin, Lynx, Mamba21, mnon46, Napapijri, nedimmmm1337, PeppermintSA, ristagrad, Samba71, seha77, Taree, tiagofaria25, ultra1987, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta i 502 gosta.