FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
BlueFamily
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ohanite malo sa Poljacima,svaka budala zna da im na šake niko ništa ne može.Nije ovo tema za prebijene pitare.
Nas u cetvrtak mozda ceka slicna situacija u madjarskoj.Nisu neki huligani,bar nisam cuo za njih ,ali imaju masivnu grupu,tako da se u svakom trenutku moze zakuhat.Imamo 2 dana treninga,malo wheya i bicemo top spremni.
I cekamo to janje i gajbu pivkaniii.
Nas u cetvrtak mozda ceka slicna situacija u madjarskoj.Nisu neki huligani,bar nisam cuo za njih ,ali imaju masivnu grupu,tako da se u svakom trenutku moze zakuhat.Imamo 2 dana treninga,malo wheya i bicemo top spremni.
I cekamo to janje i gajbu pivkaniii.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
nisu oni naivni nimalo. ali tamo ima i jedna stvar koje ovdje nema, zove se država 
Koliko se navijaca Zelje ocekuje u cetvrtak u Madjarskoj. Vidim da ima povoljnih ponuda. Gostovanje je blizu, a trebali bi dobiti preko 1.000 karata.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ko trazi belaj, naci ce ga.
ostali ce se dobro zabaviti i komentarisati kako Pesta i dalje dobre kupleraje ima.
ostali ce se dobro zabaviti i komentarisati kako Pesta i dalje dobre kupleraje ima.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Neka se brane sami od poljaka. Ima ih dovoljno.
ma biće to k'o u mariboru i plzenu, dernek na otvorenom ali sa policijom vrlo blizu i u vrlo velikim brojevima ako neko nešto pokuša...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
par stotinaSignore je napisao/la:Koliko se navijaca Zelje ocekuje u cetvrtak u Madjarskoj. Vidim da ima povoljnih ponuda. Gostovanje je blizu, a trebali bi dobiti preko 1.000 karata.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jesmo l' to mi što se nečemu nadamo? 
-
BlueFamily
- Kontakt:
Samo se pitam gdje su im braca iz drezdena

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
možda u drezdenu?
ma pustite se toga vidite kako ovo janje nas milo gleda
-
BlueFamily
- Kontakt:
Rikverc brigada su oni sad.ChWilla je napisao/la:možda u drezdenu?
-
BlueFamily
- Kontakt:
Samo da ga je obrnut više.DR.HOUSE je napisao/la:ma pustite se toga vidite kako ovo janje nas milo gleda
ma na stranu što su pitari u pitanju, meni ta furka nije navijačka. ako ja mahsuz treniram za tuču, naravno da ću biti bolji u tome od tebe. ali gdje je tu navijanje? poenta bi valjda trebala biti prvo u klubu, pa onda u druženju, zahebanciji, putovanju, opijatima. tuča ako bude bude, ali ako je sama sebi jedina svrha to se skroz udaljava od navijanja.
Samo sto zbog nekoliko desetina klosara mozemo mi noramalni najeb....za_zivot_cijeli je napisao/la:ko trazi belaj, naci ce ga.
Boysi ih rasuli na Euru.ChWilla je napisao/la:teško. ne znam, ali teško. bbb jesu prije ovoga svega sa mamićem imali preopasnu užu ekipu za na šake, ali opet mi to malo...
No, poljaci su za nas apsolvirani, dnas je sve na Hordama, mi idemo u goste isto yebenim likovima..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!